Nagyon köszönöm, hogy írtál. Bocsánat, hogy eddig nem reagáltam,csak hát semmi sem egyszerű. Úgy tünt van befogadó a kutyusnak. Befogadták, nagyon szeretik, csak éppen nem bírnak vele ,nem tud beilleszkedni a családba. Pont abban a korban van, hogy szeretne falkavezérségre törni. Tehát újra nekifogok ,hogy gazdát kerítsek neki. Jó lenne egy olyan hely ahol kihasználnák házörző képességeit. Gyerek mellé nem jó, akit elfogad azzal tündér, de akinél érzi, hogy nem domináns tipus azzal próbálkozik. Hozzáértőnél tökéletes kutya válhat belőle. Remélem tudok végre képet feltenni róla.
Sziasztok, nem tud valaki kau fajtamentőket? Tegnapelőtt találtunk egy gyönyörű fiatal lánykát a soroksári hév sínek és az autóút között feküdt. Néhány napig tudunk csakróla gondoskodni, mert ahol most elhelyeztük van eleve 3 befogadott kutya. Kerestem a neten, hátha valaki keresi, de eddig negatív. Holnapra lesznek fényképek is. Sötétszürke, a mellén van egy fehér keskeny sáv.
Sziasztok, nem KAU hanem KAJ, de nincs ilyen topik és unokatestvér :) Most 4 hónapos. füle farka megmaradt de nem bánom, nagy mackó lesz, farkas medve meg nem tépi úgysem...
Nekem lassan két éve van kau-m. Nem vettem észre, hogy speciális elbánást igényelne. Annyi, hogy több türelem kell hozzá, mert elég önfejű. Amit egyszer megengedsz neki, arról már később nehéz lesz lebeszélni, vagy lehetetlen.
Kaja tekintetében nem igényel mást, mint a többi kutya.
Ne etesd túl, hogy ne terhelődjenek az ízületei. A tápon kívül szüksége lehet porcos húsokra is. Csöves baromfi csontokat viszont nem szabad adni még felnőtt kutyának sem.
Amúgy következetes nevelést, és sok szeretetet, foglalkozást igényelnek. Sok sikert a közös életetekhez. Néha majd írj, hogy hogy haladtok ! Képet is tehetnél fel tóla.
kb 2 hónapja olvasgatom ezt a forumot, hogy tapasztalatokat gyüjtsek erröl a fajtáról, azóta gondolkodtam Knau vásárlásán, 1 hete végűl szóltak, hogy vannak gazdit kereső kutyusok, és megvettem eggyet.
Azóta imádjuk és meg is szokott minket.
Viszont ajnos imádott ebemtől túl hamar megkell válnom, emiatt írok ide.
Egy saját célra vásárolt Kau kan kutyus.
7 hetes, oltását elkezdtük, és az első féregtelenítésén is túl van, de egy váratlan negatív esemény miatt nem tudom megtartani, és olyan otthont keresek, aki tud törődni vele.
Tk nincs, számomra ez nem volt fontos, mert magamnak vettem a kert őrzésére.
Szülők egy tanyán élnek és egy 70-80 egyedből álló ménest öriznek.
Szegényke kicsit sovány, de hasfájós volt, amikor elhoztam, és a doki diétára fogta, ami nem annyira ízlik neki és meg is látszik rajta, de mostmár kapja a kölyöktápot, amivel nincs is baja.
15000ft-ért el lehet vinni. Ez a költségeim egy részét fedezi, de nem ez a lényeg.
A szomszédom keres jó kutyát, mert ellopták két birkáját. Azt jó lenne tudni, hogy hogyan viselkedik háziállatokkal: baromfival, birkával, stb. Jó lenne az is , ha ide tenne fel képet róla!
Jellemben hasonlóak ha viszem őket a határban ott teljesen más a térlátása több száz méterről egy fácán fejét kiszúrja a fűben ez új volt számomra a legtemperamentumosabb a csíkos növendék szukám az csak a szűk családot ismeri el még a napi szinten jövő rokonokat sem kedveli viszont verekedésben a káj a legjobb de ezt nem szoktam engedni nekik de azért akad falt rendesen .