4Hópihe
2013.08.07
0 0
2787
megmentettem egy kinött polóról a gyöngyfelvarrt motivumot és táskába való akármi tartó lett belöle.
a szürkés egy ing volt a csipkék régi ágynemüröl lebontva és ujrahasznositva...
ami uj benne az a zip.
flabi
2012.11.03
0 0
2780
Sziasztok!
Én a párnáimat szeretném nem kidobni, hanem újratölteni, ehhez kérnék segítséget. Mármint töltelékvásárláshoz.
Tönkölypárnáink már vannak, jó zizegősek, ráadásul Káptalantótiban egy hatalmas zsák tönkölypelyvát vettem 500 Ft-ért, tehát az kipipálva.
Láttam, hogy lehet kapni tömővattát, de az olyan csomósódós, nem? Aprított szivacsot sem szeretnék.
Mivel töltenek még rendes, alvós kispárnát?
Én igazából memory foam zúzalékra gondoltam, de annak nem lelem a forrását. Tud róla valaki valamit?
inwear
2012.10.31
0 0
2777
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni, hogy hol van nagy gomb-választék?
a röltex jó lenn,e de csak 6-ig van nyitva..van ötletetek, hogy tudok szétnézni kicsit később?
köszi szépen
biscuits
2012.10.16
0 0
2773
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Egy helyen láttam tejesdobozból mikuláscsizmát csak az a baj, hogy nem vagyok annyira kreatív, hogy egyedül rájöjjek, hogy készül. Nagyon szívesen megcsinálnám a gyerekeknek.
Kreatív Nők Kincsestára
2012.10.14
0 0
2772
Kedves Fórumozók!
Kreatív Nők Kincsestára néven nyitottunk egy webáruházat, melyben szöveteket, szalagokat, gombokat és más érdekes dolgokat forgalmazunk.
Folyamatosan töltjük fel a készletet, így minden nap van valami új termék, ami érdekes lehet a számotokra.
Szeretettel várunk minden kedves látogatót! :)
www.kreativnok.boltaneten.hu
mickasickai
2012.09.01
0 0
2769
Kiürült 3,5 kilós visszazárható alufólis tápos zacskó hasznosítására valami ötlete valakinek?
Lehet benne vizet adni szomjas kutyáknak, ideiglenes kaspónak is jó, dió-mogyoró tárolható benne, nekem ez jutott eszembe.
kustrae
2012.07.10
0 0
2768
Széthordott pamut gyereknadrágból,és nemezgolyóból készítettem.Jó volt játszani! :)
Törölt nick
2012.06.08
0 0
2767
Sziasztok, lakberendező blogger és háromgyerekes anyuka vagyok. Nemrég indult egy új blogom, ahol 'gyerekes' kreatívkodásokról olvashattok. Mindenféle gyerekkel és gyereknek készíthető ötleteket mutatok hétfőtől péntekig :-) Akit érdekel a téma, kukkantson be a www.napidiy.hu/blog oldalra, vagy akár a facebook közösséghez is csatlakozhat , szívesen látjuk :-) ...mert alkotni jó! :-)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!