Helló! Volna pár kérdésem. Látszólag,a lemezfedeles meg az alufedeles veztengelye között a vákumpumpa meghajtó nút méreti külömbsége van,vastagabb az alué. Ezen kivül van még valami? Mivel a lemezesnél nemszámít a nút,belemegy az alué a lemezesbe? Hol köszörülnek vezérműtengelyt? Egy Sdi tengő köszörülésekor a bütykök csúcsait is érinti a módosítás?
Végre Micar behangolta az autómat, amivel most elégedett is vagyok. Amim van: Passat 1,9PD (AVF) GTB1756 turbó, nagy kúler, módosított veztengely.
Viszont nekem semmilyen viszonyítási alapom nincs, ezért kérdeznélek benneteket, mert ugye több szem többet lát. Kíváncsi voltam a töltőnyomásom felépüléséről, és csináltam egy mérést.
az enyém. e-mailba szivesebben mesélnék róla.egybként kb240ló 13.9et mentem vele 170es befutóval.ha más is érdekel dobj egy cimet és leirom mi minden van benne
na végre valaki megmondta a tutit,hogy a dízel nem erre való...hondát kell venni :D:D:D:D,mert az pörög 12.000-ig is akár ..szegény dízelem is csak 7000 tud :D:D:DD:
Havernak szív átültetést csinálunk T3-as tranyón, kap az 1.6td helyére egy 99es 1.9 szívódét skoda feliciából. Át kellene rakni a gyári 1.6td-ről a T15-öt, de az 1.9-en lucas adagoló van, még nincs egymás mellett a két motor hogy látni lehetne mi hogy passzol. Érdemes e baszkódni a lucas adagolóval vagy keresni kellene rá egy 1.9td bosch adagolót?
Még nem néztem át az adagolót a lucast, annyit láttam hogy a dúsítója vákumos elektromos, meg megy még bele vellany itt-ott, nem tudom majd hogy muzsikál ha ezek nem lesznek bekötve. Az egr-t is kihagyjuk nem kell a bonyodalom.