Hát igen, a 20-as Alpina a legszebb, ami egy E38-cal történhet. Sajnos egyben a legkevésbé praktikus is. A gumikat érdemes alaposan megnézni, mert mégegyszer ennyi az új garnitúra. A 20-as felnikben az a jó, hogy a feleséged nem veszi észre, ha defekted van, így egy felkapott szögből rendkívül könnyen legyalogolt kuka gumid lesz, ilyenkor persze párban cseréljük. Szóval szép, gyönyörű, és ezen túl csak súlyos hátrányai vannak, az viszont nagyon-nagyon sok. Nekem is volt, imádtam, nem vennék mégegyszer.
Azt, hogy egy fórumon mit ugatnak, senkit nem érdekel. A sok szakember. De ha már fórum, üsse kő vazze. Edwin jó haverom, a legismertebb arc ott kint. Ki akartam a vanos láncokat, stb. cserélni, de ledumált róla, mert csak a hangja szar, s ráadásul kb. 50ezer után visszajön a hang a csere után. Kb. 500ba fáj egy ilyen akció.
Valszeg több autót szereltem már, mint te, de ilyen nagyképűen nem dumálnék egy sokat tapasztalt szerelőröl.
Másrészt meg a csórónak nincs lóvéja cserére. Tehát Misinek nincs választása.
A vanos soha nem okádja össze magát az m62nél. Zörög. Egyébként TU.
Az meg milyen hülye szöveg, hogy kezd nyűgös lenni? Most vagy szar, vagy nem. A lánc meg nem szakad ezeknél a motoroknál, pont. Szépen kérlek, hogy hagyd abba ezt a butaságot!
1,5 Milla egy kábeltörésre, másik 1 milla egy kontakthibára. Extrém példák, de nagyjából így volt, majd Oberkellner pontosít. 5 volt a vételár, a maradék 2,5 milla 6 év alatt már ripszrospsz!:-)) Persze ebben mindenféle tuning, hifi, és új gumik a 20-as felnikre is benne van.
Úúúúú, tényleg! Az lassan kéne majd! Nem jár embered Debrecen felé? Mellesleg a Magyar Királyi Póóósta tényleg megcseszhetné, szerintem a saját üzletszabályzatukat sem tartották be.
Képeket esetleg akkor ha van egy csomagnyi azt megköszönném. Az anyagok állapota érdekel elsősorban, mert feltételezem akkor, hogy
műszakilag rendben van az autó. Egyébként 10 milla az buzisok, eszméletlen pénz, annyiból megépítesz egy E38-at kompletten báár.. dízel lehet valóban ekkora szopóroller, de egy excelt azért végignéznék mire ment el a lé...
Ha érdekel, van több képem is a belsejéről, ezen ne múljék. Nomeg itt végigkövetheted a teljes történetét (2007 óta van nálam), minden apró nyűgjével, örömével együtt.
Vagy esetleg környékezd meg Oberkellnert. Már szűk 10millát kent a 740d-jére, aztán most vett alkatrésznek egy ezereurós 750i-t,és beleszeretett. Mondtam neki, hogy ez lesz, de nem hallgatott rám! :-)) Szerintem kap egy jó ajánlatot a 40d-re, lehet, megroggyan a térde!:-)
Hantos Ricsi jó srác, nagyon sok BMW-t látott már közelről. Szerelni nem tudom, hogyan szerel (tőlem mindig messze volt, nincs vele ilyen tapasztalatom), de biztos, hogy ért a BMW-hez.
a motor belseje, lánc felülete már sokat elmond az általános állapotról, a feszítőt kiszerelve a nyúlás (ami valójában nem az anyag nyúlása hanem a szemeket összekörő csapok kopásának összege) pontosan mérhető is..
autónepper szótár [kurta ízelítő, enyhe kanyarokkal és mellékvágányokon is] babaállapot - makulátlan, hibátlan opawagen , jobb, mint az új szalonállapot - a porrátört papírosautóból és két másik "roncs"-ként behozottból lopott alkatrészek segítségével montázsolt[...] Bővebben!Tovább »
egy ismerősnek a 2.0 x3 on szakadt a lánc 100k pár km-nél egy barátomnak a 73?ben szakadt szintén 200párezernél, mindkettő újonan vásárolva, szakszervízben szervizeltetve 1. tulajdonos. szvsz gáz. bmw szerint ez igy ok...
Ahogy olvastam, pont a garancia lejárta után szakadt el. Kissé off lesz, de a volkswagen passatokra is ez jellemző, azt hiszem a VI-os VII-re, hogy a PDTDI-nél valami kis részecskeszűrő berongyol, és 4 kiló a javíttatása... Általában a gari lejárta után pár héttel, hónappal szokott ez történni. ON