Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.19 0 0 51465

Szép estét Mindenkinek!

Tegnap sajnos csak pár mondat erejéig futotta tőlem, ma igyekszem kicsit bővebben leírni a tapasztalataimat.

Nos. Nőként férfi társban gondolkodom, igen, társban, komoly, később akár összeköltözős projektben, mert szerintem igaz a régi bölcsesség mi szerint igenis, hogy lakva ismerszik....stb. Ennek dacára gyakran jelölnek meg nők és szeretnének megismerni, ők a bátrabb fajták... 

Tehát akkor első körben inkább a férfiakról.

Jelen pillanatban 4 társkeresőn aktívan vagyok jelen - twoo, badoo, freelove, lovebox - s néhány másikon pedig inaktívan - ncl, párom.hu, találkahely, szerelemtanya, erdélyi társkereső, a teljesség igénye nélkül -  mert vagy a törlés lehetőségét nem találtam meg vagy pedig annyira halott volt az oldal, hogy ritkán használtam s a jelszavamat de még a felhasználónevemet is sötét homály fedi már.

Az oldalakat talán nem részletezem, általánosságban nagyon igaz, hogy viszonylag nagy az átfedés, sok társkereső van jelen jó pár oldalon - hát jómagam is. 

Az odalak használhatósága változó, szerintem a sok gagyiból talán lehetne gyúrni egy-két profibb használhatót, több más mellett eggyet kell értsek a gondosan szerkesztett leírás elkészítőjével, hogy feltöltés, vagyis fizetés nélkül gyakorlatilag kár is neki állni, mert kommunikálni nem lehet, van ahol a képeket sem lehet kreditek hiányában megnézni, jelzést küldeni ha felkeltette az érdeklődésedet valaki nem tudsz, stb.

Nos, a tagok.

A férfiak nagy része unatkozik, ezért regisztrál oda. Ha van kivel elbeszélgetni hát beszélget, de komolyabb virtusba nem bocsátkozik. 

Több csoportra oszthatók a társkeresési szándékuk szerint:

- nem keres senkit, csak szórakozik, unatkozik, néha tetszikel néhány nőt, s esetenként beszélget.

- nem független, ennek megfelelően nem is keres senkit, csak "nézelődik", "barátokat keres", néhányan piramis jellegű üzlethez keresgélnek balekokat.

- nem független de keres, elsősorban szeretőt, néhányuk persze komoly kapcsolatra is hajlandó ha megtalálja az igazit.

- saját elmondása szerint független, de nem keres senkit.

- saját elmondása szerint független és barátokat keres, mert nem kész még egy kapcsolatra.

- saját elmondása szerint független és ismerkedik, komoly vagy komolytalan, szex, illetve egyéb partnereket keres.

- saját elmondása szerint független és ismerkedik, csak később jut aztán eszébe, hogy még sem független.

1. Nem keres senkit, csak szórakozik, unatkozik, stb.

Általában a legártatlanabb fajta, tulajdonképpen nagyon csalódni nem lehet benne, randi nem lesz a dologból, ha valaki szeret semmiségekről vagy a szexről, esetleg a mellek méretének fontosságáról cseverészni és van is rá ideje, akkor nagyot nem hibázik.

2. Nem független, ennek megfelelően nem is keres senkit,....

Kicsit nehezebb természet, mert tulajdonképpen nem is tudja mit akar, hisz a csábítás ereje nagy, megrészegülve az esetleges érdeklődő nőneműek számától a mennyiségtől függően egyenes arányában növekszik az önbizalma, már a skype-ig is eljut, de aztán fél a lebukástól, nyomtalanul eltűnik, majd nicknevet változtatva természetesen visszatér.

3. Nem független, de keres, elsősorban szeretőt, szabadidőpartnert, stb.

Középkategória, miután erre a beállítottságra a női oldalon is van kereslet, így a legnagyobb kínálat leginkább ezen a téren van jelen, második mondat általában már a lehetséges búvóhely és a titkos liezonok idejének megszervezésére korlátozódik. Jellemzően nem kertelnek, elárulják, hogy ez a szándékuk, nem vernek át. Kicsit rizikósabb változata aki udvarol, csábít, majd a tárgyra tér, s nyers egyszerűséggel utal a természet rendjére valamint a zabolátlan vágyak heves hívószavára, ha nem reagál a kiszemelt hölgy megfelelően az ekkor már kevésbé udvarias invitálásra akkor válogatott szitkok keretében bunkózik kegyetlenül. Letiltással lehet védekezni ellene.

pentex Creative Commons License 2012.09.19 0 0 51464

Illetve még egy dolog, amit szerintem érdemes lehet kiemelni, hogy "ciki-e ha a nő ír levelet". Erről hosszan vitatkozhatnánk, szerintem nem az. Kaptam én is többször levelet ismerkedési céllal, ez szerintem ma már egyáltalán nem gáz, főleg nem a "félig anonim" Interneten, sőt én kifejezetten örülök neki. Illetve szerintem az is hibás hozzáállás, ha a lány azt képzeli, hogy "én akkor most regisztrálok és hátradőlök a székben". Ilyenkor nyilván túlnyomó részt a "dugójánosok" találják meg és kezdődik is az ördögi kör (nekem miért csak ilyen bunkó fiúk írnak?!?). Ha párt keresünk, aktívan tenni kell, mindkét oldalról. Úgyis divat az emancipáció. :)

Előzmény: Törölt nick (51456)
pentex Creative Commons License 2012.09.19 0 0 51463

Írtam :)

Előzmény: Törölt nick (51460)
pentex Creative Commons License 2012.09.19 0 0 51462

Köszönöm (így összegezve) az elismerő szavakat.

A képekről nem írtam, mert én ezt annyira magától értetődőnek tekintem, hogy eszembe se jutott kiemelni... szerintem ma már alap, hogy mindenkiről van fent legalább 2-3 olyan kép, amin valójában látszik, hogy "ki ő". A retusálásnak meg nincs értelme, úgyis kiderül...

Előzmény: Törölt nick (51456)
pentex Creative Commons License 2012.09.19 0 0 51461

Projectvezető vagyok, megy a bullshit :) Amúgy nem, meg szerintem ez hasznos is lett...

Előzmény: Törölt nick (51457)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.19 0 0 51460

És még egy kérdés: tudnál írni nekem egy privit? Én neked sajnos nem tudok. 

Előzmény: Törölt nick (51454)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.19 0 0 51459

Ó, drága szívem, de távol vagy az igazságtól. 6 éves korom óta olvasok folyamatosan, gyakorlatilag könyvmoly vagyok. De sebaj. :)

Előzmény: dalia (51458)
dalia Creative Commons License 2012.09.18 0 0 51458

hát, pedig a könyvek ennél hosszabbak:) sőt ágy átlagos publicisztika is több mint 900 karakter :)

de te biztos nem a olvasást jelölted be a hobbiknál nem gond ez.

Előzmény: Törölt nick (51457)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.18 0 0 51457

Én nem tudtam elolvasni ezt a nagyon hosszú összefoglalót. Egyáltalán, hogy lehet ennyit írni? 

Pentex, beszélni is ilyen sokat szoktál? 

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.18 0 0 51456

Pentex, remek és korrekt összefoglalást adtál a tapasztalataidról. Azzal is egyetértek, hogy ismerkedni bárhol lehet, sőt, általában a „véletlenek”, az élet nagy szitúácíói erre sokszor alkalmat adnak.

Ami kimaradt mint téma, az a fotó. Bár olvashatunk különböző elemzéseket, statisztikákat, hogy milyen stílusú fotóval lehet sikeres egy nő, vagy egy férfi a netes társkeresőkön, mégis nehéz eltalálni, hisz ami nekem tetszik magamról, az nem biztos, hogy azoknak is tetszik, akiknek a figyelmét felszeretném kelteni a fotómmal.

Márpedig első a fotó, második a leírás és ha ezek szimpatikusak jöhet a kapcsolat felvétel, majd a személyes találkozás.

Természetesen mindez a netes társkeresésre igaz, hisz biztosan ti magatok, de én is ismerek olyan személyeket, akik fotón, olyan semmilyenek, de élőben lenyűgöző jelenségek, és jobban is néznek ki.
Aztán van az ellenkezője is, aki fotón nagyon előnyösen néz ki, de ha megszólal, akkor bizony…………..

A másik dolog, hogy a legtöbb ember azt nézi, hogy „ő” miért nem jó, és nem azt, hogy miért lenne „ő” jó. Hibákat találni bizony egyszerűbb.

Négy éve társeresek, és bizony néha az én igényeim is magasak, mert már össze lehetett volna hozni egy kapcsolatot, vagy kettőt. Igaz, nem netes vonalról.

Sok sikert mindanyunknak.

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.18 0 0 51455

És milyenek a férfiak és milyenek a nők? 

Előzmény: Törölt nick (51454)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.18 0 0 51454

Szép estét Mindenkinek!

Az elmúlt 9 évben, amióta különböző társkeresőkön próbáltam társat keresgélni sok tapasztalatot sikerült begyűjtenem. Sok társkereső oldalon megfordultam és kólönböző szempontok és taktikák alapján próbáltam érvényesülni, hát nem egyszerű. Részemről a  női oldalt képviselem, tehát a társkereső, illetve a társkeresőn unatkozó férfiakról tudok tapasztalatokat közzétenni, illetve néhány értelmes férfival folytatott eszmecsere alapján sajnos a nőkről is...

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.18 0 0 51453

Csatlakozom az előttem szólóhoz,én is gratulálok a részletes és mindenre kiterjedő beszámolóhoz. Kár hogy nem olvassák annyian mint ahogy szeretnénk,főképp a lányok körében kellene ezt a tájékoztatást hírdetni a társkereső oldalakon amikor bizony "elfelejtenek" válaszolni a megírt levelekre.

Előzmény: pentex (51451)
KissMe Creative Commons License 2012.09.18 0 0 51452

Függetlenül attól, hogy én mostanában nem keresek társat, ez egy nagyon jól összeszedett, világos, és hibátlan összefoglaló volt!

Előzmény: pentex (51451)
pentex Creative Commons License 2012.09.16 0 0 51451

Én is hozzászólok ehhez a topichoz ~30 férfiként, mert most már elég tapasztalatom gyűlt össze az elmúlt majdnem 1 év alapján.

3 társkeresőt "tanulmányoztam" behatóbban és amit összességében bármelyikről elmondhatok, azok az alábbiak.

- Fizetés nélkül nem is érdemes nekiállni, mert (nem meglepő módon) lényegi funkciók nem működnek. Nem vagyok biztos abban, hogy ez egyébként baj! Persze jobb lenne nem fizetni, de szerintem így sok "semmirekellő" szűrhető ki az oldalról, mert aki nem gondolja komolyan, hogy ő tényleg társat keres, az nem fog egy kanyit sem fizetni azért, hogy "hülyéskedjen". De ez már a privát véleményem.

- Általános tapasztalatom még, hogy ha "leszűkítem" a keresést a "saját feltételrendszeremre", akkor hirtelen tényleg nincsenek olyan sokan az oldalakon. De persze lehet, hogy az én feltételrendszerem túl szigorú :)

- A tagok nem cserélődnek "napi szinten", de még "heti szinten" sem igazán. A társkeresők között van átfedés, de azért az "ügyfélkörük" elég nagyban különbözik. Előző 2 mondatomból következik, hogy nem érdemes hosszú ideig ugyanott lenni, érdemes "rotálni" a keresőket és mindig új helyre menni, majd hónapokkal később visszatérni. Egyhuzamban az 1 hónapnál hosszabb előfizetésnek igazából semmi értelme, mert 1 hónap alatt bármelyik "átrágható", nem regisztrál elég új tag ahhoz, hogy hónapokig "pörögjünk".

- Sajnos férfiként el kell fogadnunk, hogy a lányok igen nagy része nem válaszol. Az arány nyilván társkeresőtől és a mi feltételrendszerünktől függ, de én azt látom, hogy ha a lányok 20%-a válaszol a megírt levelekre, akkor az már jó. Ennek több oka is lehet és most ismét a szubjektív véleményem következik. Az egyik nyilvánvaló ok, hogy sokuknak nincs előfizetésük és vannak oldalak, amik ezt "sunyi módon" nem jelzik. De ilyenkor is érdemes lehet írni, mert van akinek "ott van a tarsolyában" az előfizetés és csak akkor veszi elő, amikor egy neki szimpatikus ember ír neki. A másik ok, sajnos pont a férfiakban keresendő. Ahogy a társkeresőkről több 10 lánnyal találkoztam már, rá kellett jönnöm, hogy egyszerűen mondva tele vannak ezek a helyek bunkó paraszt pasikkal. Akik bizony azt írják, amit... mindenki tudja mire gondoltam. Így a lányok "belefáradnak" a napi 3 "mikor töcskölünk már" tartalmú levelekbe és nem válaszolnak (vagy el se olvassák). Ez van. 22-es csapdája: a lányok a bunkók, hogy nem válaszolnak, vagy a fiúk a bunkók, hogy paraszt módon írnak a lányoknak? Sovány vigasz, hogy a "mikor töcskölünk már" arcok, nem igazán fizetnek elő, mert annyit nekik már nem ér.

És kicsit konkrétabban az alábbiakat próbáltam ki:

parom.hu

Itt fizetés nélkül "mérsékelt" eredmény érhető el, tehát ha nem akarunk fizetni, csak "nézelődni" akár még értelme is lehet. Az adatbázisa közepes, felhasználói aktivitás van. Akiknek írtam, azoknak nagyjából a 10%-val sikerült találkoznom élőben, de hangsúlyoznám, hogy ez az "én mérőszámom", másnál nyilván más az arány. Tehát az oldal működik, van "történés". És mellesleg itt jól át is vert az egyik lány, de ez már nem a társkereső oldal hibája: ezúton is üdvözlöm 30+ Esztert :)

randivonal.hu

Na itt fizetés nélkül semmi értelme. Viszont fizetéssel jobb "találati arányt" lehet elérni, mint a parom-nál. Ezért is mondtam, hogy szerintem igenis van létjogosultsága a fizetésnek, mert aki fizet az komolyna gondolja. Véleményem szerint az adatbázis nagyobb, a felhasználói aktivitás lényegesen jobb, a választék és a találati arány is. Eddig nekem ez vált be a legjobban.

csajokespasik.hu

Ez a legrosszabb mind közül eddig. Az adatbázis a legkisebb, hamar végig lehet pörgetni, fizetés nélkül semmit sem ér. De ha ez megnyugtatja a nem fizetőket, fizetve sem ér semmit. A találati arány gyakorlatilag nulla, elvétve 1-2 randi esik be (hónapok alatt!!!). Ezt az oldalt a későbbiekben biztos hagyni fogom. Kicsit jobban odafigyelve a felhasználók köre is talán "kevésbé értelmiségi", anélkül, hogy bárkit is meg szeretnék bántani. És az oldal sokszor hibás, hülyeségeket hoz, nem jól használható. Mellesleg ha valaki ügyes, előfizetés nélkül is lehet használni, csak érteni kell kicsit a webhez ;) De így sem éri meg, mert annyira semmi eredmény sincs.

A fenti 3 közül eddig a randivonal volt a legjobb, egyértelműen. Már ha fizetsz. Ha nem fizetsz, szerintem nincs értelme, ha komolyna gondolod, havi 1000Ft-ot kibírsz, de ezt már írtam. Illetve hiába a randivonal volt a legjobb, úgysem megyek vissza egy ideig, a "rotálás"-os elméletem miatt. De ha csak 1-et kellene választanom, ezt választanám.

És végezetül: ez az internetes párkeresés csak egy "kiegészítő" tevékenység, tessék eljárni bulizni, barátkozni, szórakozni, borozni, szabad levegőre! Nem azért, mert a discoban fogja az ember megtalálni élete párját, sőt szinte biztos, hogy nem ott fogja, de nem érdemes egy ilyen "mesterséges közösségbe" belefektetni minden energiánkat, majd siránkozni a fent leírt "nekem nem ír senki" jellegű eseteken.

Ja és ha már a "nekem nem ír senki"-nél tartunk, pár észrevétel a kedves hölgyeknek férfi szemmel:

- Ha nem írsz le magadról semmit, ne várd, hogy értelmes levelet kapsz: a semmiről elég nehéz beszélgetni. :)

- Az életbölcsességeknek semmi értelmük egy ilyen oldalon, abból téged nem lehet megismerni. Magadról írj!

- Ha azt írod, hogy "pont olyan, mint én" vagy "hasonló mint én", szerintem eleve rossz. Arról nem is beszélve, hogy ha nem írod mögé, hogy te milyen vagy.

- Ha felsorolod a létező összes jó tulajdonságot vagy "végtelen sok elvárást írsz" és utána táblázatban vezeted, hogy ki felel meg mindnek, ne csodálkozz ha senkit sem látsz majd tökéletesnek vagy esetleg megint csak nem ír senki semmi "értelmeset".

- Egyáltalán, sokszor olyan érzésem van, hogy a lányok a tökéletest keresik, pedig ilyen sajnos nem lesz. Attól hogy ez az Internet, ugyanazok a férfiak "vannak benne", mint akik kint az utcán... tessék elfogadni, hogy a férfiaknak vannak hibáik, ugyanúgy, mint a nőknek! Te megfelelsz az általad elvárt összes tulajdonságnak?

- Ne írj le olyan kitételt, hogy "ilyen és olyan színű legyen a szeme", "legalább ilyen és olyan magas legyen", stb. Egyrészt tedd fel a kérdést magadnak: tényleg az a fránya szemszín (vagy bármi más, magasság, bőrszín, lábméret) számít? Ugye, hogy nem... Másrészt a fiúk akkor is írni fognak neked, ha ezeket leírod.

- Ha megteheted, válaszolj! Akár csak annyit, hogy "Bocsánat, nem!". Tudod, ennyit illik. Ha te odaírod, hogy a férfi legyen tisztelettudó, korrekt és őszinte, akkor legyél te is az és honoráld ennyivel, hogy írt neked! Nyilván itt most nem a nyílt szexuális ajánlattételekről beszélek...

- Írj valami olyasmit, ami felkelti az érdeklődést, amibe "bele lehet kérdezni". Ha leírod, hogy fekete a hajam, zöld a szemem és az ideális pasit keresem, akkor ne csodálkozz, hogy erre nem kapsz "intelligenciát felmutató" levelet.

Még mielőtt megkérdezitek, így több hónap után is egyedülálló vagyok, de ez részben az én döntésem :) Az elmúlt nagyjából 3/4 év alatt 3 dolog indult komolynak a társkereső oldalakról, de végül nem lett az egyik sem, de ez már nem a társkeresőn múlott. Amit itt be szerettem volna mutatni, hogy lehet társat találni a társkeresőkön és érdemes érte egy épeszű összeget kifizetni.

Remélem segítettem mind a kedves hölgyeknek és uraknak egyaránt... Folyt. köv...

KissMe Creative Commons License 2012.09.12 0 0 51450

Nem volt még szó a fantasztikus twoo nevű társkeresőről. Ami állítólag nem is az. Legalábbis a férjem ezt állítja...

Valamikor tavaly, egy ismerős nevében kapott meghívóval regisztráltam a netlog közösségi oldalra. Nem használom, csak már annyiszor kaptam meghívót, hogy gondoltam kipróbálom. Persze az ismerősömnek személyesen nem volt semmi köze hozzá, később derült ki számomra, hogy automatikusan, a facebook-on, iwiw-en, vagy gmail-ben tárolt mail címekre küld meghívókat a rendszer. Amin keresztül el lehet jutni a twoo társkeresőre is. Szintén folyamatosan kaptam a meghívókat egy ismerős nevében, tettem egy próbát. Már amúgy is motoszkált a fejemben, hogy kiket láthatnék ott, de az igazi meglepetés akkor ért, amikor a férjem volt éppen online, a munkahelyén, munkaidő előtt netezett, böngészett a társkeresőben. Egymás között viszonylag hamar tisztáztuk a dolgot (ő is úgy regisztrált, mint én), de pl. adatlapot törölni nem lehet, egyáltalán nem, vagyis nekem nem sikerült rájönnöm, hogyan kell. Persze emiatt minden nap kapom az általam beállított paramétereknek megfelelő kliensekről szóló értesítéseket e-mailben, fotóval, sőt, külön e-mail jár annak, akinek megnézik az adatlapját, vagy bejelölik, hogy tetszik valakinek, stb. Mindez teljesen ingyenesen. Sőt, kéretlenül!

A lényeg, hogy talán emiatt is sok a kamu regisztráció, és én is elnézést kérek mindenkitől, aki netán engem megtalált volna, hogy nem válaszolok neki, nem jelentkezem nála.

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.11 0 0 51449

Kb, hogy itt ír neked valaki privátban, annak az esélye annyi, mint a lottó 5-eltalálni. Persze nem lehetetlen, és mint tudjuk a remény hal meg utoljára:-))

Na de a témához szólva, szerintem a társkeresés is olyanná vált, mint egy tárgy vásárlása, pld autó.

Megnézzük az illetöt egy fotón, aztán az adatait, ha ez tetszik, megnézzük élőben, netán kipróbáljuk.

Nekem a négy év alatt még egy randi sem jött össze a netes társkereső oldalakon, és talán ha tíz hölggyel ha leveleztem.
Kb száz levélből egyre ha választ is kapok, és kb száz levélből jó ha tíz van, aki a levél elolvasása után megnézi és elolvassa az adatlapom.

Előzmény: Törölt nick (51448)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 51448

Hát... színt vallok... őszintén szólva kicsit reményked(t)em abban, hogy akad olyan korombeli fiatalember, aki veszi a bátorságot és ír a mélcímemre... publikus... :)))

Én is voltam fent a páratlan.hu-n, a ctk-n (=cronos). Ezeken az oldalakon alig van élet. 

(Egyébként én nagyon sok helyre be is fizettem magam, mondván, hogy nekem pár ezer forintot megér, hogy megtaláljam a társam. Mindig valós adatokkal, független nőként, pár hónapja készült fényképpel voltam fent. Mondanom sem kell (mert már mondtam), hogy sem az idő, pénz és energia nem térült meg egy kicsit sem, viszont enyhe undor fogott el úgy általában a netes társkereséssel kapcsolatban.)

Utolsó beszámoló HÖLGYEIM ÉS URAIM, a:

lovebox:

Röviden: aki disznók közé keveredik, megeszik a korpák.

Előzmény: Törölt nick (51447)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.09 0 0 51447

Nos, csak megerősíteni tudom az általad írt tapasztalataidat, mivel én is végigpróbáltam már mindet.

Valóban rengeteg a „fals” már nem élő adatlap a társkeresőkön. (mondjuk nem értem miért nem törlik őket azok, akik oda regisztráltak, miért hagyják fent magukat)

Én még kipróbáltam a CTK.hu társkeresőt is, ahol regisztráció nélkül szinte semmilyen kapcsolatot nem lehet kezdeményezni. De talán ez az egyetlen, ahol valós társkeresők vannak, igaz, nem túl sokan.

Van még a Randihely.hu ami szinte ingyenes, de alig akad rajta valaki, aki még aktív.

Régebben nagyon jó volt a páratlan.hu, de amióta fizetős lett, már majdnem ugyan olyan mint a párom.hu.

Voltam a rondarandi.hu oldalon is, ami szintén elég gyenge.

Jók a beszámolóid, csak így tovább!

Előzmény: Törölt nick (51446)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.09 0 0 51446

Köszi. :)))

Szóval folytatás:

love.hu:

Azt mondom, bárcsak soha ne lettem volna ezen a helyen. Igaz, a már említett komolyabb társkereső helyeken (randivonal, párom.hu, nlc párkereső) semmiféle érdemleges eredménnyel nem jártam, de nagyjából beletörődtem, hogy hiába próbálkozom. 

A love.hu-ról viszont nagyon rosszkedvűen távoztam. 

Sajnos erről az oldalról az a véleményem, hogy "aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók". 

Amúgy - mivel itt összesen kábé két napot voltam - őszintén szólva nem nagyon tudom/emlékszem, hogy mit lehet előfizetéssel és anélkül csinálni. 

Előzmény: Törölt nick (51445)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.09 0 0 51445

Jók ezek a kis beszámolók!!

Tetszik,várjuk a többi oldalon szerzett tapasztalataid.:)  Bár eddig úgy tünt hogy egyik oldal sem nyújt semmi extra dolgot. Sőőt!!:)

Előzmény: Törölt nick (51443)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.08 0 0 51443

Mivel priviben több száz levelet kaptam, hogy előbb az nlc társkeresőjértől írjak, ezért íme:

nlc párkereső:

Itt szinte semmit nem tudsz csinálni előfizetés nélkül. Nem látod a fényképeket, csak miniben, még keresni sem tudsz, mert csak 1 oldalnyi találatot ad ki, utána kiírja, hogy további találatok előfizetőknek. 

Ha előfizetsz, akkor persze megnyílik a lehetőségek netovábbja előtted, akkor kereshetsz, kereshetsz, kereshetsz orrvérzésig. Csak éppen találni nem fogsz... 

(Nagyon sok társkeresőnél az az érzése az embernek, hogy RENGETEGEN vannak fent, nos, ez egyáltalán nem igaz. Kevesen vannak fent aktív felhasználók, ők is sokszor csak nézelődnek... Nagyon sokan úgy hagyják ott az egészet, hogy fent marad az adatlapjuk, úh. nem szabad bedőlni azoknak a szlogeneknek, hogy "közel egy millió társkereső", meg mittudomén.)

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.07 0 0 51442

Folyt. köv.

párom.hu:

Itt azért valamit lehet csinálni előfizetés nélkül is (jó nagyokat szívni, hehehe): látni lehet a fényképeket normál méretben, lehet összesen 7 darab levelet írni egy hónapban. Előfizetés nélkül itt sem látni, hogy ki nézte meg az adatlapod.

Előfizetéssel korlátlan levelet írhatsz, kiderül, hogy ki nézte meg az adatlapod, satöbbi.

Csak eleinte tűnik úgy, hogy nagy élet van, aztán amikor megnyitod a regisztrációd első másodpercében kapott négy darab leveled, kiderül, hogy egy nálad húsz évvel fiatalabb, egy nálad 25 évvel idősebb és két nagyon depis külsejű férfi írt. Onnantól kezdve viszont az égvilágon semmi nem történik... 

Legközelebb a közkedvelt nlc párkeresőről vagy a még közkedveltebb love.hu-ról írok. Lehet szavazni. 

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.07 0 0 51441

Fent voltam több helyen, kis beszámoló:

randivonal:

Előfizetés nélkül kereshetsz a tagok között, viszont nem látod a fényképüket, csak miniben. Csak az ún. platina előfizetőknek írhatsz, a többi felhasználónak nem. (Egyébként csak a platina előfizetőknél látod, hogy milyen előfizetési státuszuk van, a többieknél nem derül ki, hogy előfizetők-e vagy sem.) Egy módja annak, hogy azért mégis valami történjen, hogy az adatlapodra kiírod, hogy nem vagy előfizető, aki ír, az adjon mélcímet, hogy válaszolhass.

Ha előfizető vagy, akkor látod a tagok fényképét nagyban, írhatsz levelet, láthatod, hogy ki nézett meg.

Harmincas éveim végén, negyvenes éveim elején járó, "gyerekes" nőként itt, a randivonalon az égvilágon semmi nem történt velem.

Folyt. köv., legközelebb a párom.hu-ról írok. 

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.02 0 0 51440

Én négy éve váltam el, azóta keresek társat ott, ahol lehetőségem adódik, és persze a netes társkeresőket is kipróbáltam.

Az eredmény egy nagy nulla, olyan, mintha a nők számára láthatatlan, értéktelen lennék, és ez az eredménytelenség elég önbizalom romboló.

Sohasem gondoltam, hogy negyven év felett ennyire nehéz társat találni. Nem elég, hogy az ember, a váláskor elveszti egy társat, és a válás viszi a lakást, és egyéb addigi megszerzett anyagi javakat, de akkor még azzal is szembesülnie kell, hogy a kutyának sem kell.

Mit lehet erre mondani? Leginkább azt, hogy le kell sz…ni, lesz ami lesz.

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.26 0 0 51439

Ingyenes társkeresők??  Van még olyan? Én nem tudok róla,a Love.hu is fizetős már csak úgy mint a többi hasonló oldalak többsége.  Sajnos már majdnem minden oldalon csak az anyagi haszonszerzés folyik,kihasználják a szerencsétlen társkereső fiúkat lányokat.

Én eddig még egyikre sem áldoztam pénzt pedig valóban komoly kapcsolatot keresek nem úgy mint sokan mások. Ezek az oldalak is már mindenről szólnak csak a társkeresésről nem,kere itt már nő nőt,egy pár egy nőt,stb egyébb szépségeket láthat az ember.

Na én ezért nem fizetek ilyen oldalakért egy vasat sem,én nem szexpartnert keresek hanem társat egy életre azt pedig ezeken az oldalakon hááát nem tudom hogy találok e.:(   Az ilyen embereket akik csak szexet keresnek nem értem miért nem szűrik ki a moderátorok,ja hogy ennyire kell a pénz???? Ők menjenek az annak fenntartott oldalra ismerkedni!!

Sajnos éppen ezért nehéz ilyen oldalon a magamfajta normális valóban tartós kapcsolatot kereső fiúnak ismerkedni mivel nagyon sok nő általánosít és hiába írom én hogy valóban komoly kapcsolat érdekel nem hisznek nekem,gondolják áá ez is csak azt akarja. 

De hát hol lehet ma ismerkedni emberek???     Egyébként nézzetek szét ha gondoljátok: csajok és pasik .hu 

talalka.hu

paratlan.hu

parom.hu

randihely.hu 

randivonal.hu

de ha van itt egy kedves őszinte lány aki megismerne egy normális balatoni fiút akkor annak várom levelét. jimmboy@citromail.hu :))  /tudom nem a reklám helye de hátha/:))

valumeister Creative Commons License 2012.08.21 0 0 51438

Ingyenes társkeresőt kerestek? Én a http://love.hu oldalt használom, ajánlom mindenkinek !!

Előzmény: evian18 (51437)
evian18 Creative Commons License 2012.08.01 0 0 51437

Szia. Én a Rátalálsz társkereső oldalon ismerkedek. Mivel lány vagyok, ezért nem tudom mit szoktak tudok igazén tanácsot adni mivel hódíts, meg igazán nem is lenne úgy érdekes, még ki tudja lehet velem futnál össze :) Ami a lényeg, hogy nagyon jók a funkciók, ajánlom mindenkinek. könnyen lehet velük ismerkedni, s csak azzal bonyolódsz szorosabb kapcsolatba, akivel te akarsz, így nem fognak zavarni azok, akikkel nem szeretnél beszélgetni. Valamint megnézheted kik érdeklődtek utánnad, kik nézték meg az adatlapodat, küldhetsz puszit, stb. Egyszóval olyan társkereső oldal ez, ami nem csak ingyenes, de barátságos és így könnyen jól érezheted magad, amikor ismerkedni akarsz. Én csak ajánlani tudom.

Előzmény: roby01 (51436)
roby01 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 51436

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani pár népszerű társkereső oldalt?
Az első leveletekben miket szoktatok írni egy lánynak?

Annie Youser Creative Commons License 2012.07.23 0 0 51435

Milyen vicces, hogy sok-sok év után egy furcsa, sőt, inkább bizarr ok miatt újra idekeveredek a zindexre, mondom is magamnak, megnézem már, mi újság itt a TT-ben, és pont most bukkannak fel a régi arcok is :)

Előzmény: kockasfulunyul (51428)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!