Aki M42, M39 és egyéb menetes obikat szeretne adni - venni, és a többi obitesztes és egyéb topikot nem akarja zavarni... Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
:) köszi, mindkettőnél első gyűrűvel történik a rekeszállítás, mindkettő preset és mindkettő hátsó félköríves lemezkés. De valyon felbontásban eltérnek e pl., mint a Helios 58mm különböző szériái?
A fenekükön van még eltérés, a régebbinek pl biztos van az alján egy fém félkörív. Na azzal nem lehet feltennni pl 5D-re, vagy más fullframes gépre. Az újabbon az lehet, hogy nincs..., meg kéne nézni
Egyet megtartanék, egyet eladnék. Nem sikerült döntenem a két típus közt, ismertek e a külsőn kívül más különbséget a két változat közt, optikai tulajdonságaikat tekíntve? Bal oldai 80-as évek vége, jobb oldali 90-esek eleje.
Tegnap válaszoltam és csatoltam is a képeket, de a fiókod méret korlátozás miatt elutasította leveleket.
Egy 10Mb-s és egy 5MB-s levél ment vona.
Hi. This is the qmail-send program at freemail.hu. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
Amim van, az egy Super-Multi-Coated Takumar 3.5/135, amiről tudom hol helyezkedik el minőségben.
Arra viszont már pontosan nem emlékszem, hogy milyeneket próbáltam ki, de 50mm környékén vagy egy tucat változatot egy gyüjtő jóvoltából (persze többet is, de 50mm-ről kezdtünk el beszélni az elején).
És a tesztek végeredményeként lyukadtam ki a Pentaconnál (szín-élesség-hordó torzítás-kromatikus aberráció).
Jupiter-37A 3,5/135 Jó állapotban. A hátsó lencsén körkörös tisztításból eredő karcnyomok. A kép alkotásban nem tapasztaltam a nyomát, de kétségtelenü az üvegen ott vannak. 4.e Ft.
A Pancolar Canon 5D; 5D MK II; Fuji S5 gépeken is nagyon szép képet ad. Csak endéká objektíveket használok, illetve Nikkorokat adapterrel. A Nikkorok sem jobbak, sőt néha gyengébbek, Canonon ugyanolyan ügyetlenek, mint a menetesek.