Én a mai napon tettem szert egy robi 50 francia motros kisgépre... eléggé leharcolt állapotba van. Egy kérésem lenne, hogy tud e nekem valaki szerelési könyvet küldeni? Estefel teszek fel egy két képet!
köszi a hozzászólást, igen az alkatrész ellátottság és egyéb okok miatt én is az 55-öst választottam. Hamarosan meg is vásárolom és rendbeteszem a kis gépet. Ezek lassan már történelmek és mindenféleképpen többre értékelem, mint az új 50-60 ezer Forintos gépeket, de lehet, hogy azokból is kilehet fogni jókat. Ki-ki döntse el milyet szeretne venni, én már döntöttem a Robi 55 mellett.
ez a Robi 50-es franciamotoros! már nem negyon van hozzá alkatrész (motorhoz),de a lehajtás megeggyezik a robi 52-es és 151-es é vel!ez a Robi 55-összlovák motoros(babetta) ehez még minden kapható!
Sújban nagy a külümbség kb 20 kgteljesitményben nem nagyon van külömbség!
Sziasztok SOS-ben kéne nekem információ, hogy a Robi 50 és Robi 55 között milyen különbség van, mire kell figyelni a vásárláskor, melyik a jobb a kettő közül?
Esetlegesen valamely alkatrészek egyeznek-e mindkettő gépnél, tehát az egyikből a másikba felhasználható.
Van egy szerkezetileg viszonylag jó állapotú karbim. Én nem boldogultam a beállításával, mert egy helyi mester tudta beállítani csak. Meglobbantam, és leváltottam más típusra. Ha valakit érdekel, ajánlatok jöhetnek a lalinak pondró citromail. hu címre!