Amikor kirakok ezt azt a haz ele, akkor meg ra szoktam irni, hogy "free", de akkor is bekopognak (vasasok is) hogy elvihetik-e...
Sok foldon, legelo bejaratnal latom, hogy vagy lebillentenek par kobmeter valamit, vagy odatesznek hasznalaton kivuli eszkozt, altalaban eket, vagy hasonlokat, es akkor az azt jelenti hogy "zarva"....
Nem kötözködni akarok, csak a tisztánlátás végett írom, hogy emlékeim szerint a topikban mindig előfordultak ilyen "fél éve álló", szakadt-koszos autók. A kertek végében rohadó autók tényleg pusztulóbbak, de a városban nincs sok ilyen. (Nekem egyébként "tetszenek" a lejárt műszakis, leeresztett kerekű, koszos, szöszös, gazzal körbenőtt autók is, mert főleg ilyenekkel találkozom. :-))
Ma fotóztam egy, a leírásomnak megfelelő Audit, majd ha pangás lesz, beteszem. :-)
Az a Barkács egy őrzött parkolóban áll, és viszonylag jó állapotú, ezért szerintem valószínűleg van tulajdonosa. Gazdagréten van a buszvégállomáshoz közel, könnyű megtalálni.
A rendszámokat szerintem ne takard ki, az nem személyes adat, és szerintem jobban mutat a kép rendszámmal együtt. A telefonszámokat szerintem is érdemes, elismerem, hiba volt, hogy én benne hagytam (nem is figyeltem, hogy ott van).
Igen, sajnos az utóbbi időben egyre több olyan fotóval találkozom itt a fórumban, amit nem értek, hogy mit keresnek itt. Persze, örülök annak, hogy egyre többen érdeklődünk a téma iránt, de azért ne essünk túlzásokba. Egy autó ha áll kb fél éve, koszos, vagy csak szakadt, lejárt egy hónapja a műszakija, esetleg nincs is rajta rendszám, még nem jelenti azt, hogy ide való. Ezeknek a topictársaknak azt tanácsolom, hogy lapozzanak vissza 1-2 éves hozzászólásokra, hogy lássák miről is beszélek. A fórum átnevezésével nem értek egyet, és a korhatár bevezetésével sem, hiszen a téma adja magát.
Annyit tudtam meg róla, hogy svájci forgalmija van, a blokkszám "ki van ütve" belőle, ment kistraktorba.
A Stuttgarti szépségben 300 000 km van, Szarvason egy idős bácsi taxizik vele, vállal autómentést is a futóval. :) Komolyabb megterhelést nem jelentett neki... :)
Szia!2012.07.23 láttam egy barkast a képeid között meg tudnád mondani esetleg hol van pontosan mert egy ilyet újítok fel és kellene egy donorautó,ha megtalálnám a tulajt akkor talán lenne valami!!
A huszonéves Trabantok, Wartburgok szerintem bőven történelem, de a pusztuló, ritka újabb típusok is beférnek. Mostanában én is sok olyat raktam be, ami nem történelem, de ezentúl csak akkor, ha üres a topik... :-)
Egyetértek, szerintem az ide járó többség évszám nélkül is tudja mi tartozik ide, de látom szükség lenne egy időpontot kijelölni és azon belül fotózgatni.
Velünk pusztuló történelemnek hívni egy tizenéves Fiatot vagy akár egy huszonéves 4T Wartburgot....hát hogy is mondjam (...)
egy 14 éves klaviatúrabetyár kiskamasz számára lehet valóban felfoghatatlan egzotikum egy húszéves Trabant, csak bízom benne hogy az idejáró többség nem ebből a korcsoportból való és nekik ez nem "pusztuló történelem" és ők azzal is tisztában vannak hogy egy lerobbant, elhagyott autó sem "történelem" még azért mert kicsit öregecske
Nekem lenne egy javaslatom a topic megnyitójának : írja ki jól láthatóan (a gyengébbek kedvéjért is) a címbe hogy pl :
Velünk pusztuló történelem, autók-motorok 1980-ig
...tudom van aki ezt sem tudná befogadni és felfogni, de talán kevesebb nem idevaló fotóval találkoznánk.