Persze vokt ilyen sajnos. Így utólag könnyebb másikat venni.
Drágább a telefon meg az utánajárás meg a rá fordított idő mint egy új.
Mondjuk lehet nem ugyan onnét rendelnék. Mennyi idő telt el az 1használattól?
3500nél adok max kaját,de így nem jó. 3500ig ok-aztán meg fordulatszám tiltásig kaparja a 2est ami marha idegesítő. 3.ban már jó,de a 2es az katasztrófa. 1esről meg kár is dumálni.
Én nem igen nyúlok már autóhoz-mechanikus muka kerülő vagyok.
Turbó geó kart,meg hf portolást megcsinálom,de,hogy állítgassam meg ilyenek azt inkább mondom a havernak mit merre. Így nem kell szerelnem. Kicsit beleuntam már a szerelésbe. Így kerülök minden mecqha melót.
Van egy c 250-es (turbodiesel) autóm (w202) 2000-es évjáratú egy kis turbó problémával (lapáttörés).
Meg tudná valaki írni hogy milyen típusú turbó van az autón, mert én csak addig jutottam hogy garret, milyet keressek hozzá, és járható út-e
hogy csak a turbó belső részét cseréljem? Esetleg milyen Hibrid csiga lenne rá jó? Valaki próbálkozott-e hasonló motort felpöckölni?Itt a fórumon van-e aki tudna segíteni turbó beszerzésben, vagy hibrid csiga készítésében? Előre is köszönöm a segítséget :)
Akkor nem csak a hajtásveszteség hanem a súlytöbblet is sokat elvesz a lovakból...
Pedig bíztam a kapcsolható dologban... Egy passat syncro alól le van véva a kardán és a difi fent volt meg a hátsó féltengelyek mégis sokkal jobban megy. Első kerekesklént használja a gazdája már vagy 4 éve és azt mondta sokkal erősebb így.
A váltónál a bowdenház végén a fekete állítógyűrűket felhúzod h ott maradjon.
A kapcsolótornyon van egy rugós stift amit benyomsz a helyére, és az autóban a kulisszát stifteled egy 5-ös fúrószárral, utána visszaengeded a bowdenház végén az állítógyűrűt és kész.
Az se valami nagy durranás nekem kapcsolható a golf alatt nem sokat lendül ha nincs bekapcsolva ... hiába kapcsolod ki attól még a hátsó difiben forognak a fogaskerekek meg a kardán is és ha be van kapcsolva ha ki az a 200kg mindenhogy ott van
Szerintem meg kel a quatró. Látod nem bírok a gumikkal. 1szezon 3gumi ha nem vigyázok rá. Ha vigyázok a meg 2. Quatrónál nem kopna így meg bírna haladni ha 2ból teli gázzal gyorsítok,nem csak kaparna. Mindennek van előnye,hátránya. Legjobb volna,ha kapcsolhatóra építették volna. Így mindenki kedvére kapcsolgathatná.
Megnézetem. Köszönöm az ötletet. Dupla kuplung közgáz vagy akármi nem segít. Pont olyan mintha a bovden nem oda húzná a kiválasztót ahová kell, de a váltónál nem látni hogy mozdulna. Mindegy megnézetem.
Ha egy erős dinamikusan autót akar az ember 1,9-ből csak elsőkerekest vegyen ha meg 3.0 körül dízelt akar az ember akkor auidit semmi kép ne vegyen mert az is mind quattro egy 3.0 BMW lazán erősebb még gyárilag is.
Még annyi észrevétel, hogy tarom feszítve az 5.et hogy vegye be (6ból 5be váltáskor) és ha lassan engedem fel a kuplungot akkor picit darálva de beveszi a sebességet. Ez mi lehet-szinkon vagy mi pusztulmeg ilyenkor-javítható? KB mibe kerül?
Tiédet is meg lehet csinálni de ahogy mondtm tudo pénz és kitartás kérdése minden.
Na meg akkor elég sok dologról le kell mondani ami az utcai autózást illeti.
Nem lejet 2tömegű kuplung mert elcsúszik úgy is a gyári kevlárral is. elve az 180-200 000ft. Tengely+hf+csúcsok+cooler rohadt nagy hogy ne kelljen állandóan vízzel hűteni mint nekem.
Ha nem kapja el a rajtot akkor lassan tudom hozni-vagyis elvileg nagyjából egy erősek lehetünk csak én a hajtásból adódóan bírom Őt hozni mert nála anynit foghat a hajtás. 402m-en nem bírok vele álló rajtból de kint utcán igen. Lényeg, hogy ne álló rajtból induljunk. 2.ból már nem tud ellépni előlem. És akkor hol van a race csúcs meg a 2260 meg a szívója meg a nagy coolerja?
Én gyári csúcsokkal megyek 55ös rendszereim vannak mint kipuff mint cooler, kis cooler és GTB2056-igaz versenyen 2,4-2,5báron.
De Ő sem megy 2 báron a 2260al. Ha igaz 2,4bárral megy.
Szóval lehetne az jobb is ha kicsit még piszkállnák a programot.
Majd kialakul nála is mert tavaly ment 13,7et meg 13,6ot idén nagyjából ezt tudta de már 1x ment 13,3at aztán a 13,5öt már tudta párszor. Vagyis valamit javult.