Üdv, 40-es keveréket ne használj vele (száraz neki),legalább 30-as legyen de a 25-ös a leg jobb!!!a magas úszószint vagy a légszűrő eltömődése okozza a kormolást,és a sok fogyasztást is.én az mz karbi torkán lévő 4 bevágást átvágtam vastagabb fűrészlappal és bilincsel ráhúztam a 151-es szívócsonkjára.A 2-t olajat ne sajnáld tőle,attól nem lesz baja.
Űdv mindenkinek! Sajna sok volt a melóm ezért nemtudtam fön lenni. Ma is melóztam de most ithon vagyok és egésznap a 151-es váltossal a kaszálora hordtam a ganajt. Igen büszke fogyasztása volt az amal karburátorral megjegyzem igen dombos a terület de 2-szer annyit megevett mint a másik. Tudtam szerezni 150-es ETZ karbit nem tom hogy passzolhat rá? Ha valaki tudja hogyan működik a dolog akkor jó lenne ha le ír ná hogyan szerelte fel. A torok átmérő passzolhat? Előre is köszi. Várom a tanácsotokat mert nem sokára fát kell hordanom vele. Mellesleg nem tudom hogy mért kormolja a gyertyát mikor 40-es keverék van benne AGIP2t-és olajjal keverve. A JIKOV-os nemkormol. Javasoljatok valamit. Szerintem az AMAL karbi már odavan.
Énszerintem ezek közül a P20/21- eshez való karbival lenne érdemes próbálkozni (csak nagyon drága és ritka), mert az egyhengereshez való karbival több benzint enne, mint a gyárival.
Üdv mindenkinek! Elkészült végre a paripa. Most másik kipuffogó van rajta, és ezzel fele akkora hangja van mint a gyárival. Négyen ültünk rajta és egy elég meredek emelkedőn majdnem félig felvitt.
Üdv! Nekem is ez volt a gondom a Tecumseh karbival, hogy visszafele durrogott. Nekem az volt a megoldásom erre, hogy a robi légszűrőjét lecseréltem a karbi eredetijére, és ezzel már tökéletessen ment. A gyári légszűrőben szivacs van, és ennek nagyobb az ellenállása, valamint más a levegőszállítás mértéke.
Schampion gyertya helyett küldtek Oregon gyertyát..hát azzal jól meg szívtam.Nagyon gyertya függő a dolog, durrogás szempontjából.Most már megy szívató nélkül is, de néha durrog alapjáraton.Egy idő után elfogy az alapjárat és leáll.
értem akkor nem lesz jó .Az ismerösöm ainek a terra gépönyv kellene az adna nekem egy 55-höz fünyiróadaptert esetleg érdekelne valakit akinek van 55-se,terrához gépkönyve van valakinek vagy a rotakapa forumon keressem én is?
Sziasztok,a fogyasztás ugye, drága lett a benzin sajnos,Mz karburátorral gazdaságosabb a 151-es motor,jobban is megy vele.Én már csak talajmunkára használom emiatt,de oda meg kell az erő.
huh gyerekek sajnos mind két kérdésben nem tudok segíteni. De nekem is lenne két kérdésem az egyik hogy robi 55-ös fünyiró adapterre lehet-e rakni a 151-es motort és hogy kérhetnék-e valakitől terrához robbantot ábrás gépkönyvet mert az egyik ismerösömnek kellene.
SZIASZTOK! tudom hogy ti a robi rotások vagytok, de nincs már ötletem hol kérjek segítséget. egy mpm10 et vettünk a párommal azt szeretnénk felujítani használhatóvá tenni. mpm10 es gépkönyv, robbantott ábrák esetleg tanácsok érdekelnének. nagyon megköszönöm a segítséget pláne ha el is tudjátok küldeni lehotai.ani@freemail.hu köszönöm
Üdv! Még említettem, hogy a robimra Tecumseh karbi került, és az a problémám, hogy hiába tekergetem a keverék állító csavart nem reagál rá. A gép tökéletessen megy, és ki is pörög. De az mitöl van, hogy nem reagál az állításra?