én is nagyon irígy vagyok...fantasztikus showkat nyomatnak a Mesterék!!!
én szerintem 10000% hogy lesz európai része is a turnénak, nem hiába kérte ki az oldalán a véleményeket az Európai turné helyszínek kapcsán!!!
nem kispályás az öreg :)
a setlist szerintem is csodás!!! jobb nem is lehetne!!! :-)
különösen örülök a No self Control-nak, The Tower-nek, és a Digging in the dirt-nek is, meg persze a So keretein belül a Big Time-nak!! nahh meg persze Manu Katche jelenléte is boldoggá tesz :-)
érdekes a Shock the monkey akusztikus változata is!!
szóóval pompás a setlist...nahh meg hogy az egész SO lemezt lenyomják...TÖKÉLETES!!!!!!! :-)))
egykét nemtúljó minőségű videót berakok, azoknak akik még nem kerestek rá maguktól ;)
Én is elmélyültem ebben a facebookos dologban. És kollektíven szégyellem magam. Nagyon sokan írtak már be erre az oldalra, de csak elvétve találni Budapestre hivogató bejegyzést. SO:
Ez a link van fent a Mester facebook oldalán. Annyi a teendő, hogy ott erre rákattint a delikvens és beírja, hogy jöjjön má Budapestre. Gyerünk magyar PG-rajongók tegyük oda magunkat, különben az eddigi nagyon halovány remény is elszáll, hogy valaha erre jár az Öreg.
A MESTER facebook oldalán ma megjelent egy petíció, azzal kapcsolatosan hogy az új "BACK TO FRONT SO TOUR" turnét milyen új koncert helyszínekkel bővítsék!!! :-))
Lehet ötleteket adni Peternek, hogy hova mely kontinensekre hosszabítsa, bővítse ki a turnét!!!!
KÉREK MINDENKIT, HOGY MOST TEGYÜK MAGUNKAT ODA, MOST ADJUNK BELE MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és kezdjük el bombázni a Mestert hogy jöjjön ide az új turnéval!! :-))
ISTENEM DE SZÉP LENNE!!! :-) BELE SEM MEREK GONDOLNI!! ... DE ÚGY LEGYEN
SZÓVAL BOMBÁZZUK AZ OLDALT kb ilyen szöveggel: "...please come to HUNGARY!!!!!!!!!!!!!!!!!"
AKI RAJONGÓ MINDENKI ÍRJON EGYET RÁ FELTÉTLENÜL!!!!!
Egy ismerősöm, aki szervezői körökben forog, azt mondta, hogy nagyon drága az öreg, ezért nem merik bevállalni. Ez lehet, hogy a nagyzenekaros felállásra volt igaz. Egy saját zenekaros koncert lehet, hogy olcsóbb, mert kisebb a zenekar, noha, ismerve Petert, a színpadkép nem biztos, hogy sokkal olcsóbbá teszi a dolgot.
Mondjuk hallottunk már ilyet másokról is, akik aztán mégis el lettek hozva. Talán PG nem annyira népszerű itthon. Bár nem hiszem, hogy a mai jegyárakhoz hasonló áron ne lehetne elhozni. 20-25 ezres áron jönnek a nagyok.
Hátha valakinek eszébe jut a dolog. De ha nem, akkor én is benne vagyok egy túrában. :)
Az új So kiadásról csak annyit, hogy én örülnék egy 5.1-es változatnak. Akkor érdemes lenne (részemről) negyedszer is megvenni a lemezt. Valószínűleg az extrák miatt így is az lesz, de nem tudom, hány bőrt lehet még lehúzni így valamiről.
Egy koncert lekotese altalaban ugy tortenik, hogy egy HELYI koncertszervezo iroda (ami lehet egy nagy letesitmeny rendezvenyszervezo reszlege is) megkeresi az eloado management-jet, es egyezkednek a felteteleken (idopont, musor, gazsi, esetleg egyeb kikotesek). Ha meg tudnak egyezni, akkor letrejon a szerzodes, es elkezdodik a jegyek arusitasa. Az tehat, hogy Mo-ra eljon-e meg a jovoben, az inkabb attol fugg, hogy erdeklodik-e iranta magyar koncertszervezo iroda. Nem PG managementje szervezi meg a Mo-i koncertet.
Tehat lehet bombazni a Multimedia Concerts Kft-t vagy az Arena koncertirodajat, vagy a MuPa szervezo irodajat ezzel az otlettel. Ok kalkulaljak ki, hogy megeri-e nekik PG-t elhozni (hany jegyet tudnak eladni, mennyiert, es nyereseges lesz-e a kiadasok utan). Szerintem nem lehetetlen a dolog...
Ha nincs itthon elég rajongó, akkor nincs. Ezen kár sajnálkozni.
(bár én a legutóbbi koncertet nem éreztem kudarcnak, voltunk azért rendesen, nem hiszem, hogy Peter számolgatná, hogy na, itt nincs elég nagy tömeg, ide nem jövünk többet... de nyilván a a management számára a profit elég lényeges szempont...)
Én rászánom a pénzt az utazásra (ha összeállunk, akkor nem olyan drámaian sok párszáz km kocsival) csak legyen a közelben koncert.
Egyébként alakul a dolog, csöpögtetik az infokat!:
"Peter is touring the USA to celebrate the 25th anniversary of his groundbreaking, iconic album So...With the So band.. Playing So as a whole set as well and old and, wait for it........ NEW songs too."
Csak összejön a közeljövőben 2 turné közt egy stúdiólemez is...aztán persze azzalmegint kell turnézni ;)
...egyébként sajnos én is így látom :(, hogy az életbe nem fog ide jönni mégegyszer!!! mert miért is menne olyan helyre, ahol nem tölt meg egy sportarénát, ha számtalan olyan helyre mehet ahol telt ház fogadja mindig :(