Keresés

Részletes keresés

nusrath Creative Commons License 2012.09.20 0 0 5186

2őperc 27től érdemes nézni a Tower alatti látványt :-))    ;)

nusrath Creative Commons License 2012.09.20 0 0 5185

...Mercy Steet

nusrath Creative Commons License 2012.09.20 0 0 5184

ne is mond!!! :-))

én is nagyon irígy vagyok...fantasztikus showkat nyomatnak a Mesterék!!!

én szerintem 10000% hogy lesz európai része is a turnénak, nem hiába kérte ki az oldalán a véleményeket az Európai turné helyszínek kapcsán!!!

nem kispályás az öreg :)

a setlist szerintem is csodás!!! jobb nem is lehetne!!! :-)

különösen örülök a No self Control-nak, The Tower-nek, és a Digging in the dirt-nek is, meg persze a So keretein belül a Big Time-nak!! nahh meg persze Manu Katche jelenléte is boldoggá tesz :-)

érdekes a Shock the monkey akusztikus változata is!!

szóóval pompás a setlist...nahh meg hogy az egész SO lemezt lenyomják...TÖKÉLETES!!!!!!! :-)))

egykét nemtúljó minőségű videót berakok, azoknak akik még nem kerestek rá maguktól ;)

kezdjük egy Big Time - mal ;)

Előzmény: esz-ki-mo (5183)
esz-ki-mo Creative Commons License 2012.09.20 0 0 5183

Nézegetem Tony weboldalát, és nagyon irigy vagyok...

Vajon mi (mármint Európa) is kapunk ebből a show-ból, vagy marad az Encore CD??

Eszk

Előzmény: exit66 (5181)
Mr Mustard Creative Commons License 2012.09.17 0 0 5182

Nagyon fincsi! Tulképpen ölni tudnék ezért a setlistért. Egyedül a Biko az amit ha soha nem hallanám többet, se bánnám.

Előzmény: exit66 (5180)
exit66 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 5181
Előzmény: exit66 (5180)
exit66 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 5180

16/09/2012 QUEBEC CITY
please note: this setlist is not 100% confirmed yet!

Acoustic session:

01 Unknown (new song)

02 Come Talk to Me

03 Shock the Monkey

Full band:

04 Family Snapshot

05 Digging In The Dirt

06 Secret World

07 The Family And The Fishing Net

08 No Self Control

09 The Tower That Ate People (stopped due to technical problems)

10 Washing Of The Water

11 Solsbury Hill

So live:

12 Red Rain

13 Sledgehammer

14 Don't Give Up

15 That Voice Again

16 Mercy Street

17 Big Time

18 We Do What We're Told (Milgram's 37)

19 This Is The Picture (Excellent Birds)

20 In Your Eyes

Encore:

21 The Tower That Ate People (played again)

22 Biko

azért érdekes ...

Mr Mustard Creative Commons License 2012.09.16 0 0 5179
Előzmény: nusrath (5178)
nusrath Creative Commons License 2012.09.16 0 0 5178

arról nem lehet tudni valamit, hogy a mostani turnénak lesznek e Encore kiadványai???

...de persze jó lenne egy teljesen új DVD is a turnéról :-))!!!

Mr Mustard Creative Commons License 2012.09.07 0 0 5177

Egy csöppet boldogabb lennék, ha az a készülődő valami egy új album lenne. De már megint "csak" egy turné...:-)

Előzmény: nusrath (5176)
nusrath Creative Commons License 2012.09.07 0 0 5176

:D de jóóó ilyen képeket láátni :-))))

valami nagyon kéészülődik!!! :-)))

Tony a honlapján mindig mindent olyan jól dokumentál fényképekkel :)))

http://www.papabear.com/tours/pg12/pg12_3.htm

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.23 0 0 5175

Ez is hatalmas! >>>

nusrath Creative Commons License 2012.08.19 0 0 5174

egy számomra (és remélem számotokra is) igazi meglepetés!!! :-))) mindig is hiányoltam a S.W. live dvdről!!!

csodálatos ;)

rush4you Creative Commons License 2012.08.14 0 0 5173

ez azért jóféle kib@szás, 3cd-sen a koncert hanganyaga, de ha kell a dvd akkor irány a boxset..

nincs külön vinyl, pedig egész jól hangzik. na mind1 max lesz letöltés is.

mindenesetre nem értem, miért van so25 és a többi szolólemez miért maradt ki ebből a dicső szórásból?

pedig hát, csoda dolgok lehetnek a szekrény mélyén az első 4 albumhoz is, biztos.

a jópár bootlegből kiderül, milyen erő volt az öregben a 70es évek végén ill 80as elején.

furcsa, hogy saját életművét kb innen a Birdy/So tájékától értékeli igazán ( vagy csak rosszul látom ).

ja, meg a so sacd-t újra bedobhatta volna a dobozba, elég jó, ráadásul önmagában is elég kelendő.

ugyis nagy divat az shm-sacd ;)

Előzmény: Mr Mustard (5172)
Mr Mustard Creative Commons License 2012.08.14 0 0 5172
Mr Mustard Creative Commons License 2012.08.13 0 0 5171

Tyű! Megalomán, drága, de a tartalma nagyon rendben van. Csak hát ki bírja pénztárcával évente 2-3 ilyen kiadvány finanszírozását?

rush4you Creative Commons License 2012.08.13 0 0 5170

és állítólag ez lesz benne:

so immersion

Előzmény: MIHI (5169)
MIHI Creative Commons License 2012.08.12 0 0 5169
http://www.amazon.com/So-25th-Anniversary-Immersion-Box/dp/B008BSPQ3E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1344769238&sr=8-1&keywords=peter+gabriel+so+box+set
Előzmény: Mr Mustard (5168)
Mr Mustard Creative Commons License 2012.08.12 0 0 5168

Talán a So újrakiadásának részleteit. Deluxe edition tartalmát stb...

Többre egyelőre én személy szerint nem számítok.

Előzmény: Epsilon (5167)
Epsilon Creative Commons License 2012.08.12 0 0 5167
PG a Csiripelon bejelentette, hogy be fognak jelenteni valami ujat a jovo heten :)
(#So25 tag-gel ellatva)
strandedstarfish Creative Commons License 2012.07.18 0 0 5166

Igen azt én is láttam! És jó volt látni!

Előzmény: MIHI (5165)
MIHI Creative Commons License 2012.07.18 0 0 5165

Ha letekertek, akkor látható egy régi budapesti koncertjegy is, amit ráadásul egy külföldi ember rakott fel.

Előzmény: strandedstarfish (5163)
Mr Mustard Creative Commons License 2012.07.18 0 0 5164

Jelentem, én is posztoltam egyet.

Előzmény: strandedstarfish (5163)
strandedstarfish Creative Commons License 2012.07.18 0 0 5163

Sziasztok!

Én is elmélyültem ebben a facebookos dologban. És kollektíven szégyellem magam. Nagyon sokan írtak már be erre az oldalra, de csak elvétve találni Budapestre hivogató bejegyzést. SO: 

https://www.facebook.com/PetitionForPeterGabrielsoBackToFrontGigsInEurope

Ez a link van fent a Mester facebook oldalán. Annyi a teendő, hogy ott erre rákattint a delikvens és beírja, hogy jöjjön má Budapestre. Gyerünk magyar PG-rajongók tegyük oda magunkat, különben az eddigi nagyon halovány remény is elszáll, hogy valaha erre jár az Öreg.

Ennyi vónék.

Mr Mustard Creative Commons License 2012.07.11 0 0 5162

Megnéztem. Én úgy értelmezem, hogy a "játékszabály" az, hogy mindenki nyisson egy saját peticiós fb oldalt és azt linkelje be.

Persze PG oldalára is szívesen beírom, hogy mit szeretnék, de talán érdemes lenne azt a face oldalt elindítani és terjeszteni.

Előzmény: nusrath (5161)
nusrath Creative Commons License 2012.07.11 0 0 5161

KEDVES RAJONGÓK!!!! :-)

A MESTER facebook oldalán ma megjelent egy petíció, azzal kapcsolatosan hogy az új "BACK TO FRONT SO TOUR" turnét milyen új koncert helyszínekkel bővítsék!!! :-))

Lehet ötleteket adni Peternek, hogy hova mely kontinensekre hosszabítsa, bővítse ki a turnét!!!!

KÉREK MINDENKIT, HOGY MOST TEGYÜK MAGUNKAT ODA, MOST ADJUNK BELE MINDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  és kezdjük el bombázni a Mestert hogy jöjjön ide az új turnéval!! :-))

ISTENEM DE SZÉP LENNE!!! :-) BELE SEM MEREK GONDOLNI!! ... DE ÚGY LEGYEN

SZÓVAL BOMBÁZZUK AZ OLDALT kb ilyen szöveggel: "...please come to HUNGARY!!!!!!!!!!!!!!!!!"

AKI RAJONGÓ MINDENKI ÍRJON EGYET RÁ FELTÉTLENÜL!!!!!

Geski Creative Commons License 2012.06.04 0 0 5160

Egy ismerősöm, aki szervezői körökben forog, azt mondta, hogy nagyon drága az öreg, ezért nem merik bevállalni. Ez lehet, hogy a nagyzenekaros felállásra volt igaz. Egy saját zenekaros koncert lehet, hogy olcsóbb, mert kisebb a zenekar, noha, ismerve Petert, a színpadkép nem biztos, hogy sokkal olcsóbbá teszi a dolgot.

Mondjuk hallottunk már ilyet másokról is, akik aztán mégis el lettek hozva. Talán PG nem annyira népszerű itthon. Bár nem hiszem, hogy a mai jegyárakhoz hasonló áron ne lehetne elhozni. 20-25 ezres áron jönnek a nagyok.

Hátha valakinek eszébe jut a dolog. De ha nem, akkor én is benne vagyok egy túrában. :)

Az új So kiadásról csak annyit, hogy én örülnék egy 5.1-es változatnak. Akkor érdemes lenne (részemről) negyedszer is megvenni a lemezt. Valószínűleg az extrák miatt így is az lesz, de nem tudom, hány bőrt lehet még lehúzni így valamiről.

Epsilon Creative Commons License 2012.05.27 0 0 5159

Egy koncert lekotese altalaban ugy tortenik, hogy egy HELYI koncertszervezo iroda (ami lehet egy nagy letesitmeny rendezvenyszervezo reszlege is) megkeresi az eloado management-jet, es egyezkednek a felteteleken (idopont, musor, gazsi, esetleg egyeb kikotesek). Ha meg tudnak egyezni, akkor letrejon a szerzodes, es elkezdodik a jegyek arusitasa. Az tehat, hogy Mo-ra eljon-e meg a jovoben, az inkabb attol fugg, hogy erdeklodik-e iranta magyar koncertszervezo iroda. Nem PG managementje szervezi meg a Mo-i koncertet.

Tehat lehet bombazni a Multimedia Concerts Kft-t vagy az Arena koncertirodajat, vagy a MuPa szervezo irodajat ezzel az otlettel. Ok kalkulaljak ki, hogy megeri-e nekik PG-t elhozni (hany jegyet tudnak eladni, mennyiert, es nyereseges lesz-e a kiadasok utan). Szerintem nem lehetetlen a dolog...

E. 

Előzmény: nusrath (5157)
esz-ki-mo Creative Commons License 2012.05.26 0 0 5158

Ha nincs itthon elég rajongó, akkor nincs. Ezen kár sajnálkozni.

(bár én a legutóbbi koncertet nem éreztem kudarcnak, voltunk azért rendesen, nem hiszem, hogy Peter számolgatná, hogy na, itt nincs elég nagy tömeg, ide nem jövünk többet... de nyilván a a management számára a profit elég lényeges szempont...)

Én rászánom a pénzt az utazásra (ha összeállunk, akkor nem olyan drámaian sok párszáz km kocsival) csak legyen a közelben koncert.

Egyébként alakul a dolog, csöpögtetik az infokat!:

"Peter is touring the USA to celebrate the 25th anniversary of his groundbreaking, iconic album So...With the So band..
Playing So as a whole set as well and old and, wait for it........ NEW songs too."

Csak összejön a közeljövőben 2 turné közt egy stúdiólemez is...aztán persze azzalmegint kell turnézni ;)

Eszk

Előzmény: Mr Mustard (5156)
nusrath Creative Commons License 2012.05.26 0 0 5157

...egyébként sajnos én is így látom :(, hogy az életbe nem fog ide jönni mégegyszer!!! mert miért is menne olyan helyre, ahol nem tölt meg egy sportarénát, ha számtalan olyan helyre mehet ahol telt ház fogadja mindig :(

De azért reménykedek!!

Előzmény: Mr Mustard (5156)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!