Ma reggel kaptam ezt a csíkos hátú kéregjegyet 46 másik kíséretében, van minden mint a búcsúba. 2 db kivételével mind alul-felül sorszámos, van GySEV-től, 1. osztályú, Sebesvonati, Gyorsvonati stb... bárca, reform, MAEF jegyek is voltak mellettük körítés gyanánt. :)
Üdv! Ha van egy Biankós bárcám 30 km-re akkor olyan megállóhelyről/állomásról ahol nincs pénztár meg tudom kezdeni az utazást? (Keletbélyegzővel mi lesz?)
A GYV úgy tudom nem múzeumvasút, s ha a nagyvasút üzemét akarja a gyermekek számára testközelbe hozni, bizony ott is már főbb szerepet a gépi jegykiadás kapja.
Nemmellesleg így a gyűjtöknél lévő kéregjegyek, bárcajegyek mégértékesebbek lesznek.
Nos igen, én is ezt kérdeztem, mikor ott jártam, és röviden megemlítettem a személyes véleményemet, ami szerintem rajtam kívül sok ember véleményét tükrözi.
A kéregjegyeket nem dobják azért a kukába, azok megmaradnak készleten arra az esetre, ha a gép "sztrájkba lépne".
Csütörtökön kaptam ezt a jegyet ajándékba egy utastól. Kicsit viseltes ugyan, de ez az első sorozatszám nélküli jegy a gyűjteményemben. 2007 óta ott lapult a pénztárcájában.
Adott egy Ferihegy-Nyíregyháza menetjegy. Viszont az utas Keletiből szeretne Nyíregyházára jutni. Becserélni a 20%-os kezelési költség miatt nem olcsó megoldás.
Viszont ha van egy Nyugati-Ferihegy jegy, akkor összefüggésbe lehet-e hozni a kettőt? Mert ha összefüggésbe van hozva, akkor az ÜSZ szerint, mivel egy állomásnak minősül a két bp-i pályaudvar, ugyanazon kezdő- és célpontok között alternatív útvonalként lehet uzani más útirányon is, ha a kilométer maximum annyi, mint ami a jegyen szerepel, nem?
Az említett 6-os számjegy még a 4-számjegyű sorszámozás idején volt használatos, majd rövid, átmeneti ideig az 5-számjegyű sorszámra való áttérés ideje alatt is megmaradt. Sorozatszámot jelent, melyet a sorszámmal együtt kell értelmezni.
A hagyományos 4-számjegyű sorszám kezdetekor a bal oldalon lévő sorozatszám jelölte azt, hogy a 9999-et hányadszor ugrotta át a sorszám. (Sorozat első jegye: 0. sorozat -bal oldali szám-, 0001. sorszám) Később, az 5-számjegyű esetben erre már nem volt szükség, ezért elmaradt. A képen látható jegy értelmezése: 6. sorozat, (0)1667. sorszám, mai 5-számjegyűként ez 61667 volna.
Figyelem! "Gazdát keres" a képeken látható 1912-ből származó szabadjegy.
Akit érdekel, publikus e-mail-emre írjon.
Mivel már képet is tudok feltenni (nemrég kaptam), helyesbítenem kell az előzőkben írtakat: A szabadjegy Alsószopor - Szeged viszonylatra volt érvényes 1912 Április 1.-től (ahogy a képen is látszik).