A 34-es buszról szoktam látni egy nagyon szép ADK -t a Királyok útján, durván a Sinkovits Imre utcai megálló előtt, irány Békásmegyer, Újmegyeri tér. Fotó -azt hiszem, érthető okokból- még nincs. :) Ha lenne is, az inkább a másik topicba illene. Viszont a 160-as "Pomázi út" mh -nél lévő vastelep megszűnt, így az ottani, sajnos elég lepusztult gép eltűnt. Kár volt halogatni a fotózást. :/
Ez egy éves kép lehet... De úgy két hete éjszaka láttam egy ilyet (azt hiszem DUN rendszámmal) Budafok-Belváros vmh-n felsővezeték-tartó oszlopot állítani.
Az a rozsda felületi, még igazán soknak sem mondanám. OK, matt és nem újszerűnek néz ki, de még elég sokat kell rohadnia, hogy valóban használhatatlan legyen.
Sziasztok! Ez az Ifa még most is dolgozik, csak ugye nyáron nincs rá nagy szükség. Egyébként Agárdi Yacht Clubban van és belülről sem igazán olyan a klub, mint ahol használhatatlan dolgokat gyűjtenének :)
Pontosítsunk, régen még amikor nem volt meg a csóri elkerülő szakasza a 8-asnak akkor bent Csór központjában a kastély sarkánál volt Dunántúl egyik legjobb lángossütője.
Az önkormányzattól bérelte a helységet a hölgy, de ahogy megszűnt a forgalom a helységben, muszáj volt váltani.
Az új hely Inotán közvetlenül a 8-as mellett a Kisfaludy- Vásárhelyi András utca sarkánál volt. Ez magántulajdonú épület, a bérleti díjat sajnos nem sikerült kigazdálkodni. Így kb másfél év után feladta és utolsó infóm szerint elment dolgozni valamelyik helyi multiáruházba.
Kár érte, mert tényleg értett a lángos készítéshez. Többször beszélgettem vele, a titok nem csak a liszt minőségében van, meg az előző napi tészta készítésben, hanem a sütőolaj sem lehet túl forró de túl hideg sem.
Egyébként, hogy kicsit topikhoz kapcsolódó téma is legyen, egy fehér egyes Jettával járt a hölgy.
Tanulság: mindig ott álljatok meg enni, ahol a munkások és a kamionosok esznek, nem fogjátok megbánni.
Ha ételt látok akkor beszűkül a tudatom:)) olyan vagyol mint Kvarg Lipi a sajttal:)))) így nem tudom pontosan,hogy hol volt,annyi biztos,hogy közvetlenül a 6-as mellett,Várpalota elött.
Ha az autós blogger elalszik vasárnap reggel, akkor muszáj új címet kitalálnia az előző este a vwvortex.com -on talált képekhez. Igen, ez a reggeli rozsda, csak délelőtt. Ebben az amerikai roncstemetőben a helyi gyártású, az európai és a japán vasak maradványai is megférnek[...] Bővebben!Tovább »
Az melyik épület volt? Ami a háttérben látszódik, vagy ami közvetlenül itt volt a 8-asról való leágazás mellett, és ilyen két lakásos kis bungaló kinézete van?