Kunsági dízel.
A Dél-Alföld vasútbarátainak internetes gyűjtőhelye. A rovatban az alábbi vasútvonalak szerepelnek(menetrendi mező száma szerint): 85, 102, 103, 121, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 135, 136, 142, 145, 146, 147, 148, 149, 151, 152, 153, 154, továbbá: megszüntetett, megváltoztatott vonalak, kisvasutak, valamint minden ami a felsorolt vasútvonalakhoz kapcsolódik.
Miattad írok csak ide meg a Kunszenti topikba, ha már te sem fogsz válaszolni, tényleg az lesz amit az előttem szóló kollega írt, megunom ezt az egészet, és nem fogok ide írkálni.
Kisebbségi komplexus, napszúrás, vagy egyszerűen ennél nem tud kreatívabb lenni. Úgy néz ki ebben a topicban talált alkalmas közönséget, akiknek fel se tűnik, hogy hetek (bár inkább hónapok) óta szórakozik velük...
Nos a mai visszaút besült, a vonat Bánhegyesen alszik. Egyébként későn is ment ki mert Komlóson délben kersztezett a személlyel, mire innen kiért oda...
Én gondoltam erre, de aztán legnyugtattam magam és arra gondoltam, hogy túl gyanakvó és rosszindulatú vagyok. Nos úgy néz ki ese felé jön visszafele az üres teher, vadászni fogok rá! 18 kocsis amúgy a vonat.
Nekem nem tűnt fel, mert nem figyelem annyira a topiklakók tevékenységét. Viszont furcsa volt számomra az arrogáns, leteremtő és fenyegetőző hozzászólás, ami nem is az első ilyen stílusú megnyilvánulás volt a hozzászóló részéről. :(
Nem hiszem el, hogy itt senkinek nem tűnik fel, hogy egy majom kb. öt különböző nickkel szórakoztatja saját magát. Nem kéne válaszolgatni neki és akkor talán előbb megunja...
Te mindenhol a moderátorokkal fenyegetőzöl? Teherkocsik topikban is leteremtettél valakit és rögtön a moderátorokkal fenyegetőztél, most itt és még ki tudja hol.
Néhány kép szigorúan dokúmentúm jelleggel egy vasúttörténetí eseményről...
Hossú ídő óta újra tehervonat a 125-ön Pálmatér rakodónál. Az este elvitte a Floyd a vonatát Mezőtúr irányába Szarvason át. Reméljük,hogy ez még többszőr megismétlődik.
A felső részen már többszőr megfordultak már a Floyd vonatok Szarvasra, szója és gabona vonatokkal.