tudom nem ez az orakupec oldal, de hatha itt latja meg valaki: Seiko Bullhead kronografot keresek. Nagyon jo allapotban, nem kell hogy felaron legyen, de minosegi darab legyen.
Ha esetleg valakinek van, dobjon egy mailt ide: alvinusa@hotmail.com.
Nem hiszem, hogy valami nagyon finom cucc lehet a kis Seiko utazóban, de ha még egyszer a kezembe kerül, megpróbálom lefotózni a szerkezetet is.
Öröknaptáras Orientem nekem is van. Kettő is. Az egyik olyan, mint a bal felső képeden, csak zöld számlapos, de nem hiszem, hogy 70-es évekbeli lenne, mert gyanúsan jól néz ki. Sajna az orientes dobozom a melóhelyemen van, így azt sem tudom rögtön megkukkantani, de majd ránézek és felírom, melyik automata van benne. Van egy még fiatalabb, szerintem pár éves darabom is. Az már nem ezzel a bumszli tokkal, hanem némileg filigránabb, bár azért nem kicsi házban van.
Én is sokáig gondolkodtam rajta, de aztán be kellett ismernem, hogy nem tudom átverni magam. Egész egyszerűen nem tetszik a nyomógomb a tokon, és nem is tudnék megbékélni vele. Ha az nem lenne rajta, már biztosan vettem volna egy példányt.
Igen, emlékeim szerint valami 4-vagy 7 köves szerkezet. Szép darab. Volt róla fotóm, de nem lelem. Ha előkerül a vekker valemelyik kupac aljáról, újrafotózom és mutatom.
Anno én is sportlövész voltam, de akkoriban nem tudtam annyit lőni, hogy azt mondják; elég:-) Bár off a téma, de megskubiznám szívesen a flintákat:-) Mára már csak egy .38 speciálom van, de az más célból. A légpuskám Walther volt, a kisöbüm Anschütz. Akkoriban (70-es évek) egy lada került annyiba, mint ezek:-)