Mi a lakásunkba, megkíséreltünk egy samsung-ot venni, mert telefont, tv jókat gyártanak...
De eddig ez volt életem legnagyobb csalódása, ráadásul nem kis pénzből!
Nem mondom, hogy ki mit vegyen, de ha valakinek van 180-220 ezre legaláb, akkor vegyen japcsit, de csakis azért, mert Ők már több évtizede nyomják a témát.
Szerintem egy japán on-off-os klíma is jobb, mint a samsung vagy egyéb más nem japán inverteres klíma!
Nagyon szép prospektusok, színes képek, jó dizájn, de a hibák, a kiszolgálás, szerintem olyan mint a midea-nál, vagy mittudoménmi!?
Elég gáz, hogy ebbe a lakásba vásárolt samsung pont most nem teljesíti azt, amiért megvettük.
És ez nem lejáratás, ez az igazság.
Szerintem egy jó minőségű, drága klímának nem kellene 5-7 óránként hibakódokat kidobnia.
Előre várom a fejleményeket, és mindössze 1.5 hónapos ez a klíma, ráadásul csak június elején lett először huzamosabb ideig használva. És bumm, cumi...
Ha lakásszövetkezetben lakik, egy kicsit másképp néz ki, de a megoldás kb. hasonló lesz (csak itt taggyűlésnek hívják). Viszont ahol építési engedély köteles a dolog (települése válogatja, de legtöbb helyen engedélyeztetni kell a homlokzati kép megváltozását), ott kötheti a szövetkezet építési engedélyhez. 22-es csapdája tud ez ám lenni :)
Ha megnézed Lesli hsz-eit nagyon ritkán szól arról ki telepítette a gépeket nem reklámozza nem javasolgatja és inkább a tapasztalatait gondolatait mondja el a gépekkel kapcsolatban. Személyeskedést részéről nem lehet olvasni sőt elismerőleg szól a másik emberről. Nem sértegeti és próbál tényszerű maradni.
Zeki a maga stílusában adja elő. Különbözünk. Ettől színes a világ:)
Már régóta nem szóltam hozzá, de már eljött az ideje.
Kettejük között van egy kicsi különbség:
Míg Zeki mostanában már ócsárolja Dejót, addig ezt Leslie nem teszi Veled, de gondolom ezt már Te is észrevetted. Elég más a két marketing. Ez véleményem szerint undorító, és nagyon örülnék, ha a jövőben ilyet nem kéne olvasnom. Ha akartad volna, szólhattál volna Neki, hogy ne tegye, de nem tetted meg. Ez Téged is minősít.
Ha az itteni tevékenységükért bármelyik prókátor is kapott pénzt netán kedvezményt, akkor fizetett táblásembert/reklámot/marketinget látunk, ha nem, akkor a "Jó nagy balek vagyok!" feliratú polót büszkén viselhetik minden nap.
Inverteres: bizonyos határok között fokozatmentesen szabályozható ezzel az alacsony hőmérsékleti tartományban lehet jobb hatásfokot sok esetben érezhető fűtést elérni.
A sok aqpróságon kívül(szoftver hőátadó felületek egyebek) ez sajna kell ha jó hatásfokkal szeretnél fűteni. Olvass vissza nagyon sok hasznos info van a fórumban. Használd a keresőjét.
En meg 2010-ben azert akartam venni Samsungot, mert tetszett a kek csik az elejen hogy vilagit (!) meg foleg hogy kiirta a beallitott hofok erteket az also reszen, meg mert mindenfele hulye szuro van benne, meg asszem tan zenelt (!) is bekapcsolas utan vagy mi... :) Tudom fura de tenyleg! :))) Na meg hogy Samsung. Akkor meg a franc sem gondolta hogy ENNYIRE zsakba-macsek ez a klimas tema is.
Igen, már rájöttünk, hogy nem ezt kellett volna venni, senki sem ajánlja. Pedig mi akkor (2010-ben vettük) azt hittük, hogy a lehető legjobbat vettük meg.... :(
Ezek a szereld magad klímáknak dobozán is fel vannak tüntetve?
Általában mindent magam szerelek........... Abból a 30E Ft szerelési költségből inkább a 3,5KW és az 5,2KW közti különbséget finanszíroznám.
Nyilván az egyik cső összeköt, a másik csövet is az egyik oldalon, a másik oldalán a csőnek csak lazán tekerném rá a hollandit, amíg meg nem jelenik a gáz , majd meghúznám a hollandit.
A segítségeteket szeretném kérni, hátha tud valaki valami kosta mondani a következő problámánkra: egy Samsung inverteres (AQV12UGAN típus) klímánk van, ami azt csinálja, hogy kb 10-15 perc után leáll és elkezd villogni a két alsó led. Amíg megy tökéletesen hideget fúj. A rosszabbik eset mikor elsem indul a kültéri, csak langyos levegőt fúj és leáll kb 3 perc alatt. Volt több klímás is megnézni, nem tudják mi a baja, csak tippel mindenki mindenfélét, most a Samsungos klímásokat várjuk talán jövő hét közepére.
Ha valaki ért hozzá és tud segíteni esetleg javításban is, azt nagyon megköszönnénk!!! Pestiek vagyunk.
Igen, gázzal vannak feltöltve. Igen, vannak szereld magad splitek is, külün dvd-n útmutatóval. Barkácsáruházakban van néha. A többi nem szereld magad, mert ugrik a garancia.