Van eladó 312es fékem esetleg ha valakit érdekel. ATE nyereggel. 5*100 as a tárcsa ami teljesen új dobozozs, persze a betét is. Sajnos megváltam az autótól, így nem lesz rá többé szükségem. Nekem elég sokba van a szett mire összeállt de most 60e-ért eladnám ha valakit érdekel!
Bocs uram, hogy ezt kell mondjam, de ez a blokk, illetve a technika, ami hajtja és lendületben tartja, többe kerül, mint jónéhány családi ház.
Ha ennyi pénz lenne egy dízelre, illetve nem úgy állnának hozzá az emberek, hogy amit nem látsz, az nem fáj, akkor itt tartana már. De csak, hogy lásd, van még itt hova:
Adott egy garrett T15 -ös turbó, amit szeretnék felújítani majd. Van itt olyan aki csinált esetleg már ilyet? Gondolok itt arra, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható felújítókészlettel összerakta, utána elvitte centíroztatni esetleg (bár neten erről érdekes dolgokat találtam, mert a felújítós videók szerint vissza lehet ugyanoda húzni, és akkor nem kell centírozni..), vagy bevizsgáltatni.
Mennyire strapabírók a felújítókészletek, amiket lehet venni, milyetz érdemes, esetleg honnan?
Bármi témával kapcsolatos reagálást szívesen veszek. Köszönöm!
hát a vizes rendszerrel .... ma este 10kor még rá szántam egy pár órácskát.... szoval tesztelések során kiderült hogy a szívó ágba semmi féle képpen sem jó .... igaz hogy jobban ment a kocsi de amit este 10 kor a kísérletezgetéskor mutatott... azt az irányt el kel felejteni és nem csak a turbó miatt ... szoval már félig kész a továbfejlesztett változat ... ami már az egr szelep felöli csatlakozásnál meg majdnem szószerint a hengerbe... a szívó oldalit most nem vesézem ki hogy milyen több okbol sem jo ... de jó hogy ki lett probálva mert emez verziotol nagyon sokat várok el emehez képpest... :) mert.... na majd a számok beszélnek ... :)
Valszeg elkopott az elem az adagolóban Ez altalában nyáron szokott tetőzni Szal ha délre mennél akkor előtte egy csere ráférne Egy bontott elem kb 40 000 Egy új 120 000 Plusz még rájön az a költség, hogy bekerüljön az adagolóba
Vagy veszel egy külföldi papíros volvot 300 000 ért amiben fél millával kevesebb van, es hasznosítod a maradékot
Annyira nem tudod finomra porlasztani, hogy ne okozna kárt. A mennyi idő meg attól függ mennyit használod. Amennyire én tudom turbó után kell tenni, a turbónyomást a tartálynak is meg kell kapni, így nem lesz gond a beporlasztással. Krézinek van bőven tapasztalata nála érdeklődj ha lesz újra. Tud mutatni elfogyott kompresszorlapátot is.
Egyébként ki lett vesézve már ezen a fórumon a vízbefecskendezés minden előnye hátránya. Érdemes visszakeresni.
van iylen téren tapsztalat-mármint hogy megette a lapátot?
Mennyi idő alatt eszi meg cca milyen mennyiségű víz?
Nagy csepp formában biztos, hogy odavág a lapátnak a víz csepp de mi van ha pár formájában kapja kis mennyiségűt a turbó elé és rendesebbet a szívócsonkba.