Keresés

Részletes keresés

edk440 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 5367

Szervusztok,

Ez a szemét fring bevezette, hogy csak akkor leget SIP hívást indítani, ha feltöltünk a fringOut egyenlegre legalább 3 dollárt.

Átállnék Nimbuzzra, de nem tudom beállítani, hogy kijelezze a hívószámot annál, akit hívok (fringnél sikerült). Lehet valahogy?

Illetve a mobilevoip saját kliensében lehet?

wrm Creative Commons License 2012.07.16 0 0 5366

Mégis 4,4 Ec (13,809 Ft/perc) a hívás percdíja - úgy látszik csak tévedés volt az egyszeri alacsonyabb levonás.

LAN a Local Access Number betűszava, és egy olyan helyi telefonszámot takar, amelyet fölhívva lehet a hívott számot tárcsázni és onnantól az Interneten halad tovább a beszélgetés. (Általánosan elterjedt lehetőség ezeknél az internetes telefonszolgáltatásoknál.) A jelentősége, hogy nem kell hozzá Internet sem, így bármilyen készülékről működik (normál esetben, mert ennél nemigen akar), az előnye pedig az ingyenes (belföldi) hívási lehetőség esetén domborodik ki legjobban, mert akkor a mobilt is a legkedvezőbb, egyébként csak Interneten keresztül elérhető árakon lehet hívni.

Előzmény: anubisaa5 (5361)
FFeri Creative Commons License 2012.07.13 0 0 5365

Hali!

Voipyonál tapasztaltam azt, hogy 30-as számra nem mennek el az ékezetes betűk (GSM ékezetes sem), de ami a nagyobb baj, nem az én telefonszámomról érkezik az SMS, hanem egy külföldi idegen számról.
Írtam nekik, de azt írják, hogy valahol közben változik meg a Caller ID, sajnos nem tudnak rajta változtatni. Furcsa viszont, hogy ha a 30-as számot hívok, akkor az én számomat írja ki a hívottnál.
Vodás, telenoros számra jól működik a számkiírás és az ékezet is.
Egyébként a támogatás nagyon gyors, max. néhány órán belül válaszoltak, és 1 sms árát bónuszban jóvá is írták.

Ze-ki Creative Commons License 2012.07.12 0 0 5364

Jó tipp, köszi!

Én is adok egyet:

22Ft/perc Max 300 perc, 1000sms.

http://www.orange.at/Content.Node/tarife/tarife-ohne-handy/supernet-europa-sim-only/

ilyen árakkal senki sem voipozna. És ezek csak a roamingra levetített árak.

Előzmény: Sparks (5363)
Sparks Creative Commons License 2012.07.12 0 0 5363

Mobilon én SIP programmal használom, azzal szépen működik. Igaz szokásosan késik a hang egy kicsit, de azért használható (CSipSimple androidon).

Előzmény: Ze-ki (5362)
Ze-ki Creative Commons License 2012.07.12 0 0 5362

Ja, értem.

Mondjuk én sem értem, miért nem írják ki a hivatalos árakat.

Ez így elég gáz.

Mondjuk a honlapjuk sem csábító.

Mintha valaki csak úgy hobbiból csinálná ezt, csak már ideje nincs rá.

Pedig többet kilehetne belőle hozni. Sokkal többet. Pláne ha lenne ebből is mobilos verzió.

Előzmény: Sparks (5359)
anubisaa5 Creative Commons License 2012.07.12 0 0 5361

Nekem is 13,8 Ft-os percdíjjal megy már 1 jó ideje, előtte még olcsóbb volt valamivel.

Mi nem működik neked? Milyen LAN behívószám??

Előzmény: wrm (5356)
Sparks Creative Commons License 2012.07.12 0 0 5360

Illetve nem csak generálható, hanem meg is nézhető (én letöltöttem pdf-be, azért írtam).

De, hogy miért nincs ez kint reg. nélkül is, azt nem tudom... Ami ott szerepel az nem aktuális sajnos, pedig ezzel sok vevőt veszíthetnek.

Most ezt írja jelenleg a saját felületen: 

Hungary [FIX]3,45224 Ft

Hungary [MOB]13,80896 Ft

Előzmény: Ze-ki (5358)
Sparks Creative Commons License 2012.07.12 0 0 5359

Igen, arról, de az az árlista, mint a teteje is hirdeti " 2010. augusztus 24-i állapot" régicske... A friss az regisztráció után a belső menüből generálható. Ott ma 13,8 Ft szerepel magyar mobilra és ennyit is számlázott pontosan, mindezt másodperc alapon.

Előzmény: Ze-ki (5358)
Ze-ki Creative Commons License 2012.07.12 0 0 5358

Ti most miről beszéltek?

http://www.hungarofon.com/hf_percdij.html

magyar mobil 7 cent, 19.92Ft.

Sparks Creative Commons License 2012.07.12 0 0 5357

Én 13,8 Ft-nak látom azt most a frissen legeneráltatott árlistában. És ez előbb csináltam is egy 1:01 perces mobil hívást és 14,04 Ft volt az ára. De ez így is nagyon korrrekt, másodperc alapon ilyen mobilpercdíj igencsak verhetetlen. Nekem leginkább 10-20 másodperces hívásaim vannak, hogy értesítsem a vevőim a munka elkészültéről, ezek 3-6 forintban vannak, ami olcsóbb a legolcsóbb SMS-nél is. 

És még egy jó: tegnap este utalással kértem egy feltöltést, ma 10:55-kor már rajta is volt a számlámon a pénz. 

wrm Creative Commons License 2012.07.11 0 0 5356

Kb. 3,4 Eurocentet (10,75 Ft/perc) számolt magyar mobilhívásra a Hungarofon (ami szinte egyedüli módon az itteniek közül másodperces elszámolású). (Belül a tarifalistájában (még) 4,4 Ec/perc szerepel (Ft/percben kiírva).)

Milyen kár, hogy nem lehet rendesen használni! (Legalábbis LAN behívószámmal.)

- Biztos azért viszik lefelé a magyar percdíjakat, mert nem használják elegen, ahelyett, hogy megjavítanák pl. ezt a funkcióját. (Na jó, azért vihetik lefelé is! :-)

Ze-ki Creative Commons License 2012.07.07 0 0 5355

A voipyo.com-nál most usa/kanada mobil és vezetékes ingyen hívható.

Egyszer érném meg ezt itthon!

:)

Lmusic Creative Commons License 2012.07.05 0 0 5354

Sziasztok!

Elkelne a segítség...T home tól kaptam voip telóhoz modem-routert. A már meglévő Fritz! Box 7170 net kábelmodemként kötöttem utána. A voip telók közül a voipshop nem akar működni. Nem fogadja a bejövő hívást....visszaállítottam próbára az eredeti állapotot...úgy működik. Mit kell beállítani, hogy ezt a számot is tudjam használni?

A voipshopnál azt mondták, hogy az 5060 portot állítsam be...

Előre is köszi a segítséget!

Törölt nick Creative Commons License 2012.07.05 0 0 5353

Sziasztok!

Konkrétan a Rynga.comBetamax (http://backsla.sh/betamax) szolgáltatóval van problémám: eddig tökéletesen működött, hogy hozzárendeltem a mobilszámom és kijelezte a default windows-os klinessel a hívott fél telefonján, de újabban ez nem megy. Ti is tapasztaltatok ilyet? Tippek? Ügyfélszolgálat?

tanárnéni kedvence Creative Commons License 2012.07.01 0 0 5352

https://www.ephone.hu/?egyeni=aktualis

"Aggodalomra azonban semmi ok, mert már dolgozunk egy olyan alternatív megoldáson, ami nemhogy áremelkedést nem fog jelenteni július 1-én,  de a mostani percdíjainknál is kedvezőbb hívásdíjak várhatók. A részletekről hamarosan tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket."

Letelt az egy hónap, és elfelejtettek tájézkoztatni. Nem aggódok, csak akkor átkonfigolom a telefonom, hogy külföldről kezdeményezze a hívásokat, mert innentől már a pár másodperces vezetékes hívás ára sem versenyképes, és mobilra is kis eséllyel hívok olyan rövidet, hogy megérje.

Lmusic Creative Commons License 2012.06.29 0 0 5351

Sziasztok!

Eddig a Voipshop szogáltatást használtam barátaimmal együtt, így ezek a beszélgetések ingyenesek voltak. Júli 1 től ezt is terheli a telefonadó.

Milyen szogáltatót választhatok-godolom külföldit, ami a Voipshophoz hasonlóan ad egy telszámot és hívhatjuk egymást a megszokott módon 0 Ft percdíjért, hiszen azonos lesz a szolgáltató. Az itthoni szogáltatók mind ránk terhelik az adót...

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.28 0 0 5350

Nahát... valaki pénzért árulnak mobilra való SIP dialert:

http://voipswitch.com/en/products/softphones/retail-shop/

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.26 0 0 5349

Sikerült egy 22:09 perces mobilhívást összehozni a Nokia SIP kliensével, az actionvoip előfizetéssel..

Az adatcsomag számláló előtte nullázva volt.

Elküldött adat: 4.41MB , Fogadott: 4.36MB

Törölt nick Creative Commons License 2012.06.26 0 0 5348

Azért mégsem mindig. :(

Előzmény: Törölt nick (5347)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.26 0 0 5347

Köszi!

mükszik!

:)

Előzmény: don tunante (5346)
don tunante Creative Commons License 2012.06.26 0 0 5346

így:

Profile name: ActionVoip
Service profile: IETF
Default access point: MyWlanAccessPoint
Public username: MyActionVoipId@actionvoip.com
Use compression: no
Registration: Always on
Use security: no
Proxy server
Proxy server address : sip.actionvoip.com
Realm : actionvoip.com
Username : MyActionVoipId
Password : MyActionVoipPassword
Allow loose routing : yes
Transport type : UDP

Port : 5060
Registrar server
Registrar server address: sip.actionvoip.com
Realm: actionvoip.com
Username:MyActionVoipId
Password:MyActionVoipPassword
Transport type: auto
Port: 5060

Előzmény: Törölt nick (5315)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.25 0 0 5345

Tehát most a SIP beállítások actionvoipra, Nokia E52-re:
Profilnév: actionvoip.com
Szolgáltatásprofil: IETF
Alapértelmezett célállomás: Internet
Nyilvános felhasználónév: sip:loginnev@actionvoip.com
Tömörítés használata: Nem
Regisztráció: Ha szükséges
Biztonság használata: Nem

Proxy szerver:
Proxyszerver-cím: sip:sip.actionvoip.com
Tartomány: sip.actionvoip.com
Felhasználónév: login név
Jelszó: login jelszó
Norm. útvonal engedély: Igen
Átvitel tipusa: Automatikus
Port: 5060

Ugyanez a Regisztrálószerverre is.

Majd holnap még próbálgatom, hátha rájövök, miért működik inkább nem, mint igen.

dirt444 Creative Commons License 2012.06.24 0 0 5344

Ha esetleg itt valaki rajtam kívül Németországban él, annak szólok, hogy az o2 akciózik. 2 évig havi 0,49 centért ingyen lehet hívni az összes Német vezetékes számot+ az összes o2 mobilt.  Mondanom sem kell, hogy  Callingcredit+ androidos telefon+ Betamax dialer= filléres kiváló hangminőségű telefonálás. A Betamax dialer azért fontos, mert ezzel úgy lehet Dial acces-t hívni, hogy nincs a telefonon mobilinternet(sajnos a 150Ft-os havidíj nem tartalmaz internetet).

McLaca Creative Commons License 2012.06.22 0 0 5343

Callpirates-t használ valaki?

Második hete nem megy át a szám SIP-en.

Üdv!

anubisaa5 Creative Commons License 2012.06.22 0 0 5342

Analóg vonallal megy a Fritz gond nélkül.

Előzmény: Lmusic (5341)
Lmusic Creative Commons License 2012.06.21 0 0 5341

Köszi!

Kíváncsian várom! Mert ugye jó lenne azt is a Fritz en keresztül 1 készülékre tenni a többivel együtt.

Előzmény: anubisaa5 (5340)
anubisaa5 Creative Commons License 2012.06.21 0 0 5340

Matávos voip csak az ő saját eszközükön megy! Nem adják ki a konfighoz szükséges adatokat. Egyébként alapvetően analóg telefont adnak.

Előzmény: Lmusic (5339)
Lmusic Creative Commons License 2012.06.21 0 0 5339

Mint írtam szerintem is marhaság...

Akcióban ad a T-HOME most telefonvonalat, gondolom már voip alapon. Ezt hogyan kell a FRITZ! Boxban regisztrálni? Mert hogy ez ugye nam analóg...biztosan van itt valaki, akinek van ilyen megoldása.

Köszi előre is! 

Előzmény: Törölt nick (5338)
Törölt nick Creative Commons License 2012.06.19 0 0 5338

Marhaság.

Egyrészt voip hívással, ha külföldi a cég, akkor nincs különadó, másrászt elég hülye lehetett az a T-s, mert adott hónap első 10 perce után megy az adó, és nem minden 10 perces hvíás után.

Előzmény: Lmusic (5337)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!