Mindenesetre letöltöttem a cuccost a jutyúkról. Majd veszek föl élő forgalmazást is a híres (nem a hírös :-D) városban és szgépen összehasonlítom. Addig még "pusztítok" neked, mert belezni jó :-).
Szép napot mindenkinek. Valaki a délelőtt folyamán hallgatta a HG9RVA átjátszót? Erre a "közleményre" lettem figyelmes. Lehet hogy ez csak nekem új dolog, de én még nem hallottam ilyet rádióban. Valaki csak szórakozik, esetleg nagyon sok felesleges ideje van otthon?
Itt a fegyverboltban öreg Titánt (FM10-164) árultak olyan 20000Ft-ért. Szép fadobozba volt beépítve. Amikor megkérdeztem, hogy milyen kristály van benne azt mondta a boltos, hogy ő ugyan nem tudja de akármilyent lehet "valahol" szerezni. Azt is megkérdeztem, hogy az áránál egy nullát nem néztek e el akkor meg majdnem lelőtt... :-)
De még mennyire érdekel! Sőt!... Azóta bejött más kütyü is a varikap hangolás területén...
Tehát, ha van egy, akkor a problematikám felére csökken!
Többedik nekifutásom egyike volt, hogy vettem egy RIM (rádió iránymérő, azaz rókavevőt, aminek a hangolása varikapos, valami URH-s bemenőfokozattal, de szól, és nincs szívem feltrancsírozni alkatrészeire!) Ebben persze van ilyen poti! No, de ez az én bajom! A mondás:
Ahol nagy a szükség, ott a közelben a segítség!
Anti Barát! Legyen ez üzleti tevékenységed barát által ajánlott szlógened!
Ugyan most ötvenedik éves ballagási találkozónk az ami "nyomaszt", de ha jövök haza a jövő héten, lehet hogy beugrom Hozzád, hisz sokszor igértem már! Isten őrizze jó szokásaid! És köszönetem!
Jó régen kerestél olyan potit, ami áttételes önmagában. A kb. 1,5 fordulatra megy végig. 100 kohm és Ruwido. Anno a Sirius rádió (?) URH-ja ment ilyennel.