Ha az alvázszám a padlólemezbe van ütve, anyósülés mellett. ( Ford) Szabad e alulról foltozni a padlólemezt a szám alatt? Valamint mennyire szabad a számhoz közel menni ha ki kell vágni onnan egy darabot?
A szám felülről jól látszik, rohadás ott nem mutatkozik.
Lehet ,hogy tájékozatlan vagyok de ezt a" menzerna" típust nem ismerem,ezért infóval sem szolgálhatok róla.A cRS megfelelő minőségű,és hatékonyságú és az ára jóval kedvezőbb,mint a 3M.
üdv segiségeteket szereném kérni fényezésel kapcsolatban, van egy s51-es simsonom és anak a vázázt szeretném le fujni metál szürkére ,hány mili méteresz fuvokával érdemes fulyni az alapozot ? és a festéket ? és a lakot ?
Sima ügy, persze, hogy meglehet. Sokszor be kell ugranod a kocsiba mire az kikopik:) , ja és kerülgetek itthon kb 7 liter gyöngyházfehéret, ha érdekel részletesebben, írj egy mailcímet, megbeszélhetjük.
Tanácsot szeretnék kérni fényezéssel kapcsolatban. Van egy sötétkék audi a4 cabrióm,amit fehérre szeretnék fényeztetni komlett,kívül belül. Meglehet-e ezt csinálni,nem-e fog átütni a szín a késöbbiekben olyan részeken ahol kopik a festék (ajtó hajlatok). Ha igen,akkor körülbelül milyen összeggel kell számolni fehér gyöngyházmetál színben? Esetleg tud valaki ajánlani erre jó szakembert?
Jaj de ráérhetsz ,hogy okoskodsz te baromarcú. Azt írtam kimérve de akkor szerinted csak a métert lehet mérni . Különben meg nem feltétlen súlyra adják....űrtartalomban is lehet.
azt hittem a polirpasztat grammra adjak és nem méterre... de ugy tünik veszprémben más a szokás. Azért azt áruld el, hogy 3 méter polirpasztat hany gramm, mar ha amugy is kimérték