BORZALOM! A borzongás futott végig a hátamon miközben olvastam. Borzasztó élmény lehetett. Én az Edvi Illés - Magas út viszonylatban résztávoztam. Folyamatosan csörgött körülöttem a bozót. Mostanában este nagyon él az erdő. A vadak is olyanok mint a terepfutó, inkább este napnyugta után mozog!
BORZalmas élményem volt az esti futás alatt! A sötét sűrűből kirontó BORZ nekiszaladt a lábamnak, majd a túloldalon be a bozótba! Nem sok hiányzott a féknyomos gatyához! Meg jó hogy Tibcsogival együtt futottam, egyedül tuti az infarktus! Nem is tudtam hogy élnek felénk borzok. Nesztek, vérmókus után itt a vérborz!
Az "edzetlenül"-t azért írtam, mert a versenyen mondtad, hogy keveset futottál mostanság. És T50/100-on sem véletlenül fotóztál :(. Szóval, ne furdalj, óvatosan, türelmesen terhelj, hamar utol fogod érni magad!
Utólag azért van lelkiismeret furdalásom, hogy leírtam úgy ahogy Mert azért nem biztos hogy olyan olvasata van a dolognak, mint ahogy szerettem volna, vagy ahogy éreztem... "edzetlenül" egy helyen írtam..kocogva... minden relatív, pusztán az érzésekre hagyatkozva írtam.
a Börzsönyi vulkánnal összehasonlítva 7 perccel lassabban értem fel most Csóványosra. Igaz picivel hosszabb (talán 500 méter) a Börzsöny Trail útvonala, viszont aszfalt az első 3-4 km.
mindegy...levett azért ez a verseny, izomlázam is van/volt.
Tőlem csoda, de én is reggel 6-tól. Az erdőben nagyon kellemes idő fogadott.
Este 8-tól meg Oli edzésen - futóiskola - voltam, ha már ez volt az utolsó (előtti) és megfogadtam újra rendesen edzek. (Az elmúlt 4 hétben edzés szempontjából nem jeleskedtem.)
du fél5 től mentem 2 órát normafától/libegőtől a sárgán át hüvi felé, gyakorlatilag kellemes árnyékban végig, nem volt vészes. mondjuk mnden kék kútnál frissítettem, mert 15 perc alatt vattát köptem, de a meleg nem volt gáz, pedig a városban nehezen viselem.. kidugtam az orromat a homok hegyen, na ott már meleg volt :)