A Nemzeti Nyomozó Iroda hajnalban a terrorelhárító szolgálat segítségével Debrecenben elfogott hat embert, akiknek a feltételezések szerint közük van a romák elleni gyilkosságsorozathoz.
Igaza van Wilbur W -nek, te tényleg buta vagy:))) az érettségit tényleg komolyan javaslom, te ász, oda tudom adni a régi gimis könyveim csak szólj .... háháháháháháh
Olvaslak, olvaslak és nem hiszek a szememnek. Mert azért az a pofátlanság csimborasszója, hogy értéktelen, nagypofájú gyáva embernek minősítesz, majd ezek után kioktatsz a barom szó használata miatt.
De igazából nem neheztelek, mert ugyanakkor meg is nevettetsz azzal, ahogy a magyar nyelvvel küszködve az érettségimet emlegeted.
(és sújtson a topic megvetése, ha még egy karaktert leütök off üzemmódban)
Nos kedves nagyokos:)) az üggyel csakis egy ügyvéd vagy bíró van tisztába, megnyugtatlak te se lehetsz vele tisztába, sőt tovább megyek. Te nem tisztelsz itt senkit nagyképüen lebarmozod a topic társunkat fentről beszélsz kissé:))) Nos ha neked már az érettségid meglenne, sokkal szebben beszélnél itt. Mert egy forumon nem így nyilvánulnak meg mint te, és ne ird hány hozzászólásod volt, mert a kutyát nem érdekel. Légyszives nagyobb tisztelettel szólj mindenkihez, és ha valakivel nem értesz egyett akkor vitasd meg vele, de ne fikázd le. Igy meglásd élvezhetöbb lesz a forum, de ha erősködni okoskodni akarsz akkor sportolj olvas sokat mert az segit. Pax vobiscum...)
Elnézést kérek a topic olvasóitól. Nincs itt semmi látni-, olvasnivaló, nyugodtan haladjanak tovább!:)
"1 perc, 10 nap"
Mondd, te miről beszélsz? Nekem úgy tűnik, hogy sem te, sem topictársunk nincs igazán tisztában az ügy részleteivel, csak írogat. Három elkövető életfogytiglant kapott, azaz nagy valószínűséggel bent fognak elrohadni. És pont. Részemről most már tényleg lezártam.
Igen igy lenne egyenlőség , de a nagy beintegrálni , felzárkóztatni őket mindig előnyben van :)) soha nem akarnak ők felzárkozni, micsoda dolog hogy egy sportolot leszúrnak egy szórakozó helyen, és be megy a börtönbe az elkövető , kigyúrja magát mert ugye van konditerem , amiért én kint fizetek ha edzeni járok)) elvégez egy főiskolát bár romákra ez nem jelemző, de el lehetne végezni lásd a wiskyst, nekem anno fizetnem kellett az egyetem elvégzéséhez. Mindegy egy szó mint száz kissé humánus a btk, jó lenne vissza jönne a láció elv vagy a germán törvényköny lásd korai középkor .))))
Börtönben rohadnak. Kb még 28-30 évig, vagy mégtovább.
Ugyanez várhat a cigánygyilkosságok elkövetőire (ez várjon rájuk!!!!).
Ugyanezt kellett volna adni Cosma gyilkosainak. Ugyanezt kellett volna adni a kis haverját agyonverő boxoló cigónak. Ugyanezt kellett volna adni a lányt oszlophoz kötöző, majd felgyujtó cigónak. Csak "valamiért" ők vagy felfüggesztetett kaptak, vagy maximum 2 évet. Arányokban nézve a cigánygyilkosságok elkövetőire maximum 2-3 évet rónék ki és akkor jogegyenlőség lenne.
A szakértő közölte, jóval nagyobb a valószínűsége annak, hogy a sértettek arcára és kezére tekert ragasztószalagon megtalált kevert minta Kiss Árpádtól, Kiss Istvántól és Pető Zsolttól származik, mint más, ismeretlen emberektől.
nagyon magas a paci: a jelenleg börtönben rohadnak (amit te írtál) az konkrétan azt jelenti, hogy most ott vannak, de nem lehet tudni meddig (főleg a magyar jogszolgáltatást elnézve).. 1 perc, 10 nap, életük vége.. a "börtönben rohadnának meg" opció meg csak az utolsót.. és már érthető, v tényleg a hülyét jáccod?
Több, mint 12 ezer indexes beírásomban emlékeim szerint soha nem kötöttem bele csupán a helyesírásba. Nálad a tartalmi környezet tette pikánssá a dolgot, ami reagálás után kiáltott.
(Ezt az ócska, mélylélektani elemzés dolgot meg ne erőltesd szerintem.)
Ha jól terem az idén is a bodza és a bodzán fizetett ügyvédek jól dolgoznak a különböző beadványokkal akkor sztojka akár már jövőre szabad lehet, de mivel fegyház helyett a józan észtől független bíró börtönbe küldte így akár "eltávozást" is kaphat hétvégenként.
"(Csak jelezném, hogy a te helytelenírásoddal az írástudatlanságot emlegetni minimum vicces.)"
hmm az lehet bár szerintem, te csak kötekedni vagy itt, tudod megszoktam, hogy minden oldalon vannak nagypofáju gyáva emberek akik ilyen formába élik ki értéktelen elrontott életük csirácskáját:) tedd azt kötekedj mindenkivel ha boldoggá tesz téged, értéktelen vagy továbbra is számomra ...)
És az olaszliszkai gyilkosok is rasszisták voltak?:)))) azoknak 1000 év büntetést adtam volna, nagyon felvan fujva a roma gyilkosságok, és mikor a romák ölik a magyarokat ?? olaszliszka???? azzal mi van ???? egy tanárt agyonvernek a gyerekei szeme láttára, a semmiért a sok irástudatlan csöcselék, baromi nagy szerencséjük hogy nem én voltam a birájuk mert a börtönbe rohadnának meg az tuti ....................
ÉS az olaszliszkai gyilkosokat miért nem emlitik meg??????? na az volt igazi mocsok gyilkosság, ami engem nagyon felháboritott, nálam nem uszták volna meg ennyivel az hurka....:)