Lehet, hogy fura a kérdés, de mégis megkérdezem: melyik lehet a most legjobban menő ingyenes netes hirdetési oldal? Talán a jófogás, vagy a hardverapró vagy az aprónet? - Vagy egészen mások vannak, amelyek jók lehetnek? (A vaterát most kihagynám...) Köszi.
Eladom az említett csöves erősítőmet. Gyátró: Eag , Típus: AE 782/A. Új, mőködö csövekkel, hibás alkatrészek cserélve újakra. A TK 782/A típusú hangkimenő trafója menetztárlatos, a primer áthúz valahol a szekunderbe, ez vagy felújítandó, vagy cserés. Mindemellett sokáig pihent, ezért a külsejét megette az idő, a készülékház restaurálásra szorul, valamint egy darab gyári potméter gomb, és az üzemmód lámpa fedele is hiányzik. Megtekinthető személyesen Szilvásváradon, vagy futárral tudom küldeni a vevő költségére. Ára 15.000 Ft.
Csupán érkelődés, de feldomom ma eladónak az EAG AE 782/A -t, amim van, csak áthúz a primer a szekunderbe a trafójában, ezért az cserés, mert én biztos nem fogom széttekergetni.
A gondolat jó, csak az a baj, hogy nem fér el. Vagyis nem tudom, első blikkre elég kicsinek tűnik a hely ilyesmihez. <vicc> SMD-ből meg gondolom eretnek ötlet ilyesmit építeni. </vicc>
Nem lehet megjavítani egy potit, ha el van törve a pálya?
Hol írtam hogy kurvajó? Persze hogy kipróbálnám ez a lényeg nem érted? Csak azért, mert másmilyen elvek alapján készült, nem jelentem ki róla élből hogy húdeszar, hanem igenis kipróbálnám, aztán majd meglássuk. Az árát nem néztem, de ha drága, annál inkább kiváncsi vagyok.
Amúgy meg gőzöm sincs? Miért, neked van? Te már hallottad? Vagy gőzöd sincs, de kijelenteni hogy szar, azt ér?
Szerintem itt pont te vagy az, aki nem lát túl a Telefánkon. Elhiszem, hogy qrvajól szól, mi több tudom, mert hallottam is, de azt azért nem merném kijelenteni, hogy a nincs nála jobb. Ne legyé már ilyen szűklátókörű.
Nekem már késő elkezdeni szalagozni, szal én már csak maradok az LPknél. Végülis mesterszalagokról vágták őket. Azt is könnyen el tudom képzelni, hogy fantasztikus mesterszalagok fölvételénél befigyelt egy-két "battery powered mic preamp", hogy égette volna meg valamennyit a patásördög.
:))))
Inkább kerítsen nekem valaki 250K-s sztereo logaritmikus potit 25K-nál leágazással. Arra most jobban gerjednék mint Bigi előfokára...
De hix te állitottad, h ez aztán kurwajo, és mennyire elfogadnád. Holott gözöd sincs hogy hogyan xol, csak az árcédulája miatt kéne. Arrol nem is bexélwe, h arrol sincs fogalmad, h nálam mi wan bekötwe a forrás és wégfok közé.
Nem mellesleg mindenki tudja, h a legjobb zenei anyagokat a 80-as éwek elött wették fel LP-re. Na most a direktwágottakon kiwül olyasmi magnokat haxnáltak, mint amik itt wannak forrásnak. Ráadásul rengeteg mesterxalagom wan.
" kiszopta az ujjábol, h ez itt aztán überfaxa, és mindennél csak jobb lehet"
Ezt azért túljátszottad valdd be. Abból a feltevésből indultunk ki, hogy előfok hajtása akkuról meggondolandó elméleti megoldás, nota bene létezik is ezt az elvet követő alkotás. Nem fogok új ötletek meggondolásáról/kipróbálásáról lemondani, mert eg bigdevil nevű fórumozó megrekett a kőkorban és lábbal hajtós öskövületekről hallgat valami zajt (merthogy az überfasza, és mindennél csak jobb lehet). Ha mindenki így gondolná, akkor most is egy fa alatt ülve hallgathatnánk, ahogy egy furkósbottal vered a tamtamot. Na jó én is túljátszottam, de ennyi járt...
:))))))))))))))))))))
Ja, egyszer már kérdeztem, nincs valakinek sztereo 250K log potija, amin van leágazás félúton? Nagyon kellene a kis vintage (lábbalhajtós) csövesembe...