Ha 175-185cm között vagy, akkor méretben is jó. Amúgy ez egy nagyon jó kis bringa, igen baráti áron. Nem lehet egy mondatban említeni az előzővel, amit mutattál.
Valo igaz ez egy karorvendo megjegyzes volt. De erdemes megnezni Stm korabbi velemenyet a kerekparutakrol es arrol hogy rohogott ki engem (meg meg nehanyunkat)mint olasz tipusu kerekparost, meg hogy mit veszmadarkodok itt, meg hogy Hollandia milyen jo hely, meg kerekparutakra igenis szukseg van.
Most megkapta, most en rohogom ki ot. Nem ertem miert nem orul a szep uj kerekparutaknak.
Egyike volt a legfontosabb okoknak amiert elhagytam magyarorszagot, hogy betiltottak az orszaguti kerekparozast, ne vard hogy kedveljem azokat akik buzgomocsingkent, vagy csak hasznos idiotakent asszisztaltak a bicciggliutak terjedesehez.
Nem kifogásként írtam, nekem van órám, bár ennek ellenére biztos, hogy van, amikor megszegem, mert egy jó lejtőn nem fogok fékezni. Csak úgy felvetettem a dolgot, de teljesen igazad van benne.
tehát a legolcsóbb megoldás, a régi 3 x 6-os rendszer kiszórása a nép közé.
"első-hátsó mechanikus tárcsakékes"
Eddig azt hittem, hogy a Kékes hegyes, de kiderült, hogy tárcsa :D
"acélvázas mountain bike"
"Szerelt súlya: 16 kg"
tehát kőnehéz HiTen váz (jó esetben)
"Kékre fényezett könnyűfém felnik"
Egy autónál ez még csak-csak számít valamit az "extralistán", de ott is azt kérdezi a jóérzésű ember, hogy "jó, de milyen gyártmányú?" Dupla falú? Szegecselt? biztos nem...
Használtan sokkal, de sokkal jobb gépeket lehet kifogni...