Na az a helyzet,hogy megoldódott.Egy kicsit (vagy inkább nagyon) birka voltam,ugyanis miután leforrasztottam a fejvédelmet,nem figyeltem,hogy egy kis ponton a két pont összeér.
Miután kivettem a fejet és nézegettem akkor tünt fel.Letisztítottam,visszatettem és olyan vígan olvassa a lemezeket mint a kisangyal.
Néhány napja újra elővettem a Ps-t úgy 1,5 évnyi szundikálás után.Akkoriban már nem igazán olvasta be a lemezeket,így mivel most sem ment neki,így vettem egy új olvasófejet.
A problémám ezzel az lenne,hogy ami eredetileg benne volt(mondjuk azt is én tettem bele.szóvsal nem gyári fej) annak a típusa GPU 3170 J volt,amit pedíg rendeltem az GPU 3170 G. A helyzet az,hogy elméletileg nincs különbség a két típus között,vagyis hogy ahonnan rendeltem ugyan annak a szériának a tagjaiként tüntették föl.
Viszont:
beletettem az úl olvasófejet,és pozícionálja is meg minden,viszont a lemezt nem kezdi el felpörgetni.Gomdoltam,hogy esetleg a motor is feladhatta,viszont miután a régi fejet visszatettem csodák csodájára felpörgette a lemezt,viszont mivel a fej nehezen olvassa már a lemezeket így nem az igazi.
Nem tudom,hogy tud e valaki valamit tanácsolni,mit nézhetnék még meg.
Ha kártyás megoldással viszi a másolatokat akkor írás előtt patchelni kell a játékokat, másképp nem fogja elindítani. Egyébként az írást nem kell túlbonyolítani sima néró is jó hozzá 4X es sebességgel.
Jaj véletlen roszzul szoltam hozzá az elöbb :D A lényeg az hogy a PS2 16MBos memoriakártyáján Free McBoot 1.8b-van és viszi jól az irott és eredeti játékokat. Csak nem én írtam hozzájuk a játékokat hanem azt velük vettem és a segítségeteket kérném hogy hogy lehet DVD re kiírni a játékokat mert nekem nem sikerül sose akarja elindítani a PS. Szóval ha valaki részletesen leirná az DVD re irás folyamatát meg hogy milyen programot töltsek le hogy vigye a PS-em a játékot.
Edig jutottam el:
Letöltöttem a Starwars BAttlefild 2 ISO-ban kicsomagoltam és kiírtam 4x es sebességel és nem olvasta a PS2-őm milyen programot tolcsek le és azt hogy használjam szóval megköszöném ha a az egész folyamatát leirnátok az írási folymatnak stb..
Sziasztok!Valaki tudna segíteni ,hogy pc-n miképp működik az eps2e emulátor program?Érdemes telepíteni,milyen formátumban kell lenni a ps2 játéknak,kell e patchelni a játékot...ilyesmik érdekelnének.
Sziasztok! Most vettem egy ps2 konzolt eyetoy-jal és az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki olyan játékot az eyetoy-hoz, ami egy 5 éves kisgyerek számára élvezetes? Köszi
Sziasztok! Keresem PS2-re az X-Men Origins: Wolverine játékot eredeti kiadásban. Sajnos boltot már nem találtam, ahol meg lehetne vásárolni, s a netes kereséseim eredménye sem kecsegtetett sok jóval. Lehetőleg jó állapotú legyen és legyen meg a tokja is. Várom a jelentkezésed kedves eladó, ha esetleg a birtokodban van egy ilyen játék és szívesen megszabadulsz tőle:-) suto.daniel.mate kukk gmail punkt com