behalt az egyik beltérink (a táp panel)... a cserekészülék egy minimalista ótvar (az a hírhedt duál-beltéri, aminek nincs kijelzője sem) - már a fixen előretelepített csatornakiosztással
Tányéros digivel milyen minőségű kép van egy full hd tv-n? Az alap beltéri esetén mivel ildomos összekötni a két készüléket? Lehet digitális beltérit csatlakoztatni ehhez az antennához? Van ilyen beltéri a Diginél?
Nem igazán értek hozzá, ezért a sok béna kérdés, bocsánat!
azzal, hogy a retek klub és TV2 továbbra is kapott frekit évekre ráadásul kevesebbért, így nem valószínű, hogy nagy fejlesztés lesz a digi sávokon..ez a két nívótlan csatorna legalább 10 digitális csatorna helyét foglalja.
Akkor szerintem a következő lehetőségeid vannak: vagy feláldozol a négy egyidejű vételi lehetőség közül egyet a(z időzített) felvétel céljaira, vagy beszereltetsz egy ötödiket is. A (dual) beltéri egyik kimenetére kötöd a felvevő eszközt, amely lehet egy DVD felvevő vagy egy merevlemezre/usb-s tárolóra rögzítő PVR.
Vagy beszerzel egy olyan beltérit a mostani helyett, amely beépítetten tartalmazza a PVR funkciót, időzített felvételi lehetőséggel.
Szia! Köszi a tippet, de ha jól sejtem, akkor ez a megoldás problémákat fog okozni abban a pillanatban, ha mást szeretnék felvenni, mint amit épp nézek + mi van, ha épp nem vagyok otthon és épp azért venném fel a műsort, mert nem érek rá megnézni akkor, amikor megy.
Szóval olyan megoldást keresek, ahogy a jó öreg VHS technika működött fénykorában. Időzített felvételi lehetőség, illetve független felvétel és tévénézés egyidőben. Ezek a kívánalmak.
Volna egy kérdésem, amiben hátha tudtok segíteni. Adott a következő rendszer: Egy tányér, két db twin fejjel, ehhez két db dual beltéri (Hyundai HSS-7160NA), négy conax kártya és persze négy tévé. Mindez Digis szerelő által tuti módon összerakva, nincs is bajom vele. A kérdés: össze lehet-e ezt a rendszert kombinálni valahogyan valamilyen műsorfelvételi lehetőséggel? Előre is köszi, ha segít valaki.
Ahhoz képet elég sok hozzászólásban van szó a kábeles változatról, ami engem is érdekel. A teraszomon van egy parabolaantenna, iker fejjel, a Digire állítva. Egyszer kipróbáltam, aztán soha többet, mert annyira vacak a képminősége és HD csatornák sincsenek rajta. Olcsó, de rettentő sz@r.
Nyilvánosságra hozták a 2011. decemberi DTH előfizetői számokat.
Szokásosnak mondható hónapot zártak a szolgáltatók decemberben. A DigiTV továbbra is helyben jár, a két hónappal ezelőtti nagy veszteséget követően ebben a hónapban is stabil a pozíciója, az érkezők és a távozók nagyjából kiegyenlítik egymást. A T-Home (a hónap másodikja) és a UPC Direct ("aranyérmes") kifejezetten jól teljesített. A HelloHD esetében ebben a hónapban sem közöltek értékelhető adatot, ezért továbbra sem szerepeltetjük a táblázatban.
A MinDig TV Extra a vezeték nélküli szolgáltatások között, technológiától függetlenül, decemberben a hónap nyertese, előfizetőinek száma 48767(+6891) volt.