Eladó vagy cserélhető a következőket tartalmazó sampler konfig :
- E-Mu E6400 Ultra sampler MEXY féle rack fülekkel (128 MB RAM, 20 GB belső IDE vinyó, EOS 4.70, FAT32-vel), - 2 U magas rack-ben SCSI CD olvasó és SCSI mobil-rack, sajnos egy rövid szalagkábel miatt csak az egyik van bekötve, a CD olvasó, SCSI kábellel (C50-C50, jó hosszú), - SCSI ZIP drive, 2 db 100 MB-s lemezzel, kábellel (C50-DB25), - USB ZIP drive, file-ok másolásához, USB kábelle, táppal, - Adaptec 2906 PCI SCSI kártya, DB25 porttal, EOS linkhez, Vistaig van drivere, de WIN7-el is mennie kell, (64 bit is!), a ZIP drive kábelével össze lehet kötni a samplert és a PC-t), - 6U magas bútorlap rack doboz, sínekkel, igényesen, - teljes E4-EOS user manual, kinyomtatva, keménybe lefűzve, MAGYAR nyelvű, - cca. 20-30 sample CD (AKAI-EMU-ENSONIQ) egy HAMA cd tartóban, vastag tokban, plussz cca. 9 DVD-n image file-okban,
A cuccot CSAK egyben szeretném eladni, a kiépítésből látszik, hogy bontani nincs is nagyon értelme, cserebere érdekel, szinte bármire, amiben látok fantáziát. (groovebox, szinti...) Sajnos pici baba miatt nem tudjuk szállítani, postán nem szívesen adom fel.
Inkább mail : snaper.profound@gmail.com Tel. : +36 20 40 11 280 (csak 17:00 után)
Roland MC 303 Klasszikus groovebox eredeti táppal, magyar szövegkönyvvel. Az egyik select gombja nehezebben reagál, ettől eltekintve semmi baja. Füstmentes lakásból, csak otthon volt használva.
40.000 HUF
Boss SP 202 Egyszerű és könnyen kezelhető phrase sampler, eredeti dobozában, táppal és magyar szövegkönyvvel.
Hangszerváltás miatt eladó egy Thomann TCS 350-es hajlított szopránszaxi. Adok hozzá egy Meyer és egy Rico fúvókát, meg 10 db. új LaVoz medium nádat, valamint egy Vandoren bőrszorítót. A hangszer eredeti tokjában, tökéletes állapotban van, jól intonálható, szép hangú cső.
Nem sokat használtam, váltóhangszerként üzemelt tenor, majd bariton mellett, most viszont már nem használom egy ideje. Generálozni még jó ideig nem kell, minden tökéletes rajta.
Jó állapotú C melody-t beszámítok. Kérésre küldök több képet. Ár: 85000 forint.
Kihasználtsága miatt eladó egy gyönyörű Xcort X11-es. Ajándékba egy frissen felhúrozott Elixir húrkészlet, egy vorson heved,pengetők és egy gitártok( össz. 15.000 ft érték)
Az ár 68.000 ft, mesébe illő.
Képekkel tudom illusztrálni a standika23@freemail.hu emailon.
A gitár bizonytalan ideig lesz ennyiért, így elérhető, ezért mondhatni, most vagy soha. :)
amugy milyenek ezek a glam telék? A vintage 52-ben lattam ennek az Elite verziojat, dupla humbuckerrel - van valakinek tapasztalata ezzel a nem letezo markaval?
Eladó egy 5 húros Aria basszusgitár, még koreai (de nem Aria Pro II, hanem csak simán Aria). Infinity hangszedők, aktív elektronika, 5 csavaros nyakrögzítés.
Sürgős, ezért csak 86000 Ft.
Betettem a Vintage'52 hangszerboltba, ott lehet kipróbálni (remélem jól tettem).
Vadiúj magyarországon jan 27-én 375ezerért vásárolt Yamaha psr S-710 professzionális szintetizátor eladó áron alul... 24 hónap garanciával,dobozával, kiegészítőivel.Egyáltalán nem volt használva.....az ár fix...kereskedők és alkudozók kíméljenek.Igényes jelentkezését várom!06308789579