Közhírré tétetik: fasza van a menyasszonynak. Nincs szállás a csárdában, ráadásul – ahogy hetekkel ezelőtt jól ráéreztem – lagzi is lesz. (Hogy ezt délelőtt hogy a sunyiba nem tudták?!) Csak szanaszét tudnánk aludni, de ez se biztos. Még előbb, vagy utóbb egy héttel sincs hely. Ti jöttök. Új helyszín, új időpont estébé...
Ne csesszetek ki velem. Hiszen ott se lenne szabad lennem, mert a következő másfél hónapban legkevesebb fél évnyi melót kell összegályáznom. A mobilom éppen be lehet majd kapcsolva. De mi van, ha én is a detoxikálóban leszek? He?
Ha beszélsz a fogadósnéval légyszi kérdezz rá, hogy mi a helyzet a háziállatokkal.
Konkrétan: emilben érkezett kérdés, hogy tacskót lehet-e vinni.
Nem ártana kinevezni egy összekötőt, akinél a tali ideje alatt mobilon lehetne érdeklődni melyik detoxikálóban van a derékhad. Ez azok számára lenne fontos, akik később csatlakoznának. Mivel olyan ember kell aki tutira ott lesz a talin, a DKP rendkívüli gyűlésén rád eset a választás. Természetesen külön öröm, hogy mindezt önkéntes felajánlásra teszed.:-)
Olvastam, hogy faragják már az új oltárkövet. Ki kell cserélni, mert a tűz miatt a régi széle széttöredezett. 2.5 t lesz. A festéket is lecsiszolják a többi részről. Nyárra kész lesz állítólag. Kiváncsi leszek meddig bírják ki.
Közhírré tétetik: beszéltem a fogadósasszonysággal (tudott kerkuskáról), aki 1/ a panzióárakat este fogja nekem elárulni füstjelekkel; 2/ korlátlan sátrazási lehetőségről biztosította ismeretlenül is hucul csörlővirtuózunkat (a guminő prezentálásától sem zárkózott el, de ez esetben felárat kell fizetni eurohrivnyában); 3/ bográcsozás, szalonnasütés stb. úgyszintén lehetséges; 4/ megeskettem Nagy Manitura, hogy 9-10-edikén egyéb embercsordát nem enged a közelbe.
A menetrend: amint este tisztázom vele és megosztom veletek a részleteket, indulhatnak az egyéni partizánakciók rendelésileg.
Most meg én indulok gályázni, úgyhogy kussoljatok!
A tudományom jelenlegi állása szerint Sukorón található egy bizonyos Ballon-Sport Kemping, de valami szupertitkos katonai objektum lehet mert nagyon titkolják az internetezők előtt, hogy hol is helyezkedik el pontosan. Ellenben a gugli térkép tanusága szerint a panzió közelében van egy hangulatos kis erdőcske, csak helyismeret híjján nem akarok rá hagyatkozni mert nem szeretném ha az erdész fatolvajnak nézne, a fatolvaj meg erdésznek.
Ne vezesd félre spectech barátunkat. Az átadáskor a tankba 5 liter lét nyomnak. Ez valami kőbe vésett szabály. Ettől persze még nem ússza meg, hogy előbb-utóbb egy ropogós húszezressel megálljon egy kútnál, és drukkoljon veszettül, hogy elég legyen egy teli tankra...:-)
Nyugi, mi, apacsok az organikus létformát követjük. Csak az ágyban alvást tanultuk el a sápadtarcúaktól, mert az állandó sátrazástól a törzs fele lumbágós, meg porckorongsérves lett...
Kedves Collegák, Tengelytársaim! A szállást magunk szervezzük, vagy kérhetem valaki segítségét?!? Rézbőrű tezsvérünk esetleg tudna intézni pecót? (meglepném egy két ízletes guppival..) előre is köszi a válaszokat. Beszéltem hogh!
Rossz az, aki rosszra gondol... Természetesen szó sincs közös foglalásról, mert abból gubanc lehet. Majd Marci is eldönti hamarosan, hogy ágyhoz, vagy sátorhoz csörlőzi-e oda magát. Abban fogunk neki segíteni, hogy megérdeklődjük a tájjellegű lehetőségeket. (És persze sürgősen fel kell hajtanunk neki egy virtuóz önfelfújódós guminőt, hogy komfort- és luxusérzete megfelelő legyen az uraságnak...)
Szedjük össze magunkat skacok, ezt komancsok is olvassák az X5-ös topikból és nem mutathatunk gyengeséget!
Ha jól olvasom mégannyi sajnálattal, Prozós Dr. nem a mi szemünket fogja nézni hanem mások száját. Akkor én ezennel el is kezdem szervezni a vackomat mert a végén még szégyenszemre le kell kaparnom a 4WD matricám.
"Már kilencen vagyunk. Holnap intézem a szállást." Figyu apacs lótolvaj, ez megint félreérthető volt. :-)Arról beszéltünk, hogy mindenki magának foglal szállást. Ez pedig úgy jött le, mintha te foglalnál mindenkinek.
Az a 9 meg már régóta 10, csak a doki annyira örül a dákójának, hogy nem nyom egy "x"-et a táblázatba. Kerkuska pedig alapvetésnek számított. Szerzet neve is megjelent újként,az már talán 11. Nem kell agyonszervezni, de azért néhány dolgot tisztázni kellene és akkor Mar C is időben tud magának gondoskodni egy erdőről tisztással , ahol elsátrazgat.:-) (mivel tőle tudjuk:az ágy 4x2 tualjoknak való):-)
Sárga lap tudomásul véve. Ez még mindíg jobb mint egy kínzócölöp, vagy" anyád nyelt volna le akkor" stb.. Hány személyes a napelemes wigwamod? Na már csak MarC miatt, mer' én őrségben leszek míg ama ominózus alapító okiratot lefektetitek. Pamela nem lenne jobb?