Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nekem a spektív rövid és bumszli egy kicsit, és emiatt nagyon ingatag kézből. Állványon viszont kényelmetlen, mert még 30-40 centit feljebb kell húzni, és felfelé nem is használható kényelmesen.
Nagyon szép és nagyon egyben van.Ilyent érdemes megvenni ebben még anyag van.Ez biztos közel áll teljesítményben a Zeisshez.Többet ér mint ezek a nagyon felkapott Nikon meg Olyimpus keresők.Volt mind kettő kezemben de nem voltam elragadtatva tőlük.Nem lenne meg a Zeissem biztosan megvenném.
Egy barátom megkért, hogy tegyem fel a távcsövét, mivel el szeretné adni. TENTO 7X50-es teljesen makulátlan, gyári allapotú. Tulajdonképpen egyszer sem volt használva. Én nem kedvelem mikor a "ZEISS minőség" kifejezést nem odavaló helyen használják, de mikor ebbe a csőbe belenéztem és összehasonlítottam 2-3 másik középkategóriás BINO-val, hát ez tényéleg ott tart! Elképzelhető, hogy a benne lévő üveglencséknek és az aránylag nem túl nagy nagyítás/ nagy objektív átmérőjének köszönhető, de iszonyú világos, éles képet biztosít!
Az ára: 15.000ft. Elérhetőség: 0620-415-77-68 ( PRECÍZ )
Eladó 1.db. Nikko Stirling Nighteater 6-24 X56 IR-Mildot-os távcső, mely Field Target-re volt
használva, gyári oldalparalax kerékkel, árnyékoló toldattal, és Battler-flipkupakokkal együtt.
Irány ár 55 ezer forint, érd.: +3670/6739875, vagy gayer.attila@gmail.com - on.Lehetőleg telefonon keressen,ha valakit érdekel, mert keveset vagyok gép elött, igen gyorsan nől a fű !