Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Én is egyet értek veled! Fotóztam már az 55-200-al, szerintem elég jó a rajza, igaz sok fény kell hozzá. Ha az árát is figyelembe vesszük, akkor hibátlan választás.
170eFt bruttóért is van már D90 budapesti boltban (Nikon Mo. garanciával!). A használtpiac még nem követte le ezeket az áresésket, amit mondjuk meg is értek, én is nehéz szívvel adnám oda bagóért az 1 éve még 200+++ rongyért vásárolt vázam, dehát ilyen az élet.
Természetesen igazad van, a technika elsősorban "extrém" körülmények között lehet szűk keresztmetszet, de ez is leginkább a gépvázra igaz, ezért is nem értem azokat, akik a jobb fotók érdekében 18-55 VR mellé lecseréli a D90-et D7000-re.
Eladó egy Nikon D40 a hozzá tartozó 18-55-ös kit objektívvel dobozában tartozékaival. Jelenleg ~7000 expó van a gépben tehát egy nagyon megkímélt darabról beszélünk!
220-230eFt körül találod a legolcsóbb D90 + 18-105 kiteket, amik még Nikon Magyarországon át jöttek be (3 év gari a vázra). Feldobsz egy hírdetést hogy eladó egy új 18-105. Ha találsz valakit akinek kell, akkor mindketten jól jártok, neked lesz egy nulla expos D90-ed 150-170eFt-ért, neki meg egy obija 50-70-ért. Ennél jobbat nem találsz a használtpiacon, én eléggé utánajártam. Illetve nyilván olcsóbbat fogsz találni, hiszen használt, de a 150eFt-s kategóriában gyakorlatilag 20eFt-s különbözettel új gépet veszel, kár is rajta gondolkodni szerintem, hogy 140-ért vegyél e használtat.
Sigma 150mm f/2.8 APO EX DG Macro HSM teljesen újszerű állapotban eladó! Egy helyen van apró karc az állványcsatlakozó alján, azt leszámítva semmilyen használati nyom nincs rajta. Fókusza kifogástalan, minden tartozéka, doboza, papírjai, táskája megvan. Gyönyörű rajzolata van. Irányár:150 ezer forint.
Nekem elsőre nem tűnt fel, de ma, hogy van összehasonlítási alapom mindenképp lassúnak tűnik az 55-200 VR, ezért is adom el. A rajzolata amúgy szép, én állatokat fotóztam vele meg portrét.
- Nikkor 70-300 VR AF-S - Tamron 70-300 VR AF-S motoros verzió - Sigma70-300 /F4.0-5.6 DG Apo Macro - SIGMA 70-300mm objektív - f4-5,6 DG OS ha van benne AF motor (nem tudom)
Az objektíveknél, ha nincs garancia, kérem, az eladó jelezze !