A bal elsõ ajtónál álltam egészen a baleset elõtti másodpercig. Akkor eszembe jutott, hogy a Tátra kasztni nem az erejérõl híres, úgyhogy a csattanást már a kocsi közepébõl hallgattam végig (végülis nem lett volna bajom akkor sem ha az ajtóban maradok, de ez ott és akkor nem volt vilagos). Csúnya hangja volt. Mikrobusz vezetõje megütötte a fejét, a villamoson senki sem sérült. Gázolaj viszont tényleg ömlött a pálya mellé.
Ti se lécci, hogy ez demagóg. A rugalmasságot meg hagyjuk...
Épp azt írtam, hogy nem ismerem az erre vonatkozó szabályokat. És nyilván én sem vinnék utast, ha nem lenne szabad. Az én szakmám is olyan, hogy be kell tartani a szabályokat. Csak az utast néha érdekli a háttér, hogy mit miért csináltok. Mert itt legalább néha lehetett kapni választ. Bár mindigis eléggé belterjes volt a fórum.
De mindegy is, hagyjuk, felesleges. Ahogy ide járnom is. Nem is fogok. Köszönöm a villamosokban gazdag elmúlt 8 évet. További szép estét. :/
17-es villamos, Nagyszombat utcai megálló, Vörösvári út felé. Iskolaidő, egyetemi órák végével meglehetősen forgalmas megálló, mindkét irányban
Ami még veszélyes az a Kolosy téri megálló, szintén a Vörösvári út felé, túl keskeny a peron akkora forgalomra, ami főleg akkor veszélyes, ha épp zöld van az autósoknak, hátha még az utascsere is befejeződött, de a gyalogosok már nem érnek át a szabadjelzésükön és feltorlódnak.
Kérlek, hagyjuk ezt a demagóg dumát a havi 10 ezer forinttal és a bérlettel kapcsolatban.
Nem tudom mi baja volt a villamosnak. De megkérdezem Te mit mondanál a bíróságon, ha valamilyen olyan hibával utast szállítasz amivel nem lehet, és baleset történik? Hogy csak egy megálló volt már hátra? Azt hiszem ez nem állná meg a helyét!
Az hogy esetleg egy adott helyzetben esetleg valaki rugalmas és mégis elviszi az utasokat egy másik dolog. (Pl. az utolsó 41-es villamosról én se nagyon pakolnék le.)
Ej, Hamster, ha megengeded, a fene vinné a lebilincselő írásaid...:) Nagy boldogan fejtegettem a rejtvényt, s eközben úgy belefeledkeztem, hogy végigolvastam a megfejtést is. :D
(Azért jófelé keresgéltem. Köszönet. Az eddigiekért meg a következőkért is. :))
Nem értem ezeket a BKK/BKV-s szabályokat. Ma is pl a villamos leteszi az utasokat a Templomnál műszaki hibára hivatkozva, majd elbattyog az Etelére. Nem ajtóhiba volt. Hány méter is van a Templom megállója az Etelés szükségleszállóhely+1 ICS között? Dehát tudom, ez így szabályos. Az utasok meg örülhetnek, hogy legalább addig elhozta a gép őket. Havi tízezer forintért.
Mai győztesünk a "hogyan kell letarolni a villamosmegálló táblát" kategóriában. Az aranyérem mellé oklevelet és pénzjutalmat is kap.
Komolyra fordítva a szót:
Ha jól vettem ki akkor egy nagyon idős bácsika vitte ki a régi Suzuki Swift-jével. Viszont az autó jobb oldala volt törve, tehát gondolom, hogy telibe felhajtott a szegélyre. Ebben a megállóban több, súlyos kimenetelű baleset volt. Ez a hely alapjában véve nem tudom mitől veszélyes, de valami korlátot nem ártana tenni.
Ha tényleg az idős bácsi volt, akkor őszintén remélem, hogy többett nem vezethet autót, és a háziorvost azonnali hatállyal megbüntetném, mert az öreg állni alig bírt. Mert ez elképesztő, hogy 80 éves emberek ülhetnek autóba. Milyen reflexeik vannak? Hogyan látnak, hallanak? Hogy tudja egy vészfék esetén benyomni a fékpedált megfelelő erővel, amikor állni nem bír?
Ezeken sem ártana elgondolkozni. :( Éppenséggel valaki álhatott volna a megállóban!!! Nem kizárt, hogy álltak, de nem láttam jelét, hogy sérülés lett volna ott.
Játsszunk egy kicsit: én mutatok egy képet, ti kitaláljátok, hol készült, mi változott, miért nem lehetne ma ugyanezt lefotózni! A profik időpontot is mondhatnak (fájlnevet nézni nem ér!), a kevésbé profik a bejegyzés alján elolvashatják a megfejtéseket. Akinek pedig valami[...] Bővebben!Tovább »
Semmi gond, mondd azt, hogy beugratós volt. :-) Szerintem soha nem volt kint a Ganzokon (persze a Combino-n sem), csak a pótlóbuszokon láttam eddig a körúton.
Úgy emlékszem, talán Illés írta még az éjszakai üzem bevezetése előtt, hogy 7 kocsi lesz kint éjszaka, ebből egy tartalék. Úgyhogy inkább talán 5x7=35.
Azt ugyan még nem tudtuk meg azóta, hogy milyen rendszer szerint pörögnek éjszakánként a kocsik, de ha azt számoljuk, hogy egy éjszaka kint van 6, és 6x6=36, akkor ciklikus váltakozással számolva ez a 36 db 36 különböző kocsit kell hogy jelentsen.
A 7. napon már jön az ismétlődés, csak az a kérdés, hogy mennyi. Szvsz kettőnél több, mert a 40 kocsiból nem mindig hadrafogató mind a 40 egy adott héten.
"Forgalmi szám? (Az soha nincs kitéve a körúton...)"
Ha ez így van, akkor le kell lőnöm a poént: a kép évfordulós volt, a 2008. április 18-i sztrájk idején kint lévő egyik csatolt szerelvény látható rajta. Azt gondoltam, azért nincs rajta forgalmiszám tábla, mert nem aszerint közlekedett (ha jól emlékszem, kb. négy szerelvény volt kint összesen a körúton).
Hát akkor bocsi a kvízért, nem adtam megfelelő iránymutatást! :)
A múltkor kiművelődtünk a PCC gyorsítómű és a Tatra villamosok kapcsolatáról, úgyhogy most különösebb kommentár nélkül tudok mutatni pár nagyváradi videót, amiket még a fényképezőgéppel csináltam a HD kamera előtti időkben. Bár ez a fényképezőgép nem is csinált[...] Bővebben!Tovább »
Ötletroham: M betű a Moszva tér után? 6-os szám az iránytáblán? Forgalmi szám? (Az soha nincs kitéve a körúton...) Összefügg esetleg azzal, hogy ez a kocsi Futár tesztkocsi?
Én a Bécsi úton szálltam fel és mivel sietnem kellett előadásra, ezért a Nagyszombat utcánál leszálltam, de nagyon kiváncsi lennék, hogy elvitték-e.
Mondta a forgalmis, hogy többször volt olyan, hogy nekiállnak megkeresni vagy időközben megkerül a tulaj és ebben az esetben minden szankció nélkül tovább mehet. Feltéve, hogy még nem ér oda a közteres.
Azért én ezt megoldanám a forgalmi szolgálatnak egy digitális fényképezővel, amin látszik a rendszám és ők továbbítanák az illetékes hatóság felé, mert az mégis csak nonszensz, hogy leáll a vonalon a forgalom és valaki vígan beül a kocsijába és elhajthat, akár fél óra tilosban való parkolás után is.
Nagyon közeli tipp! Annyit segítek, hogy szerintem abból a pontos nap is megmondható, hogy hiányzik valami a képről. Ami hiányzik, az hiányozhat ma is, de csak hanyagságból, a képen viszont szándékosan nincs ott!