Keresés

Részletes keresés

hencyke000 Creative Commons License 2012.04.30 0 0 1150

Szia! ugy nèz ki èn tudok neked segiteni,irtam neked a megadott email-cimre!

én Vicenzaban èlek,èvi 3x biztosan hazajàrok,àltalàban Forlibol, vagy bergamo-bol repulok!

irj ha meg szukseged van kisèrore! hs.henriett@gmail.com

Előzmény: Zinni (1149)
Zinni Creative Commons License 2012.04.29 0 0 1149

Kedves fórumozók!

A remény hal meg ugye utoljára. :) Keresek olyan embert,nemtől függetlenül aki vállalná hogy 1évben 2x 3x egy 6 éves kislányt Budapest-Bologna,Forli útvonalon repülőn kísér ill. utazik vele!Nekünk ez óriási segítség lenne,a repjegyét oda-vissza állnánk!Értelem szerűen olyan ember kell aki magyar,de munka vagy rokonok vagy utazás köti Bologna ill. környékére.A kislány kb. egy hetet tartózkodik majd minden alkalommal Magyarországon.Segítséget kérünk....de segítséget is nyújtunk!!!Ha valaki vállalná vagy ajánlana vkit,kérlek írjatok itt vagy a zinni@freemail.hu-n is elértek!előre is köszönöm

andiamo Creative Commons License 2012.04.27 0 0 1148

Nekem meg mind1 hogy gyümölcsöt, zöldséget szedek, vagy hotelon takarítok, csak legyen már meló, mert az itthoni nyomor....:-(

Előzmény: napoli008 (1147)
napoli008 Creative Commons License 2012.04.26 0 0 1147

Én meg almát! Azért le sem kell hajolni :)

Előzmény: Pötyi71 (1146)
Pötyi71 Creative Commons License 2012.04.26 0 0 1146

Én inkább dinnyét szednék....

Előzmény: andiamo (1144)
andiamo Creative Commons License 2012.04.25 0 0 1144

köszike, az nagyon jó lenne, vinnék nektek egy nagy kosár epret :-)

Előzmény: M_Gábor21 (1143)
M_Gábor21 Creative Commons License 2012.04.25 0 0 1143

Erről nem hallotam de megkérdezem az ittenieket és ha lesz valami érdemes info róla akkor mindenképpen jelzek... pár napoon belül... :)

Előzmény: andiamo (1142)
andiamo Creative Commons License 2012.04.25 0 0 1142

a vendéglátáson kívül észak Olaszország a mezőgazdaságáról is híres. Vannak szezonális munkák, zöldség és gyümölcstermesztés, májusban az eperszedés kezdődik. 8 évvel ezelőtt voltam kint, Meránótól kb. 40 km-re Martello hegyei közt epret szedni, de sajnos elvesztettem a kontaktot a gazdával. A farmárok nem hirdetnek a neten, legalábbis én nem találtam semmit.:-(

Előzmény: M_Gábor21 (1141)
M_Gábor21 Creative Commons License 2012.04.25 0 0 1141

mi ez az eperszedés dolog nem hallotam rola hogy itt lenne ilyen munka amugy csak mindenhol ezt olvasom hogy ez a munka ... hát feketén ne nagyon dolgozz/atok mert ha megcsipnek jó pár évig nem dolgozhattok az adott országba...

Előzmény: andiamo (1140)
andiamo Creative Commons License 2012.04.25 0 0 1140

Igazad van, előzetes futó ismerettség mindenképp szükséges, és a munkavállaló becsületén múlik hogy az igazat mondja, csak akkor jelentkezzen ha valóban tud valamit, nem szabad vissza élnie a segítségnyújtással. Én is így kerültem ki az Alpokba tél közepén. itt a netem megismerkedtem egy magyar hölgyel, skyeltünk és beajánlott a régi helyére házvezetőnőnek. A téli szezonnak vége, a nyárira visszavár a főnök, de őt senki nem birja ki pár hónapnál tovább, künlönben is feketén alkalmaz. Ha a Südtiroli stellenmarkt oldalra gondoltál, akkor köszönöm azt ismerem, nézegetem minden nap. Az a tapasztalatom hogy a munkaadók nagyon válogatnak, kezdőkkel nemigen foglalkoznak. Végülis megtehetik, túljelentkezés van, már nagyon telített a piac :-( Viszont ha eperszedésről tudsz valami információt, azt szivesen bevállalnám, jó alkalom a nyelvgyakorlásra...

Előzmény: M_Gábor21 (1139)
M_Gábor21 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 1139

Anna értem ,hogy miről van szó... csak nem hiszem hogy sokan ugy ajánlanának valakit látatlanba a főnőküknek hogy utánna kiderüljön hogy semmit nem tud... nyelvtudás persze nem kell full perfektnek lenni ha valaki külföldön akar dolgozni főleg ha elöször megy külföldre dolgozni.. de azért egy alapszint legyen szerintem ... munkakeresés én sok munkát találtam itt Északon (Vendéglátás) tudok is egy oldalt amit megadok ha érdekel téged vagy valakit ... alattunk lévő faluba is vannak magyarok Meranba pedig nap mint nap sok magyar autot látok... szóval segitek ha tudok valamiben .. :)

Előzmény: andiamo (1138)
andiamo Creative Commons License 2012.04.24 0 0 1138

szia Gábor! jól tetted hogy írtál, kicsit fel kell dobni ezt a fórumot! Itt többnyire tényleg csak melót keresnek az emberkék, de ebből is láthatod hogy sokan menekülnének az itthoni nyomorból. Nem az inspiráció hiányzik, hanem egy segítő kéz. főleg a gyengébb nyelvtudásúaknak. Nagyobb az esély ha egy ismerős (akár virtuális ) beprotezsál a főnökénél. szerencsés vagy hogy ennyi honfitársaddal dolgozhatsz 1ütt.

üdv. Anna :-)

Előzmény: M_Gábor21 (1137)
M_Gábor21 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 1137

Sziasztok gondoltam írok én is ide mivel sok kérdést láttam de választ nem nagyon meg úgy általában mégis... :) Én Partschins-ba (Meran-hoz közel) dolgozok 21 éves vagyok  Vendéglátós végzettséggel most szakácsként de pincér és pultos végzettségem is van... 4-5 en vagyunk magyarok itt ahol dolgozok és nekem nagyon tetszik negativ élményem még nincs ... Szállás,ellátás biztositott megvan mindenem végülis... nagyon tetszik... nyelv én németül beszélek olaszul pár szót tudok szóval gyakorlatilag semmit... Aki gondolkozik ,hogy nekivágjon ne habozzon mindenképpen ha nem akar otthon nyomorogni és jobb életet akar magának akkor hajrá ! Elöször Ausztriába dolgoztam de ahhoz képest ez sokkal  jobban tetszik ;)  csak ennyit akartam Sziasztok :) 

Zinni Creative Commons License 2012.04.22 0 0 1136

Ciao!Olaszországban élő magyarokat ill magyar családokat keresek akik tudnának nekem  és a páromnak segíteni!A párom kislányát kellene 2x 3x évente elhoznunk az olaszországban élő(Rimini)anyukától.A segítségre főleg a szállás és a nyelv hiány miatt lenne szükség.Semmit nem kérünk ingyen,ha tudtos vmilyen segítséget vagy tippet adni..kérlek szóljatok vagy jelezzétek!Grazie mille :) 

*építészmérnök** Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1134

Szevasztok. Tud valaki valami testhezálló munkát? Níelvismeret német, francia jó szint.

Kevés angol, Oloasz meg semmi. Magyíar csapat mellé ??

andiamo Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1133

ismer valaki eperfarmárt Bolzano, Martello környékén? esetleg javaslat hogy hol lehet jelentkezni eperszedésre?!

eurotaxi Creative Commons License 2012.04.11 0 0 1132

Üdv.Mindenkinek!

Ha olcson és gyorsan szeretnétek utazni van lehetőség!www.eurotaxi.hu. 

A foglalás  a honlapon található telefonszámokon illetve az email-címen lehetséges,továbbá lehetőség van csomag,kerékpár és kisállat szállításra is.Érdeklődéseteket köszönjük!

Huszas Creative Commons License 2012.04.09 0 0 1131

Neked is kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Igen, az a legjobb, ha valaki beajánl, hogy azonnali beugróként kell egy ember, anno én is így kerültem ki.

Ha vannak itt dolgozó ismerőseid, bennük bízhatsz!

Előzmény: andiamo (1130)
andiamo Creative Commons License 2012.04.08 0 0 1130

igen, ezt már tapasztaltam, de az előző főnöknőm magyar volt, és valami hasonlóra gondoltam akkor is amikor itt kértem segítséget. Szoktak a lányok itt hirdetni, hogy magyar kolléganőt (szobalányt) keresnek. sto imparando italiano :-)

ciao, buona Pasqua :-)

Előzmény: Huszas (1129)
Huszas Creative Commons License 2012.04.08 0 0 1129

Szia Adriano!

Nem akarlak elkeseríteni, de nyelvtudás nélkül nagyon kevés az esélyed...

Van egy barátom aki hónapokig lakott a barátnőjénél és hiába keresett munkát nyelvtudás nélkül.

Igaz talált végül, de sok-sok víz lefoly addig....

De ne add fel, gyúrj rá a németre legalább, ha itt Dél-Tirolban szeretnél érvényesülni!

Üdv: Huszas.

Előzmény: andiamo (1127)
Huszas Creative Commons License 2012.04.08 0 0 1128

Amenyiben valaki kiadó lakást keres Bolzano környékén, tudok egyett, röviden: Három szoba, 80 n/méter, teljesen berendezet.

Ár:€ 600.

Részletek, fotók privátban nálam.

andiamo Creative Commons License 2012.04.07 0 0 1127

Szia Huszas! a segítőszándékodnak jobban megörültem mint a linknek amit küldtél, ez megcáfolja a tapasztalatot miszerint a kinti magyarok nem tartanak össze. A Südtiroli munka kínálat szuper, csak annyi a gondom vele hogy a gyenge nyelvtudásom miatt nem merem letelefonálni. de majd rástartolok

köszönöm :-) egy Ötvenes

Előzmény: Huszas (1126)
Huszas Creative Commons License 2012.04.01 0 0 1126
Előzmény: andiamo (1125)
andiamo Creative Commons License 2012.03.30 0 0 1125

sziasztok! ha sok magyar él Bolzanoban, akkor valaki talán tudna nekem munkát ajánlani (szobalány) Bolzano vagy Merano környékén. nagyon megköszönném 

Huszas Creative Commons License 2012.03.18 0 0 1124

Szia!

Sok magyar él és dolgozik itt Bolzano környékén, de szinte senki nem ír ide erre a fórumra.

Üdv neketek és minden jót!

Előzmény: tommaso75 (1123)
tommaso75 Creative Commons License 2012.03.17 0 0 1123

Salve Huszas !

Nem is lakunk egymástol messze... én és kis családom Treviglióban élünk...

Előzmény: Huszas (1112)
Zsuzskó65 Creative Commons License 2012.03.10 0 0 1122

Szia Babus:)

Szeretnék kérdezni tőled pár dolgot, ha nem gond. Nagyon szeretnék én is Olaszországban dolgozni, úgy, mint Te. Meg tudnál adni egy mail. címet nekem?

Előre is köszönöm: Zsuzsa

Előzmény: babus86 (1096)
denesburong Creative Commons License 2012.03.09 0 0 1121

Sziasztok!

Tavasztól Novarába költözünk és a munkaerőpiacról szeretnék érdeklődni. Szakmám szerint dekoratőr és kirakatrendező vagyok középiskolában szobrásznak tanultam de kezdettől fogva a díszletgyártásban dolgozom. Tualjdonképpen bármilyen munka érdekel bár természetesen ezeket preferálnám. Tudnátok tanácsot adni hogyan induljak neki a munkakeresésnek? Van esetleg valaki közöttetek aki a szférában dolgozik? Segítségeteket előre is köszönöm.

attivita Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1120

Szia! Mi is hasonló dologban gondolkodunk, az igénnyel nincs gond ez tuti ötlet. Pisa felé véletlenül se nézek, mi északon szeretnénk valahol indulni :-) Jutottál valamire? Engedélyek, cégalapítás stb? Felvettem a kapcsolatot egy kinti irodával, de becsatoltak nekem 100 oldal törvényt. Egyenlőre ennyi

Előzmény: Olika71 (1076)
attivita Creative Commons License 2012.03.08 0 0 1119

Sziasztok!

Olyan embereket keresek akik vállalkozást indítottak, vagy működtetnek Olaszországban. Nem hatalmas cégekre gondolok csak azt szeretném tudni merre induljak ha mondjuk árulni szeretnék egy piacon. Jól beszélek olaszul, így bármilyen irodában el tudom intézni a dolgaimat csak azt szeretném tudni merre induljak, milyen engedélyek kellenek stb. Várom a véleményeket, köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!