Sziasztok!! Tegnap este megrongálták a kocsimat :(
:::::::::::
Azután érdeklődnék hogy, a műanyag szélterelőket honnan lehet beszerezni??? A környék összes autósboltnál voltam és semmi!:( Tudna valaki segíteni hogy , hol találhatnék alkatrészeket??
Eladó 1963-as évjáratú Wartburg 311 Limousine. A karosszéria, a motor, a váltó és a króm alkatrészek kiváló minőségben restauráltak. Miskolcon megtekinthető. Irányár: 700.000 Ft.
Eladó 1965-ös évjáratú Wartburg 1000 300HT Cabrio. Jó restaurálási alap, a karosszéria viszonylag jó állapotú, a küszöb viszont megroppant, az ajtó befeszült. A tető szerkezete működőképes, az anyag szakadt. A motor nem eredeti, egy 353-asból származik. 1989-ig az NDK-ban futott, azóta van Magyarországon, van magyar forgalmija is. Győrben megtekinthető.
Őszitnén minden túlzás nélkül kinek mennyi a városi fogyasztás a 4T-nél? Normális használatnál egy személy súlyával. Sosem mértem le de ha nem sokára le fogom kiváncsi vagyok mennyire tér el ha el tér az átlagtól. Tippem szerint olyan 7,5-8.0 liter közt ehet városban. De csak érzésre mondom. Konkrét adat van valakinek? :) Köszi
"Eladó egy 1985-ös gyártású, történelmi BMW 316. Történelmi mivoltát az 1997-es Aranykéz utcai robbantásban szerezte (a felrobbantott kis Polski után állt kettővel)."http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/316/bmw_316-5628000
Az egészet egybe elvinném 500 ft-ért, a postát természetesen fizetem (csak mert gáláns úriember vagyok). :D :D Na viccen kívül, a szofita izzós hátsó alaplap érdekelne, búrám van hozzá, de alaplap nincs. Írok emailt. (Egyébként gondolom nem az itteni fórumozókkal van baj, hanem sok olyan is betál az ilyen hirdetésekre, aki csak olvasgat, vagy alkatrésznepper. Nehezen hiszem, hogy itt bárki rontaná alkudozásokkal a jó hírét.)
Nem tudok a gyári trafók sorsáról, mindkettőt bolgár gyártmányúval vettük. Azért azt illik hozzászámolni, hogy 30 év és 80 000 km a pokolban is 30 év és 80 000 km. Ezenkívül nem is biztos, hogy bajuk lett, sokszor csak úgy újabbakra cserélik az összeset ha valami gebasz van a gyújtással (netán felújítják). Ezt már sokaktól hallottam, igaz nem vérbeli kétüteműolaj-vérű Wartburgosoktól, hanem olyanoktól akik műkedvelői/használói voltak valamikor. És szégyen nem szégyen kezdőként én is cserélgettem a bolgár trafókat, mindet, még ha nem is azzal volt baj, ahogy később sokszor kiderült.
"Azt a telib@szott úristenit, te nem találtad el a kamerát? " (Üvegtigris 1)
A mondás szerint szép az ami érdek nélkül tetszik. Ez még érdek nélkül sem tetszik. Most majd fel fogok sírni éjszaka a rémálomtól. Kár volt betenni. Inkább Freddy Krueger. :o)
Igen, emlékszem, azt elkérted célszerszám gyártás céljából. :o)
Figyelj, a tavaszi talin, ha akarsz, fordulhatsz egyet a járós autómmal. Ha abban felrobbantod a lendkereket, vas-árban a Tied lehet a többi része (mínusz ADMV) ... ;-) A nyári találkozó meg nem-Wartburgos lesz (Honda-sétáltatás lesz akkor, kivéve ha egy hete szakadni fog az eső), így akkor nem lehet majd vele menni.
QJ 205-ből hozhatnál legalább kettőt magaddal, kérdés, hogy mi az óccó. Az dönti el, hogy egyet vagy kettőt veszek meg belőle ...
Eladnám jó állapotú kétütemű W353 Wartburgomat. Sajnos egy ideje áll, ki van vonva ideiglenesen a forgalomból, műszakija 2011. augusztusában lejárt. Rengeteg tartozék alkatrészt is adok hozzá (szélvédő, karosszériaelemek, blokk, lámpák stb.). Édesapámé volt, nagyon vigyázott rá, de nekem sajnos feleslegessé vált és nem szeretném, hogy a bontóban végezze... Remélem, itt gondos gazdára talál.:)
ELADÓ bal hátsó ajtó, limusin, új, FIX 4.500,-Ft , még van 2db , Csömörön lehet átvenni, esetleg Szigetszentmiklósra (börze időpontján) el tudom vinni .