Én jó minőségű gázolj szűrő betéteket rakok mind két pohárba.
Esztergáltak nekem egy betétet amire felcsavarozható köztelenül a szűrő meg az olajnyomás szelep is átcsavarozható bele, de otthon van tartalékban ha az erdőn történne valami a poharakkal .Az a két pohár szerintem hűti is az olajat.
Reggel még azt terveztem hogy lefényképezem ,,,,,de sajnos gipszben a jobb lábam és nem járógipsz. Sajnos a Dutra kirándulás elszállt..
Üdv!A DET-2,es targoncában biztos,hogy az a 4-4 csavar is rögzíti a vázhoz.UE-28,ast én is láttam már holokrakodóval.Ha ott járok,majd készítek képeket róla.
Az bizony olajhűtő, mégpedig a buszé, a hajókban a főgépek egyszerűbb, csőből hajlított olajhűtőt kaptak.Egy ideig én is rakosgattam egy ilyet ide-oda, de ötletem sincs, hol maradt el...
Mondjuk ettől még nem biztos, hogy maga a motor buszmotor, lévén ehhez elég volt a fésűs olajszűrő házát kicserélni.
a 4 furat mindkét oldalon elképzelhető hogy a motor kiszerelése miatt van,de az U-28-nál a lehetet rögziteni fűkaszát stb.Darázsderékon van egy oldal kihajtás .pár gépen a kompresszor van ott.Talán nekem van olyan "közvetitő"ékszijtárcsám ami a a fűkasza vagy más munkagép meghajtásához kell.
homlokrakodót még nem láttam Dutrán,de RS-09-re raktak valszeg UE-28 is rálehet szerelni.Látjuk,tudjuk semmi sem lehetetlen...........
Hátulra lehet dupla súlyt szerelni,de a nélkül is elég hatékony.Az MTZ-re nem kifejezetten azért kellett a súly hátulra,hogy orra ne essen,hanem a kerekek tapadásának növelése miatt.Főleg trágya tolólapozáskor sokszor előfordult,hogy előre el tolta ameddig bírta,és nem bírt vissza jönni.A súly felszerelésével,sokat javult a helyzet,de még akkor is előfordult,hogy úgy kellett visszahúzni.
Üdv!Pár tolólapos DUTRA.Az utolsó képen látható magasító lemezt nálunk is fel kellett szerelni,mert trágya tolólapozáskor átbukott a trágya a tolólap felett,és összenyomta a hűtőrácsot és a hűtőt is.
Közzétennék egy érdekesnek ígérkező programot.Minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Ha jók az információim,újoncdutrás is jelen lesz a gépével,jómagam és Nagy Vilmos társaságában.Ha valaki még szeretné megmutatni a gépét szívesen látják,ingyenes szálláslehetőséget biztosítanak.Érdeklődni :Lukács Pál 06harminc9öt13498