Több, mint 1000 darabos, (kb.1400) eredeti Cd gyűjteményemet eladom. Ha valaki egyben elviszi akkor 100.000 forintot kérek érte és ajándékba adom a tartó szekrényeket is. Természetesen darabonként is eladom őket, de a sorozatokat csak egyben adnám. 100-150 Ft/db. Az anyag elsősorban Dixieland, Country, Boogie-woogie, Rock n Roll, korai jazz felvételeket tartalmaz, alapvetően a hatvanas évekig, de van benne sok egyéb "saláta" is a komolyzenétől a diszkókorszakig. Kevesebb, mint 100 forint/db.
Listám nincs, de időegyeztetéssel átnézhető az anyag. Vegyétek vigyétek!
Helló! Még ezek lennének:HAMMERFALLRENEGARD AEDAWNBANEFUL SKIES,FEKETE SEREG ELSŐ HADJÁRAT,NEVER MOREENEMISES OF REALITY,THE OFFSPRING CONSPIRACY OF ONE,RAWHEAD REXXRAWHEAD,AVANTISIATHE METAL OPERA,DISMAL EUPHONY PYTHON ZERO,TEELPROPHET BOOK OF THE DEAD,BLIND GUARDIANT OKYO TALES(LÍVE),IRON MAIDEN ONT OF THE SILEN,PLANET+WASTED YEARS ACES HIGH (LIVE) GLADIATORS ha valamelyiket nem jól írtam bocsi.
Hello! Eladóak az alábbi kifogástalan állapotú cd-k, dvd-k, mind teljesen karcmentesen. Lehetőleg budapesti személyes átvétellel. Az oka, hogy megválnék tőlük, már nem hallgatom egyik zenekart sem. Ha netán elvinné valaki az összeset, 10 000-ért odaadom (13 helyett, ajándék a 2 dvd)
Cd Sonata Arctica – Reckoning Night 1500 Nightwish – Once 1500 Sum 41 – Does this look infected 1500 Limp Bizkit – Results may vary 1500 Tankcsapda - Baj van 500 Tankcsapda – Élni vagy égni 1000 Tankcsapda – Szextárgy EP 500 Tankcsapda – A legjobb mérgek 2cd 1500 Rómeó Vérzik – Engedd belém 500
Dvd Depresszió – Depi Birthday Cd+Dvd 1500 Tankcsapda – A legjobb mérgek DVD 1500
ha valakinek akd egy eladó cd-je a freak out vagy az uncle meat lemezekből (lehetőség szerint a remasterekből), én vevő vagyok rá! dobjatok mailt erre a címre:
Keresek Vangelis CD-ket, LP-ket! Emellett Jean Michel Jarre, Tangerine Dream, Art of Noise, La Düsseldorf, Neu, Prodigy, Pendulum, Daft Punk CD-ket vásárolnék!
Minden ajánlat érdekel: bluesbrothers88@freemail.hu
Eladó, eredeti japán, mini LP tokos, remasteres, bonusos Camel: Camel I. 1973 CD, színes booklettel, amely a British Rock Legends sorozatban jelent meg. Elérhetőség: nyugalmas@gmail.com