A felvételre váró műsorok, valamint a felvett műsorok listája egy központi szerveren is tárolódnak, hogy távolról, a neten keresztül is lehessen felvételt beállítani, illetve törölni. (Ezt a t-hometv.hu oldalon tudod megtenni.)
A te boxod nem merevlemezes, ezért nem lehet rögzíteni rá.
De ha merevlemezes boxot kaptál volna, akkor sem tudnál rá rögzíteni, ha a prémium opciót nem rendelted meg. Központilag tudják engedélyezni a felvétel funkciót.
A kapott beltérink magát vett fel általunk nem beállított filmeket, sőt a távirányító továbbítója is időnként a lapozás helyett felvételt indított.
Arról már említést is alig merek tenni, hogy folyton lefagyott.
Viszonylag hamar, második bejelentésünk után cseréltek beltéri egységet (első alkalommal frissítettek csak)
Még az első készüléknél beállítottunk egy sorozatot sorozatfelvételre.
És képzeljétek a készülékcsere után is megvan a beállítás, sőt magától a jelzett időpontban vette is a műsort....
Az lenne a kérdésem, nem tudjátok hogy működik ez a rendszer akkor?
Központilag látják, tudják, hogy én milyent műsorokat nézek, mit veszek fel? Azt hittem a készüléken állítom ezeket a dolgokat, nem pedig a rendszerben valahol....
A felvett filmekről tudom, hogy a készülék merevlemezén tárolja, azt mondták is, hogy el fog tűnni.... és ez nyilván így korrekt.
Hogy ne csak a rossz tapasztalataimat írjam le, az elmúlt 2 hónapban problémamentesen működött nálam az IPTV három STB-vel. A következő konfigurációval:
Igen, ez lehetséges, de ilyen részletekben nem vagyok ennyire up-to-date. Az tény, hogy minden szolgáltatónak iszonyat kiesése van, mert jelentősen megnőtt az elkésett fizetés és beszedési macera. Persze, erre lehet reagálni, hogy "ki nem szarja le" de ettől még tény, és értelmes ember ismeri a tényeket.
A következő havi számla elkészítéséig kell beérkezni a pénznek ahhoz, hogy ne küldjenek fizetési felszólítást, aminek a díjja 500 Ft, volt. Most emelik fel 610 Ft körüli összegre, gondolom túl olcsónak találták.
Ki tudná megmondani számla befizetésnél hány nap késés után számolnak fel fizetési eljárási díjat a T-Home-nál! A napok számában a munkanapot kell csak beszámolni? Nekem a határidő 30 volt, 12-én fizettem be a számlát a T-Home-nál, tehát nem postán! 14-i dátummal kaptam meg a következő havi számlát, amelyben felszámoltak fizetési eljárási díjat,mikor már bevolt fizetve a számlám! Köszi
Tehát volt korábbi tartozás? Pedig kellene látniuk, lehet nem mondják meg, vagy akármi, de lehetett rendszerhiba is, de elvileg kellene látni, piros státuszt zöld helyett :-)
Köszi. Közben bementem egy T-Pontba, befizettem az egy darab számlát, fél órán belül visszakapcsolták az összes csatornát. Az volt a vicces, hogy a rendszerben nem látták a felfüggesztés okát... (Aréna T Pont)
10 napért kizárt. Eleve a lejárat után 8 nappal indul a behajtási folyamat. De az lehet, hogy az előzőt vagy több előzőt késve fizetted be, közben lejárt a következő is, és ezért folyamatosan későn fizető státuszba kerültél. Telefonálj be, mert ezt érdemes tisztázni.
Úgy tűnik, végképp begolyózott a rendszer - megjegyzem, legalább 3 éve van használatban.
Nemrég bővítettük, hoyg az emeleten is lehessen tévézni, és anyósom rendszeresen panaszkodik, hogy vagy nem kap jelet az emeleti egység, vagy adás van, de a felvett műsorokat nem látja.
A legújabb viszont az, hogy eltűnt a teljes felvett műsor-lista az eredeti egységről is, és ha beindítok egy felvételt, oylan 1 mp-es váltásokkal villog a felvétel kijelző a boxon, a vínyóra meg csak egy jelzésszerű file kerül 1-2 mp. hosszan.
Szoftveres újraindítást csináltam (beállítások menüből), nem sokat segített.
Ez már elég ok a cserére, vayg ém tudok vele valemit kezdeni?
tapasztaltatok már ilyesmit?
A nagyhalál elég tiszta ügy, gondolom, de a komunikációs zavar a két egység között is elég zavaró, és félő, hogy az nem szűnik meg egy cserével - vagy igen?
Nekem nagyon viccess a reboot vagy az áramtalanítás utáni start. Van amikor egy perc alatt helyre áll, de van amikor percek kellenek. Vagy ekkor is fagy és további kettő-három reset is elkel.
Próbáld meg kikapcsolni, majd vissza, megvárni amíg megjelenik vmi felirat, download vagy letöltés, és ezt 3-szor, negyedikre hagyd a dobozt felboot-olni. Elvileg ez egy soft reset és visszaállítja a gyári beállításokat.
Ott más lehet a gond, mert ha nincs HDMI kábel rákötve, akkor elvileg érzékelnie kéne, hogy nem HD-ban dolgozik. Szerintem csinálj egy 4-szeres újrainditást, ha nem tudod hogy kell, olvass vissza, leírtam többször.
MIve zárt rendszer és az IP hálózat csak egy csatorna, a CPE megkérdezi minden tranzakciónál a központot, hogy van-e erre jogosultsága vagy sem? Ha nincs fújhatod.