Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
2011 Nov. Megjelent típ.. A Régebbi 125,135,155 nem összetévesztendő!!! Tesztjeim során, csak pozitív értékelést tudok adni erre a puskára.
Rúgós kategória Csúcsa, de minimális visszarúgás és rezonancia.. Több évtized után sikerült a Hatsan gyárnak megalkotni azt a légpuskát, ami tényleg a felső kategóriába tartozik.
Állítható sütés, Zajcsökkentés, állítható pofadék , Tényleges Dió tus és végre egy normális töltő kapu. És stb stb
Eladó a képen látható ÚJ állapotú Fég GPM 01 Co2-es légpisztoly. Cal. 4,5, teljesítmény a megengedett 7,5 J alatt.
A szekrény mélyén feküdt évtizedekik, karcolás és kopásmentes. Hozzá tartozik a képen látható adapter, vadonatúj tartalék szelep, egy db "O" gyűrű, 1 db egypatronos és 1 db kétpatronos tartály. Ár fix. 45 ezer. Megtekinthető és kipróbálható Gyömrőn, vagy Budapest X. kerületben. Tel: 06 20 564 2120
Pöpec állapotu ( aléghenger tetején kicsit kopott a barnitás , de hidegbarnitóztam, csak nem akarok átkurni senkit ) FÉG LG 15 (Gamo hunter rugó) LG 14 re cserélnék vagy Eladó 29 000 Ft ért. Falra is teheted meg célbalőni is jó hála a gamo rugónak:-) . A betöltőkapu passzos nem kopott nem ereszti a levegőt.
Urak fióksöprésből eladók : 300 db H&N 5.5mm rezezett gömblőszer 325 db Umarex 6mm startpatron 100 Db Big Boy extra nehéz lövedék 5.5 mm 1.7 grammos egyben 7500.- Ft + posta ha kell. Csere is érdekel : 4.5 mm-es JSB Exact express léglőszer / 0.510 g / Email: sp630114@freemail.hu
Keresek Beretta 92fs co2 légpisztolyhoz való cső alatti lézer célzót. Megunt, eladóvá vált érdekel elsősorban (föleg az ára miatt), de új beszerzési helyéről is érdeklődöm. Külföldi portálokon nézelőttem, de nekem az "kinai" idegen nyelven sajnos nem beszélek.