Sziasztok,
nem tudom letezik e mar ilyen temaju topic... ha igen es ez a 100. akkor kovezzetek meg, ha meg nem akkor hasznaljatok.
kezdesnek mindjart itt a sajat peldam:
ma reggelre elloptak egy zold APRILIA GULIVER robogot Budarol a Moszkva terrol. Apro csuszas nyomok vannak a jobboldali elemeken, fekete ulesse van (csak azert mert sok rohangal barnaval...) de persze nincs rendszamtabla... (50ccm)
Ha valaki talalkozik a sok szaz masik ilyen motor kozott egy gyanussal pls dobjon meg egy emaillel vagy irjon ide es kuldok motorszamot is!
Kosz!
Ide azok írnak, akiknek ellopták valamilyüket...szerintem ne kérj tőlük tanácsot!:D Amúgy meg riasztót vegyél, jó hangosat és felismerhető hanggal. Én mindig összekeverem a saját riasztóm hangját máséval...ezen változtatni is akarok minél hamarabb. Le akarom cserélni egy korszerűbb eszközre
Nekem még szerencsére még nem lopták el semmimet, most vettem meg első autómat és szeretném hogy nálam maradjon. Ezért kérnék tőletek tippeket, hogy mik azok a biztonsági tippek meg biztonsági eszközök amiket ajánlanátok. Igazából bármi érdekel. Minden este úgy fekszem le, hogy az az utolsó, hogy az ablakból megnézem megvan és az az első, hogy megvan. :P
2011.11.21-én hétfőn délben ellopták a következő kerékpárt az ELTE déli tömbjének III. bejárata mellől:
Sixteam Crazy Dash márkájú, szürke, férfi mountain bike (alvázszám: B80400 FMR0100900). Tartozékai: Omni 191 márkájú fekete első teleszkóp, Selle SMP TRK márkájú fekete nyereg, Shimano Tourney váltó. Ha bármi infód van hívd a huszas 825-0986-ot illetve a Rendőrséget, ahol már körözik a bicót. Köszi!
Okt 27én Bp Vérhalom utca 60 elöl ellopták a JYJ293 szürke Toyota Corolla 2005 ös kocsimat. Nyomravezetőnek magas jutalmat adnék vagy isszavásárolnám. +36305105224
Visszavásárolnám KBK353 rendszámú, Suzuki Swift 1.3 GLX-C típusú ezüstszürke, személygépkocsimat melyet Aug. 8.-án loptak el a 18, kerület Gyergyó utcából este 10 óra körül.
Sziasztok!Július 15-re virradóra ellopták a robogómat Budapesten 13.kerületből a Tátra utca 24-26 közötti sétálórészből.Kinroad XT50QT-8A tipusú nagytestű fekete-piros.Ismertetőjele, hogy az egyik fékkar króm a másik fekete.Aki tud valami infót vagy bármit kérem dobjon e-mailt.Akár vissza is vásárolnám!!!!!
Budapest 22. kerület Arany János utcai lakótelepről ma éjjel ellopták a Zsigulimat. EIK-729 1200 Kombi Vaj szinű Ha valaki tud a kissebség által ellopott gépről, kérem jelezze: szallitobt@gmail.com -on .
Egy Aprilia Sportcity 250-es szürke robogót loptak el Budaörs Pusks Tivadar u. 37-41 alatti garázsból 2008.02.22 péntek délután és 23 szombat reggele között.
A robogón plexi szélvédő és nagy prilia hátsódoboz van.
Apró ismertető jegyek: A két tükör műanyag külső része, a hátsó doboz teteje kicsit karcolódott. Ezek o1-2 forintos méret, apró sérülések, de azonosításban segíthetnek.
Jobb hátsó ajtó közepén karcolás, megfelelő szögből nézve kissé be is van nyomódva.
Bal hátul a lámpa környékén kis fekete karc.
Helyszín:
XVII. kerület.
Bakancsos utcai focipályától az első 4(5) emletes házsor. Házszám szerint Pesti út 101.
Nyomravezetőnek maximális hála, mert nem vagyunk milliomosok, a részleteket fizetjük nem könnyen.
Visszavásárlás: FELEJTSD EL TE ROHADT ÁLLAT, LEGSZIVESEBBEN AZ ÁROKBA LŐNÉLEK. De elegalábbis annyi év kényszermunka, amíg az apám dolgozott ezért a kocsiért. Meg bónuszként a többi áldozatod munkaideje.
Tegnap (csütörtök, 2005-07-21) este 21:15 és 22:45 között a rómaipartról ellopták egy ismerősöm ötajtós fekete Toyota Corolla Hatchback 1.4 Sport típusú JVC-924 frsz autóját. Ha valakinek ezt az autót megvételre kínálják, valahol látja vagy bármilyen módon segíteni tud a visszaszerzésében, az kérem jelentkezzen a 20-957-3759-es telefonszámon. A nyomravezető természetesen jutalomban részesül. Minden segítséget előre is köszönök!
Sziasztok! Február 24.-én hajnalban Zuglóból ellopták Yamaha Aerox YQ50R robogómat. Vázszám:VG55BR00002322862 Motorszám: 5BR-273542 Gyári sárga színű, LeoVince ZX sportdobbal. Ha esetleg találkoznátok eladó ilyennel, légyszíves értesítsetek a fórumon, vagy a (20) 952-33-13-as számon, visszavásárolnám!! Köszönöm!
Lehet nem ez az elso ilyen topik itt, de ha igen akkor talan masok is hasznosnak talaljak.
Mindjart kezdenem az en esetemmel:
MARA VIRRADORA ELLOPTAK EGY ZOLD APRILIA GULIVERT BP.-EN A MOSZKVA TEREN. ISMERTETO JELE LEHET HOGY A JOBB OLDALI ELEMEKEN APRO CSUSZAS NYOMOK VOLTAK. Tisztaban vagyok az eselyekkel, de azt kernem ha barki lat vagy hall valamit es ugygondolja o is orulne a segitsegnek hasonlo esetben akkor dobjon meg egy emaillel vagy irjon ide.