A munkám folyományából kifolyólag kapcsolatban vagyok egy fröccsöntő és egy szitás emberrel. Most úgy állnak a csillagok, hogy a fröccsöntő pont megbízást kapott fekete rendszámtábla keretek fröccsöntésére a szitás, meg haveri áron felszitázná a klublogót, meg feliratot. Szóval ha akarnánk klubbos rendszámtábla tartó keretet szerintem most lehetne megcsináltatni valami padló áron.
Konkrét ár akkor lesz ha darabszámot tudok mondani.
Kit érdekelne és hány pár?
Egyelőre csak fekete színű keretről lenne szó.
1. manta-z 1 pár
2. MvZoli 1 pár jöhet Sőt ha mocitartót is tud csinálni akkor abból is egy pár !
A munkám folyományából kifolyólag kapcsolatban vagyok egy fröccsöntő és egy szitás emberrel. Most úgy állnak a csillagok, hogy a fröccsöntő pont megbízást kapott fekete rendszámtábla keretek fröccsöntésére a szitás, meg haveri áron felszitázná a klublogót, meg feliratot. Szóval ha akarnánk klubbos rendszámtábla tartó keretet szerintem most lehetne megcsináltatni valami padló áron.
Kit érdekelne és hány pár?
Egyelőre csak fekete színű keretről lenne szó.
1. manta-z 1 pár
2. MvZoli 1 pár jöhet Sőt ha mocitartót is tud csinálni akkor abból is egy pár !
Hétvégén nekiálltam kicserélni a törött hátsó rugóimat, majd miután leszedtem a komplett fékrendszert, a stabilizátort meg a kitámasztó kart, szembesültem vele, hogy a féltengely nem engedi leesni annyira a lengőkart, hogy kiakasszam a rugót. Persze a féltengely csavarjait meg sem tudtam mozdítani. Ki tudja, mit érdemes inkább lekötni? A féltengelyt, vagy a lengőkar első rögzítéseit?
Ezért veszem én mindig föl az élő adást, mert az ismétléssel jártam már én is így. Mondjuk most a port.hu jól írta a műsort, legalábbis még szombaton...