A munkám folyományából kifolyólag kapcsolatban vagyok egy fröccsöntő és egy szitás emberrel. Most úgy állnak a csillagok, hogy a fröccsöntő pont megbízást kapott fekete rendszámtábla keretek fröccsöntésére a szitás, meg haveri áron felszitázná a klublogót, meg feliratot. Szóval ha akarnánk klubbos rendszámtábla tartó keretet szerintem most lehetne megcsináltatni valami padló áron.
Konkrét ár akkor lesz ha darabszámot tudok mondani.
Kit érdekelne és hány pár?
Egyelőre csak fekete színű keretről lenne szó.
1. manta-z 1 pár
2. MvZoli 1 pár jöhet Sőt ha mocitartót is tud csinálni akkor abból is egy pár !
A munkám folyományából kifolyólag kapcsolatban vagyok egy fröccsöntő és egy szitás emberrel. Most úgy állnak a csillagok, hogy a fröccsöntő pont megbízást kapott fekete rendszámtábla keretek fröccsöntésére a szitás, meg haveri áron felszitázná a klublogót, meg feliratot. Szóval ha akarnánk klubbos rendszámtábla tartó keretet szerintem most lehetne megcsináltatni valami padló áron.
Konkrét ár akkor lesz ha darabszámot tudok mondani.
Hétvégén nekiálltam kicserélni a törött hátsó rugóimat, majd miután leszedtem a komplett fékrendszert, a stabilizátort meg a kitámasztó kart, szembesültem vele, hogy a féltengely nem engedi leesni annyira a lengőkart, hogy kiakasszam a rugót. Persze a féltengely csavarjait meg sem tudtam mozdítani. Ki tudja, mit érdemes inkább lekötni? A féltengelyt, vagy a lengőkar első rögzítéseit?
Ezért veszem én mindig föl az élő adást, mert az ismétléssel jártam már én is így. Mondjuk most a port.hu jól írta a műsort, legalábbis még szombaton...
Pontosan így jártam én is, gyümölcsfa metszés miatt csúsztam le a reggeliről, mondom majd este. Aztán mégsem. Mindenesetre mindenhonnan az folyt, már tudtam délután a végeredményt. Úgy hogy ma bosszúból megnézem, nem magyarul és nem tévéadásból :-)
Szóval tegnap nem tudtam megnézni az F1-et délelőtt élőben, ez kb. 20 éve nem fordult elő nagyjából, ezért egész nap teljes hírzárlatban élt a család, hogy este a királyi 2-es csatornán érdekes legyen az ismétlés megtekintése.
Legnagyobb megdöbbenésemre a fél 9-re kiírt kezdést módosították 23.40-re, helyette dicső labdarúgó ligánk egyik értékes meccsét adták, Győr-Paks, melyet bombariadó miatt gondolom nem tudták élőben közvetíteni. Szóval e hihetetlen, jegyzőkönyv szerint 2000 nézőt vonzó mérkőzés volt látható.
Sajnos mint a panaszos levelemre kapott válaszból kiderült és mint ahogy erre számítottam is, ez egy vis maior eset, és hát nekik az MLSZ szerződést is be kell tartani.