nincs lejírásom , de azért köszi , a ciklámenlila az alsó sorban mi lehet mert most nézem 5 lábas van benne de a stekkerében csak 4 vezeték van . Szerintem az sem műkszik .
bele, de csúnyán.. a 7millás m3 (amiről nincs fent kép) tulaja azt mondta, hogy háááát, talán 1-2 százast elengedne az árból, de ennyi. én szégyelltem el magam, hogy volt pofám nagyobbat alkudni :)
Itthon vegyek jó E46 M3-ast?:) Abba már a kolléga botja is beletört.... :) Na nem mintha aktuális lenne a csere....
Egyébként látok szép itthoni első-második gazdás autókat, szép felszereléssel, jó áron, nagy motorral. Na nem M3-ast, meg nem sokat, inkább csak néhány tucatot, ha a használtautó kínálatát nézem:))) (a 80.000-ből....)
De az olyat, hogy Alpina, M3, AMG - nagyrészt el lehet felejteni itthon, eleve kevés van, olyan meg főleg, amit nem törtek és rendesen szervízeltek... Legalább kókány mentesen, ha nem is márkaszervízben.
Na meg amíg AttiM3 csak az E36-okkal bohóckodik a Cora környékén, addig nem lesz E46 alkatrész sem olcsón :)