De azért Leonardó is mondott - itt-ott :-) - gondolkodásra ösztönző bölcsességeket: CSak azt szerethetsz, vagy gyűlölhetsz, amit megértettél. (NIncs idézőjelben, mert lehet, ogy nem szó szerint van)
Rana meglátása a "gh - érték " , mint művészi hajlam mérésére alkalmas , korrelációs együttható , vonatkozásában , korszakos , és relevans felfedezés - nyugodtan mondhatjuk !
- az amit Phrain olya konnnyedséggel skicelt egy jelenetet juttat esembe sekszpir hamletjeböl amint Ophelia patak vizében uszik, viragokkal körbe szorva, bravuros rajz, elnézést kérek a többiektöl (az égojuktol) ha az évszázad alkotásának tekintem ..:)))
én csak egy nagyon szegény szákivetettje vagyok a társadalomnak, öneröböl szeretném felküzdeni magam a müvészetek himalayajara, assem tudom mit jelentenek azok amiket Ranula Excelenta felsorolt, kösz mindenkinek a figyelmet és megértést ...!!!
Nekem nagyon tetszik az egész...főleg, hogy olyan szép színes. Talán egy pici zavaró tényező van nálam, az pedig, hogy nagyon egybefolyik az egész. pl., ha kicsit erősebben lennének az ablakok vagy lent a fa megfestve jobb lenne. Nekem tetszik , ahogy a színekkel bánsz és a portré is jó, de a mosolya direkt ennyire mosolyra álló ?:D