Mivel ilyen még nincs, nyitok egy topikot erről a nagyszerű teherautóról. Sajnos mára már kezdenek eltűnni az utakról. Tudom, ez a topik el fog hamar süllyedni, de a Barkas topicban már túl sok a Roburos hozzászólás, ezért hátnyitottam egyet.
Most mértem meg. Nem teljesen pontosan mert az autó alá kellett bujni és egyedül nem pontos, néhány mm +_
Rugó középtől- középig elől 75cm. Hátul 95cm. Rugólapok 6cm szélesek és 5mm vastagok.
Nyomtáv terepes kerékkel E-H 194cm.
Nyomtáv országuti kerékkel elől 174 cm. Hátul dupla kerékkel 194 cm.
Ha másra is szükséged van nyugodtan írj vagy hívj a 0620/927-9562 számon.
Van két Dízel Robur 4x4-em eladó. Mindkettő vasplatós jó állapotu magyar papirokkal. Műszaki nincs forg,-ból kivonva de vizsgáztatható ha szükséges. Kevesebbet eszik mint az Uaz a gyári motorral és 5 erdei köb fát gond nékül viszi. A hidak nagyon masszívak! Én Uazos voltam de 6 éve megvan az egyik Robur hidas gépem és azóta Uazzal már nem foglalkozok esetleg bontással. Ég és föld a két típus!!!
Hello, Platós uazom alá terepes robur hidakat akarok beépíteni, tudnátok némi paraméterrel szolgálni? Pl a jobb laprugótartó közepe és a bal laprugótartó közepe hány cmre van egymástól, laprugó szélesség érdekelne, nyomtáv, vagy amit tudtok még. Előre is köszönöm!
Hááát,jó ideje mondom,hogy van Vácon egy kenyeres Robur... nem igazán érdeklődött utána senki, így meg egyezett a srác a "vasasokkal". Amint jobb idő lesz szétdarabolják :(
Szevasztok! Zalaegerszegen tegnap tarncsíroztak szét egy teljesen jó dízel platóst, lábán ment át a méh telepre gyönyörűen járt a motorja. Hátha érdekel valakit a motor váltó difi ilyenek szerintem még menthetők. Üdv: Zoli
Ezért az aránylag jó kasztniért nagyon kár lenne. Vegy emár meg valaki! Mondjuk az látszik hogy nem az eredeti motor volt benne. Biztos benzines volt, és átalakították.
Hibátlan ötlet, de ez azért photo shop :(Miért van osztva a bal hátsó üveg, ha a jobb nincs? És pont ugyanaz van az ablak mögött is... Egyébként készülhetett ilyen?
Eladó egy gári új eredeti NDK-s kormányszár összekötő gumi.
Ár: 3000-Ft.
1990 -es gyártmányú robur országúti elsőhíd, ami 33000-km futott. 2 db lengés csillapító és felfüggesztéssel együtt. Hozzá való cuppánt csavarokkal is. Ár: 15 000-Ft