Itt meg nyomtávbővülés miatt lépett ki a középső forgóváz a Gubacsi híd utáni ívben. Majd 200métert vontatta a Herkules 7km/h sebességgel, mire a váltókörzetben kiborult.
Köszi a válszt. Én is úgy emlékszem, hogy tavaly vagy tavalyelőtt mintha láttam volna egy szerelvényt amiben volt. De a neten keresgélve csak Faccpps kocsiból találtam zöldet, Faccpp-ből nem.
100% hogy VOLT! Mert amikor fel újították a 48-as vasútvonalat ( Keszőhidegkút-Gyönk - Tamási ), akkor én a saját szememmel láttam 1991 és 1992-ben zöld színű kocsikat Tamási állomáson, illetve a nyílt vonalon!
Sajnos fotóm nincsen ilyen kocsikról, mert akkor még fényképező gépem sem volt. :(
Aztán hogy az akkori zöld színű kocsik ha jelenleg is léteznek zöld színűek-e azt nem tudom, de én is barnákkal találkoztam mindenütt.
Létezik egy PFT-s topik a vasutas fórumon belül! Javaslom keresd meg és nézz körül ott képeket illetően!
Remélem hogy ennyivel tudtam valamit segíteni neked!?
Sajnálom a balesetben megsérült kocsikat és főleg azokat amelyekről még nincs fotóm! :( Remélem hogy feltámaszthatók lesznek a kevésbé sérült kocsik...!