Keresek Billy-bol 60 szeles, 202 magas (a plusz magasito kevesbe, de ha csak egyben van megegyezunk) nyir szinu polcot, a 28 melysegut, ajto nelkul. Hasznalati jelek belefernek. Ez mar ha jol latom, nem is kaphato. Hasznalt aron 40 centis ugyanilyen is jo lenne (az kaphato, de hogy dupla a nyir mint a feher...).
Köszi az infót, már beszéltem a tulajjal, de az egyik már nincs meg, a másik meg nekem nem tetszett. Továbbra is keresek elfogadható állapotú antikpácos Markör vitrint, hátha valakinek feleslegessé válik..
ÚJ, dobozos IKEA STIL 30cm átmérőjű teflon pároló, kerámia felső résszel. Használható sütőben, kerámia főzőlapon, vagy gázon is. 60 dollár az új ára, magyar IKEA oldalon nem láttam, nem tudom mennyibe kerülhet.
Nem tudom, melyik típusra gondolsz. Nekünk van egy helyhiány miatt eladósorba került sötétbarna Markör vitrinünk. Mérete: 49 (szé) × 43 (mé) × 153 (ma) cm, üvegajtós, belül 4 polccal és alul 1 fiókkal. Gyönyörű állapotban van, pusztán a szekrény bal alsó peremén hátul van egy kb. 1 cm-es karcolás (ha ránézel, nem látszik). 20e Ft-ért szeretnénk eladni. E-mailem: rad-ford@t-online.hu. Egy ezzel megegyező darabról van szó. Sajnos nem találtam jobb képet :-(
Feleslegessé vált egy Malm négyfiókos tölgy színű komódom és egy szintén tölgy színű tároló. A tárolót, ha jól tudom már kionták a forgalomból, legalábbi ezt a színűt. Kb 1 éves mindkettő, tökéletes, újszerű állapotban vannak!
Csatlakozva az előttem szólóhoz, én is Leksvik hosszabbítható gyerekágyat keresek, jó állapotban, elfogadható áron. Aki tud segíteni ezzel kapcsolatban, kérem jelezze!
Egy nálunk már nem kapható termék összeszerelési útmutatóját kerestem,így találtam erre az oldalra.Megosztom veletek,ha esetleg valaki hasonló problémával küzdene.
Eladóvá váltak az előző hozzászólásban szereplő bútoraim.
4 db fehér magasfényű középmagas bárszék, szép állapotban 14000 Ft/db
1 db fehér Besta pad- összeszereltük, de végül nem használtuk fel és csak kerülgetjük 7000 Ft
1 db 4 fiókos Mandal fenyő szekrény fekete fiókokkal (a lábait nem használtuk, és valahol a padláson kallódik, nem biztos hogy oda tudom adni) 25000 Ft
Esetleg csere is érdekelne Docksta asztalra, vagy kör alakú fekete-barna bjursta asztalra.
Keresnék olyan 190 cm fehér lack polcot, ami fésű szerű, kerek ezüst színű Songe tükröt, 60 cm-es magas kamraszekrénybe kihúzható kamravasalatot, 120 cm-es sarokszekrénybe kifordulós vasalatot.
Elcserélném továbbá 2x4-es fehér expedit polcomat 2 db 1x4-esre, vagy 2 db 1x5-ösre.