Sajnos senki nem bombázott a múlt hét óta eladó pedálos lada alkatrészekkel. :)
Köszönöm az ötletet a második szériás moszkvics dísztárcsákkal kapcsolatban. Abból viszon 4db kellene és ha jól tudom az alumínium és nem vas, az elsődleges tervem pedig az, hogy a dísztárcsák, lámpakeretek, hűtőrács és a szélvédő keret krómozott lenne, ehhez viszont nem igazán jó az alumínium.
Az is végleges elhatározás lett, hogy nem lesz felhasználva a gyári duda foszladozó maradványa és a nem működő, de gyári kapcsoló sem. Ha valaki esetleg igényt tart ezekre, akkor megkaphatja ha átveszi személyesen.
Embecskától mint tapasztalt gyűjtőtől szeretnék elméleti segítséget kérni:
- Jól látom, hogy a pedálos lada (és talán a moszkvics is) egyik hátsó kereke hajtott csak?
- Hogyan rögzítetted a kivágott ikarus prizmákat a hűtőrácsra? (a vaterán hirdetnek indexbúrákat, bár nekem a tolató kellene igazán)
- Létezik e valami méretazonos gumi ami jó a lada kerékre?
Végigböngésztem a több mint negyvenezer hozzászólást is (persze nem elolvastam csak a ladás részekre, meg a képekre fókuszáltam). És ezekben találtam, hogy voltak eladó lada alkatrészeid.
- Megvan e még esetleg a két hátsó lámpa piros prizmákkal?
- És esetleg a kaszni nélkül eladó e a lada ülőlap az egy darab kerék tartó nyúlvánnyal? (a kasznival nem igazán tudnék mit kezdeni, viszont az ülőlapom eléggé cserésnek tűnik és a nyúlványaim sem gyári fényűek már. :))
És megint itt hagynám a hiánylistámat, hátha beesik valaki akinek feleslege van:
- 2db eredeti dísztárcsa
- 1 vagy 2db hajtómű kis félcső műanyag (ez van a hajtórúd bilincsében)
- 4db eredeti vagy másmilyen, de lada kerékre való jó állapotú gumi.
- 1db kerék meghajtó vas (ha valakinek van egy totálkáros tengelye)
- 2db piros hátsó lámpa (2 db prizma és 2db keret, plusz esetleg még egy sárga prizma)
- 2db első kocka lámpa bura (eredetiben nem reménykedem, hanem valami olyasmi átlátszó prizma kellene amit fel tudok applikálni)