Jártunk egy kicsit Németországban, láttunk három magángyűjteményt, igen különbözőeket, az elsőben kb 100 különböző állapotú autó volt, néhány kiugró érdekességgel, és elég sok meglehetősen jó állapotú érdekességgel, de teljes káoszban, a második egy volt szovjet légtámaszpont 3 hangárját tölti ki, gumikerekes és lánctalpas haditechnikával, pár repülőgéppel és egy helikopterrel, valamint egy hangárra való civil járművel, a harmadik pedig egy nagyon szépen összehozott alapvetően ritkaságokból álló Ossi nosztalgia kiállítás.
Hamarosan tolok fel beszámolót, meg sok képet, most csak egy ki teasernek:
Esetleg mezei Poliform...20mm szürkét vettem táblában,tökéletes a célra. Nem nedvszívó,valamelyest rugalmas és a célnak tökéletesen megfelel!( Bár én semmit nem tennék,ha nem muszáj...Elég a bitumenes lemez.)
udv, szerintem ha ki is torolgeted alatta rendszeresen a legnagyobb gondot a vizzel atitatott filc fogja okozni, mert egy ido utan be fog budosodni, pont ahogy irtad, hog y nem tud kiparologni.
en filc nelkulit javasolnek, tennek.
hiaba a bitumen meg a "heavy duty" a ki-be szedegetestol (torolgetes) egy ido utan toredezni fog, leven h nem arra talaltak ki
Ha sorsüldözött Spiderem egyszer netán mégis elkészülne, reprodukálni kell benne a hő- és hangszigetelést. (Először a manapság divatos módon a homlokzaton kívül akartam hőszigetelni, de a diliházban megértő volt a főorvos úr és próbaidőre kiengedett.) A szokásos alkatérszellátó ezt ajánlja:
Kicsit félek attól, hogy ez világbajnok módra képes magába szívni és eltárolni a vizet, ami egy olasz kabrióba előbb-utóbb bele fog kerülni. (Aláfolyik, megszívja magát és kifelé meg nem párolog - ja, a "kárpitozás" kizárólag gumiszőnyegekből áll, azok alá kerülne ez a cucc.) A helyi úri társaság mit ajánl? Hogy időnként emeljem fel és töröljem szárazra alatta a fémet? :-)
Mindig a parton megyek, de még sosem tűnt fel:-))Jártam a hegynek eleget Liazzal meg Rábával.Voltam néhányszor nyerges Ifá-val is.Az egyik szó szerint LIHEGETT mikor elértem a hegytetőt Cinovec-nél:-))
Egyébként egy ugyanilyen bömi áll a kerítés mellett Usti Nad Labem -ben.( CZ) az út menti ház udvarán. Holnap indulok arrafelé, ha gondolod lefotózom azt is.