Azt hiszem mincicske , nyújtott be egy olyan belső önarcképet ,-- ehhez csatlakoznék kettővel ..igaz nem hasonlít egyik sem rám , de én tudom , hogy mindkettő én vagyok ..
Jah , meg irígykedem a PHrain cowbojai- ra .. tetszenek !
A lényeg, hogy se Modiglianira, se Gauguninra ne hasonlítson, mert ők tehetségtelenek, ha ez megvan mint alapállás, a többi már magától menni fog, kedves Tamás, izé, na.
udv. mindenkinek, örömmel olvasgattam a számomra tartalmasnak vélt hozzászlások között, szerény kérésem az lenne hogy pár "halvány probalkozasomra" véleményt irjanak a tapasztaltabbak, akikböl itt elég sok van mint látom, tehát reménykedem ..:)
Viszont van ott ez a Vlaminck is, és most figyelem, milyen fordítva fejlődött ez a fazon, a vad képektől a konszolidáltakig, és addig lehetett szeretni, amíg el nem kezdett fejlődni, állapítom meg.
- Lajba , juj ezek nagyok jok, hangulatosak , azt veszem ki belole hogy mocorog benned a tavasz.. DD
- a cow boy sorozatbol nagyon tetszik a Ló !! nem kis dolog am uj allatfajokat kitalalni, majdnem egyenlo a "teremtessel" ami ugye nem akarmi !!
- hartmano , mondok neked valamit , jegyezd meg..: elegge elismert grafikus baratom (es rajztanaris) mondta nekem egyszer azt : "soha ne varjam tole hogy mas munkajat dicserje !!", sok pelda van erre pl. michelangelo buonarotti kozismert volt arrol a szokasarol, hogy pocskondiazta a tehetsegeseket es dicserte gyengeket, tehat vedd a dolgot "normalisnak"...DDDD
Hogy mennyire szubjektív egy kép megítélése arra itt van példaként hartmano - nak ez a "fatörzs " képe , ami tartalmilag ,képileg , és megoldásként is teljesen jó !
Biztos vagyok , hogy mindenkinek mást és - mást jelent , máshogy értelmezi, életkor felfogás stb szerint ,- nem is beszélve magáról az alkotóról !
A korábbi példáknál az is befojásolja az embert , hogy ha ismert művészről van szó , akit esetleg kedvelünk , ezáltal minden képét kedveljük , tehát kicsit elfogultak is lehetünk akár ..
Azért az a mincicske egy kicsit túl szigorú ahhoz a Gaugeun- hez , vagy Modigliani-hoz.. szerintem