Szevasztok ! Tündéhez keresek szerszámtartó dobozt,meg komplett légszürőt,amibe benne van a drótszivacs. Ha valakinek van feleslegbe és oda tudná adni, legyen szives értesitsen,szivesen megvenném,eddig sehol se tudtam megszerezni.
Gyári új lámpakeretem van ,még benne van az ár 19:60): Az idő vasfoga a felfekvő részen 3cm hossza 2mm széleségben megkezdte, "táskás" a króm 3000ft. Van használt alkatrész Berva váltóhozhoz szabadonfutó fogaskerék léptető villával 1500ft, hátókerék távtartó 500ft, hátsófékkulcs 200ft, lendkerék 500ft.
üdvözlöm!most találtam rá erre az oldalra azt szeretném megtudni hogy a bemutatott berva panni alkatrészekből vannak e még és lehet e vásárolni üdv leaderharsanyi @freemail .hu
Sziasztok! Keresek pannihoz "szatyorakasztót" és dongó tanksapkát. Ha valakinek lenne olyan, amitől megválna az kérem jelezze Üdvözlettel: Szaniszlai Dávid
A kipufi közepe gyárikrómozásó, de a három cső és a hegesztés csak csiszolva van :) A hangtompító rész hidegen van illesztve. Csőméretek a rozsdás Panni kipufiról véve. Csak a szélesebb gyári szegély árulkodik, a forma szinte ua.
Az Alföldi Veterán Börze 2012. február 5-én technikai okok miatt ELMARAD!!!
Kérünk, hogy a rendezvény változásáról értesíts minden barátod, ismerősöd, aki rendszeres látogatója rendezvényeinknek, hogy feleslegesen minél kevesebben látogassanak ki az üres parkolóba! Amennyiben első kézből szeretnél értesülni az Alföldi Veterán Börzével kapcsolatos fejleményekről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre az avb@freemail.hu e-mailen!
Ez a levél azért íródott, hogy az érintettek és az érdeklődők biztos forrásból, első kézből és a valóságról értesüljenek!
index.hu fórumán az Alföldi Veterán Börze topik-ban beszélgethetsz róla és kaphatsz pontos információkat:
Ha valakit érdekel eladó használt panni cuccok: -üzemanyagcsap, válto, berva krómos lámpakeret (még motoron nem volt), korai berva váltóba átkapcsolható szabadonfútó villa és fogaskerék.
Szia! Az üzemanyagtankból a rozsda eltávolítására 2 módszert ismerek.
A tankot feltöltöd kb 1/4-ig mosószeres vízzel és sóderrel, rázni kell amíg a belső felület le nem tisztul. A másik megoldás elég költséges, ezen a linken olvashatsz róla: http://www.oldtimerperfekt.hu/muhelyhirek/5-uzemanyagtank-felujitas.html Úgy emlékszek, hogy van úszóház fedelem, csak a menet nem jó benne és benzinbevezető nincs hozzá sajnos