hát elöször énis anyuéknak akartm segítteni ha esetleg szükösebb idő lenne tudnánk mit elkapni az udvarról és megnni...
deaztán finnyásak, letojom h mitakarnak mert inkább amim van vagy ami fölösleg azt eladom... annak nincs értelme mulkor is levágtam egy jó nagy kakast... 1x ettek belőle... 3napig ált a hütöbe... kész, ment a kutyának... na aztán elegem lett...
van msn-ed? csak mert ittt elég lassu ez a beszélgetős dolog :P
én csak magunknak termelek, mert elég szegényesen élünk húsra van a legkevesebb pénzem, szoval igyekszek megtermelni az asztalra valót a családnak, most hus csibék vannak a keltetőben, de nem tudom mi lesz belőle, mert 2 sziküek a tojások amiket adtak tenyésztojás gyanánt.
tavaly nyár vége felé,de 2 évesek az idén asszem,meg szerintem az új hely miatt nem tojtak tavaly....idén már kell nekik tojni meg napi szinten többször is cicmeregnek ugyhogy remélem jo lesz...de nem tudom mennyit kéne nekik darabszámban tojni.
hát a pulykák érdekelnének,meg a te féle libád is...meg most ugy minden érdekel mert én csak most kezdem az állattartási dolgokat...de majd akkor ugy is kiderül,mert addig még sok víz lefolyik a dunán....meg fogalmam sincs hogy mennyit tojik egy liba....nekem tavaly már nem tojtak hogy megvettem.
jaj nagyon szivesen adok neked ha lessz :) de szentem még idén nem fog tojni... tavaji kis tyúk 2éves kakassal... elég csöppnyi még a tyúkocska de ha leszz toji rád gondolok elöször:)
hát kb csak március közepe felé fogunk menni agárdra,de majd ugy időzítünk hogy mindenkinek jó legye.addigra talán a libusok is tojni fognak.van pávád? anyukám meg van őrülva érte,igaz a fehérért....mennyiért adod a tojását? azt lehet venne anyukám én meg keltetném neki szerintem....
királyság, nem gond a dolog a hugom nagymamája és a rokonság odavalósi,a párom fehérvári,anyósomék meg agárdon laknak...majd összekötjük a kellemest a hasznossal,ha megyünk hozzájuk akkor összefutunk és csereberélünk :D
nem leverte hál istennek igy kezdődött a cicmergés :D de sikeres volt,csak ott volt mellettük és a hangjával segített nekik ,hogy fogalmazzak igy :D merre is laksz te?
:) persze, ugyan olyan ha jóltudom, meg el is fajoznak... jaj nemtudom majd póstán hogyan lehet küldeni tojást, kivánsi vagyok mennyire rázkódik össze....
de szerintem, vagyis ha már többször nem verte le a ""fiatal" a gúnárt akkor tojó lehet a fiatal:)
sikerült lencse végre kapnom :D cicmeregnek ám rendesen, majd figyelnem kell illetve a fehéret külön kell majd zárnom hogy a tojások ne keveredjenek össze.mert gondolom ugyan olyan a tojása mint a fehérnek..
hát örülök hogy tetszik,a hangja meg néha ilyen néha olyan, de mintha a lábai között olyan lógosabb lenne mint a tojónak...na ezért nem tudom én se eldönteni.szivesen adok tőlük majd tojást....
Elég nagy kupi van most az udvaron,mert jó idő volt és kiszabadultak a gyerekeim is, szoval most van mit pakoljak utánuk, de jelen esetben nem az udvar a fontos hanem a libusok :D szoval udvart ne tessék nézni csak a libákat.
Engem is nagyon felhergeltél, mert ha jól látom az utolsó 2 képen egy pár búbos pomerániai kacsa van?!?!? :-O A búb miatt nem fajtatiszta, de élő példánynak még csak hasonlóságát láttam egy helyen ahol a minta megvan, de a szín csak hasonló.